Wat is Paragnosten Chat en heeft het Zin?

Het is onmogelijk om aan de wereld van ‘the world wide web’ te ontkomen en hoewel de meningen hierover nog verdeeld kunnen zijn en sommigen het nog steeds uit hun leven willen bannen, ziet het er naar uit dat de razendsnelle ontwikkelingen van de technologie je toch hebben ingehaald.

Ondertussen zijn de voordelen van het internetten niet meer op één hand te tellen. Het ziet er naar uit dat de opmars van web en science in dit Watermantijdperk vol spiritualiteit, je steeds meer via deze uitermate vernuftige wijze van dienst kan zijn. Hieronder vallen ook zeker de geweldige ontwikkelingen van bijvoorbeeld het chatten en de Paragnosten Chat.

Wat je in dit artikel gaat ontdekken:

 • Hoe werkt een paragnostenchat?
 • Wat kan een paragnostenchat voor mij betekenen en hoe serieus is een paragnostenchat?
 • Wat zijn voor mij de mogelijkheden?

Een paragnostenchat is een website waar je in contact kunt komen met mediums, paragnosten, astrologen, waarzeggers, coachen, therapeuten, helderzienden, helderhorenden, helderwetenden, relatietherapeuten en nummerlogie. De kwaliteiten van het aanbod zijn uitéénlopend en vaak beschikken de spiritueel medewerkers over een allround systeem, waarin zij veel kunnen toepassen.

De consulenten – dienstverleners, werken als zelfstandig ondernemers en bieden naast hun bedrijf ook hun diensten aan via een online platform. Zij zijn dus zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van hun geleverde diensten. Je kunt hen onder andere bereiken via de chat, echter vaak is het mogelijk dat je bij hen een telefonisch consult of een email consult kunt aanvragen. De consulenten dragen zelf hun verantwoordelijkheid voor de spiritueel coaching, medium coach en als bijvoorbeeld healer.

Chatten met mediums of paragnosten, is een populaire wijze van communiceren en werkt laagdrempelig en makkelijk.

De tarieven die een mediumchat of helderziendechat hanteren zijn meestal laag en daarbij heb je zelf volledig de controle, hoe lang je met een spiritueel specialist in chatgesprek wilt zijn. Je hebt je uitgaven dus zelf in de hand en kunt dit controleren.

Wat kan Paragnostenchat voor je betekenen

Paragnostenchat of Mediumchat, zij hebben dezelfde betekenis en bieden je op wonderbaarlijke en makkelijke wijze dírect hulp, inzicht tijdens een van je levensvragen en een luisterend oor. Stel je voor, je zit op de bank in de loungestand met je voeten op een zacht kussen en ineens word je overvallen door een knagend en ongemakkelijk gevoel.

Je bent alleen, of juist met je partner en je gezin, maar eigenlijk is het niet passend om hen lastig te vallen met die ene, specifieke vraag. Dan is het toch verdomd handig, dat je met je laptop of telefoon contact kunt leggen met een professional die op dat moment aan het werk en dus beschikbaar is. Dit alles in handomdraai.

Met andere woorden; er is een uitermate praktisch ‘online medium’ beschikbaar, via het paragnosten online en helderziende online. Een zeer prettige bijkomstigheid hierbij is dat je in de gelegenheid wordt gesteld om de hele dag, avond en vaak ook ’s nachts in contact te komen met een fijne en betrouwbare gesprekspartner.

Daar waar de reguliere en emotionele gezondheidszorg kampt met enorme wachtlijsten en het hierdoor zelfs weken kan duren, voordat je op gesprek kunt komen, stellen internet en de chat niets uit en ligt de weg voor je open.

Je inzichten ontvangen via de chat is simpelweg niet meer weg te denken in onze maatschappij. Bijna ieder bedrijf en iedere instantie maakt graag gebruik van deze techniek, zodat je direct en online in contact kunt komen met je collega om te overleggen.

