Blog

Blog

Mercurius als je bruggenbouwer naar Spiritualiteit en Geluk

De Romeinen noemden de kleine en bewegelijke planeet Mercurius, naar de boodschapper van de Goden vanwege zijn enorme snelheid, waarmee hij langs de hemel beweegt. Dit wijze besluit blijkt uit het wetenschappelijke feit dat Mercurius onafgebroken bezig is met verbindingen en verbanden leggen. Als onmisbare schakel en bruggenbouwer bekleed Mercurius een uitermate belangrijke functie en stel iedere seconde van de dag het thema ‘communicatie’ aan de kaak. Wat doet Mercurius dan eigenlijk precies en welke betekenis heeft Mercurius in de astrologie.
Doorgaan naar artikel »

4 tips voor meer spirituele diepgang in je meditatie

Mediteren en spiritualiteit worden vaak in dezelfde adem genoemd en dat is eigenlijk niet zo gek, meditatie is voor veel mensen namelijk de sleutel om zich spiritueel open te stellen.
Doorgaan naar artikel »

De Maan als je innerlijke raadgeefster

Als het grootste hemelobject die aan de nachtelijke hemel te zien is, heeft de mens de Maan vanaf het prille begin gefascineerd. Ook jouw blik zal absoluut wel eens verleidt zijn naar dit hemellichaam wat continue van gedaante wisselt. Dan te bedenken dat de zwaartekracht van de Maan oceanen beïnvloedt via de getijden eb en vloed. De Maan vervult als persoonlijke en collectieve raadgeefster een waardevolle, praktische en unieke functie.
Doorgaan naar artikel »

Hoe komt je Zonnekracht volledig tot bloei

Duizenden jaren geleden werd de Zon als uitzondering gezien. Tegenwoordig is echter bekend dat de Zon een gewone en middelgrote Ster is, die dicht bij de Aarde staat in een evenzo gemiddeld sterrenstelsel. Hierdoor bekleed de Zon wel een uitermate prominente rol, want als de Zon niet zo dicht bij de Aarde stond, is er geen leven mogelijk op Aarde. Vele generaties lang werd de Zon aanbeden en terecht. Tot op de dag van vandaag, verwarmd de Zon onze wereld, zorgt voor het daglicht en als de levenskracht van de Zon het eerste lente teken van de astrologische dierenriem en dus het sterrenbeeld Ram bereikt, haalt iedereen opgelucht adem, omdat het voorjaar weer ingeluid wordt.
Doorgaan naar artikel »

De Magie van de Planeten

Wegdromend voorbij de sterren, is er vast wel eens een moment geweest waarin je jezelf afvroeg welke krachten de prachtige planeten zouden kunnen vertegenwoordigen. Ieder hemellichaam, met verschillende grote, astronomische opbouw, kleur en uitstraling in de prachtige sterrenhemel. Daar worden je ogen als magneten naartoe geleidt, zodat je de schoonheid van de nachtelijke deken in je op kunt nemen.
Doorgaan naar artikel »

Jaarhoroscoop 2020 – Wat je te Wachten Staat

Wil je weten wat jouw uitdagingen zijn en ben je nieuwsgierig wat je te wachten staat op het gebied van de liefde, je werk, carrière en financiën in 2020?
Doorgaan naar artikel »

De Magie van I Tjing en Hoe kan het Jou Inzichten Geven

Wat absoluut in the spotlights mag worden gezet is het boeiende orakel van de I Tjing. De kosmische wetten in de I Tjing die vertellen dat alles met alles verbonden is.
Doorgaan naar artikel »

Wat zijn een Sjamaan en Sjamanisme

Misschien heeft het je wel eens bezig gehouden en fascineert het Sjamanisme je al tijden. Dat dit niet vreemd is, blijkt wel uit de vondsten van het beoefenen van Sjamanisme vele eeuwen terug, namelijk het Stenen Tijdperk.
Doorgaan naar artikel »

Wat is Telepathie en hoe kan ik dit ontwikkelen

Maar wat is nu eigenlijk de definitie van telepathie en hoe werkt dit dan? Dit is een vraag die je ongetwijfeld wel eens bezig heeft gehouden. Telepathie is je natuurlijk vermogen om via je gedachten en gevoelens, op afstand te kunnen communiceren met...
Doorgaan naar artikel »

Waarom de ontmoeting met je Tweelingziel zo heftig kan zijn

Het gevoel en de ervaring hebben dat je jouw soulmate gevonden hebt. Wie wil niet zo´n prachtige en onvoorwaardelijke verbinding ervaren via de magie van de klik. Het is zeker mogelijk en eigenlijk ook helemaal niet ingewikkeld, om je tweelingziel te herkennen en te ontmoeten.
Doorgaan naar artikel »