Over ons

In 2019 werd jouwmysterie.nl opgericht. De ervaren astrologe Sandra Jansen van Galen nam het schrijven van de artikelen voor haar rekening waardoor jouwmysterie.nl zich onderscheid met content van hoge kwaliteit en nauwkeurigheid.

Inmiddels is jouwmysterie.nl uitgegroeid tot een veelvuldig geraadpleegd platform op het gebied van horoscopen, astrologie en alles wat daarmee samenhangt.

Ons doel

We willen mensen inspireren en in staat stellen om hun beste leven te leiden met horoscopen, informatie over sterrenbeelden en spiritualiteit.

Het maakt niet uit op welk deel van je leven je wilt focussen, wij zijn er voor jouw. Met horoscooponderwerpen die variëren van liefde, relaties, seksualiteit, gezondheid, geluk, werk en geld  hebben we expertise om, je op allerlei gebieden, in de goede richting te begeleiden.

Onze missie

Het is onze missie om mensen met astrologische artikelen en diensten in staat te stellen zichzelf te ontdekken en het beste uit hun leven te halen.

Persoonlijke analyse

Dankzij onze uitgebreide bibliotheek met astrologische informatie heeft jouwmysterie.nl veel meer te bieden dan de artikelen die je op deze site kunt lezen. Wij bieden gepersonaliseerde en gedetailleerde astrologierapporten op basis van jouw sterrenbeeld en astrologische voet. Alles wat je hoeft te doen voor een persoonlijke analyse is het beantwoorden van een aantal vragen. Aan de hand van deze vragen ontdek je 5 nabije uitdagingen en het lot die jouw astrologische richting te wachten staat.

Onafhankelijkheid

Onze inkomsten zijn afkomstig uit de uitgebreide persoonlijke analyses die wij aanbieden. We werken niet met adverteerders of sponsoren. Hierdoor zijn wij onafhankelijk van derden en hoeven wij bij het samenstellen van onze content geen rekening te houden met commerciële belangen van derden partijen. Dit geeft ons volledige redactionele vrijheid.

Persoonlijk advies

Wij geven geen persoonlijk advies op het gebied van relaties, seksualiteit, werk, gezondheid en dergelijke. Voor advies op relatiegebied kan je de hulp vragen van een relatietherapeut, op het gebied van seksualiteit van een seksuoloog, op het gebied van werk van een coach etc. Met gezondheidsklachten kan je het beste contact opnemen met je huisarts. Deze kan je eventueel doorverwijzen naar een specialist.

Contact met jouwmysterie.nl

Heb je vragen of opmerking over deze site dan kan je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wil je reageren op een bepaald artikel dan heb je onder het artikel de mogelijkheid om een (openbare) reactie achter te laten.

Heb je vragen over de uitslag van de sterrenbeeld quiz gebruik dan het contactformulier. Je krijgt dan binnen 5 werkdagen reactie.