Dat ondervangt natuurlijk op prettige wijze de mails die je soms om de oren kunnen vliegen en daarnaast kan je direct je vraag stellen en samen overleggen.

De lijnen zijn dus kort en daarbij win je een hoop tijd.

Eerlijke antwoorden op je vragen, met daarbij ook een fijn luisterend oor werkt optima forma tijdens paragnostenchat en mediumchat. Zeker ook voor de eenzame mensen in deze maatschappij vormen deze online platforms ontzettend belangrijke steunpilaren. Dit wordt nog weleens onderschat.

Stel je bent ten einde raad, kampt met schrale eenzaamheid of staat er in feite helemaal alleen voor, ook al doet je omgeving de uiterste best je te begrijpen.

De handout van je telefoon en laptop of I-pad bij de hand en contact leggen via het online spiritueel platform, bieden dan ook werkelijk dié schouder waar je tegenaan kunt leunen, waar je kunt uithuilen en de troost ontvangt waar je zo’n behoefte aan hebt. Het komt vaak voor, als het klikt met de professional die je kiest, dat er een gezamenlijke, hele prettige en liefdevolle band wordt opgebouwd.

Een vaste vertrouwenspersoon als consulent, gesprekspartner en paranormaal hulpverlener is ontzettend prettig en heel vertrouwd.

Je kunt via een paragnosten- of mediumchat terecht met vragen zoals:

 • Toekomstvoorspelling
 • Liefde en seksualiteit
 • Werk en carriëre
 • Tweelingzielen
 • Contact met een overleden dierbare
 • Opvoeding
 • Hooggevoeligheid
 • Alternatieve geneeswijzen
 • Angsten
 • Eenzaamheid
 • Geluk en motivatie
 • Coaching
 • Dromen
 • Huisreiniging
 • Waarzeggen
 • Faalangst
 • Nieuw doel of richting in je leven

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Wat kan ik verwachten van een spiritueel consulent

Je mag verwachten dat als je er voor kiest een chatgesprek aan te vragen met een consulent naar jouw keuze, deze betrouwbaar en vakbekwaam is. De allereerste conditie wat je nodig hebt, is dat je jezelf vooral veilig wilt voelen. Je kunt er van uitgaan dat de paragnostenplatforms die online hun diensten verlenen, enkel werken met een professioneel en uniek samengesteld team. Het bedrijf zal dan ook op verschillende wijze, regelmatig screeningen verrichten, zodat getoetst kan worden hoe het met de kennis en integriteit van bijvoorbeeld de helderziende consulent gesteld is.

Hiervoor worden er personen gevraagd, met ieder een geheel eigen vakdiscipline en vakbekwaam is.

Als je de stap neemt om in gesprek te gaan met de paragnostenchat, wordt je vaak een gratis chat aangeboden zodat je kunt ervaren hoe dit alles in zijn werk gaat. Het is dan natuurlijk als eerste belangrijk, dat je een consulent kiest waar je jezelf prettig bij voelt.

Een eerste beoordeling en indruk via de foto is belangrijk. Daarbij heeft iedere persoonlijk die werkzaam is voor het platform een unieke en eigen kwaliteit, met hierbij een spirituele discipline en vakbekwaamheid die natuurlijk ook bij je moet aansluiten. Met andere woorden, je bent vrij om jouw keuzes te maken.

Wat een uitermate belangrijk gegeven is om te weten, dat je privacy is gewaarborgd en dat je tijdens het gesprek met de door jouw uitgekozen spiritueel consulent niet zichtbaar bent voor anderen.

Welke vaardigheden kan je verwachten via een paragnostenchat

Naast alles wat op het paragnostische gebied en mediamieke kwaliteiten worden aangeboden via de hulpverleners chat, worden er diverse diensten aangeboden:

Pendelen

Een zeer favoriete bezigheid bij het volk, wat vooral in de oudheid en met name bij de Romeinen heel veel gebruikt werd.

Je kunt hierbij denken aan een serieus vak, waarbij je hoofd helemaal vrij is van gedachten en je hart volledig is toegewijd aan de vraagsteller. Onbaatzuchtig dus.

Kaartleggen

Mensen die het paranormale kaartenleggen volledig en professioneel onder de knie hebben zijn uitermate populair. Heb je deze ervaring nog niet opgedaan, is het zeker heel waardevol een spirituele chatsessie met een tarotiste of kaartlegger aan te vragen. Lees hiervoor ook zeker het artikel: Tarot als Gids, vragen stellen met dagkaarten en legpatronen.

De voorkeur gaat bij velen uit naar de Lenormand en tarotkaarten, waar de meest uiteenlopende en schitterende kaartendecks uit zijn ontstaan en die uitnodigen tot een flinke dosis spirituele creativiteit.

Magnetiseren

Zoals je misschien hebt gelezen in het artikel, Helderziende: Wat is het, je zesde zintuig en je intuïtie als kracht, weet je dat alles uit energie is opgebouwd. Van hieruit is het spiritueel bewustzijn ontstaan dat magnetiseren absoluut werkt om bij diegene of datgene het zelfgenezend vermogen te bevorderen. Hierbij is direct contact niet nodig en kan er dus via het chatcontact een healing plaats vinden.

Magnetiseren is een vorm van healen, welke door de eeuwen heen al gebruik wordt. Men noemde dit vroeger de zogenaamde ‘strijkers’.

Er worden via de paragnostenchat verschillende vormen van het werken met energiehealing, aura healing en chakra healing aangeboden. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld Reiki, Dolfijn Reiki, Engelenreiki, Shamballa, Vortex healing, energiewerk via Avatar, Mahatma Avatar.

Huizen reinigen

Het laten reinigen van je woning, praktijkruimte en kantoorpand is niet meer weg te denken in deze tijd. De aardse begrippen tijd en ruimte is op energetisch vlak niet aanwezig. Hierdoor is het absoluut mogelijk om via de paragnostenchat een kenner uit te nodigen om de ruimtes waar je in woont, werkt en verblijft energetisch te laten reinigen en checken.

Misschien ben je jezelf hier niet direct bewust van, maar als je de hele dag met de buitenwereld en mensen in contact brengt is de mogelijkheid zeker niet uitgesloten dat je ruimtes, maar ook jijzelf beïnvloed raken door dat alles wat diegene waar je mee in contact bent geweest, met zich meedraagt.

Zoals ieder zijn of haar proces en beïnvloedingen heeft, draag je dit in je aura en energielichamen met je mee. Dit is iets wat vaak vergeten wordt, omdat je het niet kunt zien. Dit, terwijl je al deze beïnvloedingen via de onbewuste lagen van je lichaam met je mee draagt. Een reiniging via de mediumchat is dan ontzettend welkom, zodat jouw heilige ruimte en alle ruimtes waar je verblijft weer van jouw worden.

Overige hulpverlening en chat diensten

Overigens zijn er naast deze form van spirituele dienstverlening andere mogelijkheden. Hierbij kan je naast de hulp van je huisarts denken bijvoorbeeld denken aan de geweldige, emotionele ondersteuning en hulp van;

 • Kindertelefoon – chat 0800 – 0432
 • De Zilverlijn – chat voor gratis service aan ouderen 0800 – 1325
 • De Luister – chatlijn voor ondersteuning tijdens eenzaamheid na overlijden van een partner
 • Zelfmoordpreventie en het chat – telefoonnummer 113

Echter, vergeet nooit deze gouden tip. ‘Zoek niet te ver, alles is namelijk in jouw aanwezig’.

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

1 Reactie op "Wat is Paragnosten Chat en heeft het Zin?"

 1. Josephus Bakker says:

  Nu een derde en dan 4...5
  Wat een soep wat is er werkelijk aan de hand
  Voor my is dit straling
  50000 man met gsm of 50000 zonder gsm in een stadion weet u de uitslag ?
  Grt. Jos

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *