Jaarhoroscoop 2020 – Wat je te Wachten Staat

Wil je weten wat jouw uitdagingen zijn en ben je nieuwsgierig wat je te wachten staat op het gebied van de liefde, werk, carrière en financiën?

Wil je nóg bewuster leven vanuit jezelf en de wereld om je heen en heb je de behoefte om je wishlist, die je al een tijdje geleden hebt gemaakt, écht uit te gaan voeren? Lees dan jouw exclusieve, astrologische jaarvoorspellingen van 2020.

Kies hieronder je sterrenbeeld om je voorspellingen te lezen:

Jaarhoroscoop Ram 2020

#1 In je overkomen ben je één en al dynamiek

Vol enthousiasme stort je jezelf in dit 2020 jaar Ram en zeker omdat het science fiction-achtige jaartal je absoluut aanspreekt. Een gloednieuwe start, boordevol beloftes en dit straal je absoluut uit.

Het zijn met name de eerste 3 maanden die je gouden bergen beloven om dát voor elkaar te krijgen wat je voor ogen hebt. Deze trend zet zich overigens in de maanden september tot en met oktober weer door.

Het is je dynamische uitstraling die zo aanstekelijk werkt, dat je de juiste personen op je pad krijgt. Je weet wat je wilt!

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

#2 Financiële stabiliteit en nieuwe uitdagingen staan lijnrecht tegenover elkaar

Je soms onbesuisde en ondoordachte impulsen hebben je in het verleden wel eens doen slikken. Zeker op het gebied van je financiën.

Ondanks dat je niet zo van de voornemens bent en je het leven liever overlaat aan de spontane acties, is er toch het verlangen om meer lijn en stabiliteit op je bankrekening te krijgen. Je gaat dan ook met frisse moed van start en het ziet er naar uit dat het je aardig lukt om een mooie lijn te bewaken. Echter, blijft de eigenzinnige planeet Uranus je op onverwachte wijze toch prikkelen en zal je verleid worden tot een impulsaankoop.

Het is met name de maand maart die je niet alleen onverwachts een financiële meevaller komt brengen. Kijk niet vreemd op als je wordt uitgenodigd een nieuw project op te pakken, met de mogelijkheid tot vaste grond onder je voeten. Een nieuw avontuur lokt.

#3 Verfrissende ontmoetingen brengen je nieuwe mogelijkheden

Zoals je niet op je mondje bent gevallen, kom je ook dit jaar 2020 uitstekend uit de voeten op communicatief gebied Ram. Je bent voor alles te porren en stapt spontaan in op uitnodigingen en nieuwe uitdagingen wat betreft ontmoetingen. Kortom, je hoeft je niet te vervelen. Laat je vooral leiden door je van nature brede interesse en nieuwsgierigheid.

Fijne projecten passeren de revue, waarin het met name de maanden maart tot en met mei zijn waarin de tijd aanbreekt om even op adempauze te komen. De kleine geluksbrenger en planeet Venus laat zien dat een oude vriendschap, nieuw leven wordt ingeblazen en hier ben je ontzettend blij mee.

Als je tegen die tijd herkend dat je meer op jezelf bent aangewezen, klopt dit. Tijdens deze maanden is het de bedoeling dat je meer gefocust op jezelf bent . Als je dit goed oppakt en momenten in rust en met jezelf door brengt, biedt deze verdieping waardevolle leerprocessen en nieuwe toekomstplannen. Jouw motto is, wie goed doet, goed ontmoet en dit sluit naadloos aan op het gebied van al je ontwikkelingen.

#4 Je privéleven betekent vooral in het voorjaar veel voor je

Als pionier van de astrologische dierenriem, ben je vooral veel buitenshuis te vinden Ram. Je bent enorm gericht naar de buitenwereld. Er wordt veel appél gedaan op je dynamische en soms onuitputtelijke kwaliteiten. Hier schuilt natuurlijk wel een addertje onder het gras. Voordat je er erg in hebt, zien je gezins- en familieleden je maar zelden aan de eettafel. Zeker omdat je met een groeispurt dit turbulente 2020 jaar instapt.

Als echter het voorjaar aanbreekt valt het kwartje en zal vanaf halverwege de maand mei tot en met juli, gas teruggenomen worden. Je privéleven zal vanaf dat moment centraal voor je staan en hier geniet je van. Thuis zijn weet je steeds meer te waarderen.  Thuis zijn weet je steeds meer te waarderen.

#5 Passievolle liefde, laat je niet in de steek

Je seksuele volbloed kracht doet je genieten van passievolle momenten Ram. Als geen ander ben je jezelf ervan bewust dat seksualiteit een belangrijke bron van het leven vormt. Mocht het soms even niet ‘boteren’ met je geliefde, door de hectiek van alledag, brengen de intieme momenten jullie weer samen.

Je voelt je mooi en zelfbewust en straalt sensualiteit uit. Deze ultieme combi, werkt als een magneet op je geliefde. Je doet er goed aan om afgestemd te blijven op de wensen van je partner. Door je enthousiasme kan je nog weleens ietwat overweldigend reageren.

#6 Teleurstellingen op het gebied van werk, laat je in 2020 achter je

Je hebt een bewogen jaar achter je op het gebied van je werk. Dit is je niet in de koude kleren gaan zitten. Wat je tegen komt is dat mens zich behoorlijk kan vergissen in wat voor een gevoelsmens je bent. Je krachtige besluit om het nu anders op te pakken, heb je met daadkracht in de ether uitgezet Ram.

Vastbesloten je niet meer te laten leiden door negativiteit van je werkomgeving, gaat je zeker lukken. Halverwege dit jaar heb je alle schepen achter je verbrand. Je voornemen om je niet meer te laten leiden door gecompliceerde persoonlijkheden, werkt dan ook uitstekend. Blijf deze aangename gewoonte vasthouden.

#7 Gouden randjes omhullen je liefdesleven

Zoals je privéleven dit voorjaar een boost krijgt, zal deze trend zich in de zomermaanden voortzetten. Het lukt je aardig om het evenwicht te houden tussen al je projecten, werk en privéleven Ram. Je bent je bewust hoe betrekkelijk het leven kan zijn en wilt dit jaar alles uit het leven halen, wat binnen je mogelijkheden is. Dit zijn er aardig wat!

Met name je toekomstgerichte eigenschappen, doen je samen met je geliefde blijven bouwen. Als je herkent dat je wat softer wordt en aanhankelijker van je partner, laat het heerlijk gebeuren en geniet van die gouden glans. Voor die buitenwereld blijf je toch die krachtpatser.

8# Leerzame momenten bieden je een waardevolle persoonlijke ontwikkeling

Je persoonlijke ontwikkeling blijft dit hele jaar een centrale rol spelen. Er is een verdieping gaande via de planeten Pluto en Saturnus. Ondanks dat je aardig bewust ben van jezelf, ziet het er naar uit dat zich een nieuwe dimensie voor je opent. Met name het najaar van 2020, staat hierin centraal.

Je spiritueel bewustzijn, gaat een paar treden de diepte in en je zult merken dat dit naar meer smaakt. Blijf dit vormgeven Ram. Dit gaat je namelijk veel brengen op het persoonlijke vlak.

9# Je reislust wordt optima forma gevoed

De avonturen van het reizen zijn een must voor je en hieraan zal het je ook dit jaar aan niet ontbreken. Al moet uit het uit de lengte of breedte komen, andere culturen en verre landen bezoeken blijven een liefhebbende hobby.

Het ziet er naar uit dat je hier vlak na de start van dit 2020-jaar weer gaat lukken. Een vakantie-uitstap vol sportiviteit doen je heerlijk ontspannen en uit je vaak overbelaste hoofd stappen. Het is zeker niet uitgesloten dat enkele gezellige stedentrips je levensrevue passeren.

#10 Je carrièreplannen ondergaan een volledige switch

Als er een spanningsfactor zou zijn, zal hierin je carrière ook belangrijke rol kunnen spelen Ram. Dit hoeft natuurlijk niet direct negatief te zijn en dit past natuurlijk ook niet bij je.

Er worden je behoorlijke bouwstenen geboden om een concreet en vruchtbaar plan realiteit te laten worden. Als het je lukt om je vurige temperament op de juiste tijden een toontje lager te laten zingen, bieden de planeten Saturnus, Jupiter en Pluto je alles om óf een definitieve carrière switch te maken, óf je project definitief door te zetten. Maak je vleugelvrij en laat de wereld zien hoe het ook kan!

#11 Verlangen naar ware vriendschap zorgt voor veranderingen

Je geniet van je sociale contacten en vriendschappen en bent zoals altijd actief in het onderhouden van je vriendschappen. Echter, zal je merken dat er een verandering ontstaat pure persoonlijkheid. Je gaat je namelijk afvragen in hoeverre ware en hechte vriendschap in je leven aanwezig is.

Vanaf de maand mei tot en met de maand juli zal dit je zeker bezighouden. Laat dit aan het ‘toeval’ over en vertrouw op de natuurlijke shift.

#12 Tips

Je doet er goed aan om naast alle activiteiten in de buitenwereld, je regelmatig terug te trekken uit alle turbulentie Ram. Voordat je het weet ga je namelijk aan essentiële zaken voorbij. Direct in januari groeit je verlangen naar diepgang en het ontdekken van de geheimen rondom de mysteriën van het leven. Ga dit avontuur open minded tegemoet en blijf de verdieping in jezelf vinden.

Jaarhoroscoop Stier 2020

#1 Je omgeving ontgaat je revolutionaire stappen niet

Het lijkt wel alsof niet hetzelfde voor je blijft Stier. Zoals je normaliter grote veranderingen het liefst voor je uitschuift, wordt het jaar 2020 voor jou het jaar van dé grote switch.

Alles wat je goedhartige en trouwe inborst beperkte om vooral niet aan de behoeftes van andere voorbij te gaan, gaat er dit jaar heel anders uitzien. Hier moet je omgeving natuurlijk erg aan wennen. Sta dan ook niet vreemd te kijken als onaardige of ontevreden reacties je levensrevue passeren.

Het zijn de eigenschappen van de revolutionaire planeet Uranus die je vriendelijk, doch soms met een stevige duw in je rug helpen om dát achter je te laten wat niet langer bij je past. Alles word je dan ook gegeven om een zinderende start van 2020 te maken.

#2 Nieuwe financiële bouwstenen grijp je met beide handen aan

Door de interessante ontwikkelingen die je op te wachten staan, wordt er veelzijdigheid van je verwacht. Nieuwsgierigheid en het verlangen je aardse bestaan een boost te geven, blijven dan ook geprikkeld. Vanaf de maand maart tot en met juni 2020 wordt ook van je verwacht dat je vorm gaat geven aan iets nieuws.

A-new star is born! Dit is ook juist dé wijze waarmee je financiën op fijne wijze, regelmatig worden aangevuld. Nieuwe uitdagingen om je kwaliteiten eens onder de loep te nemen, of je niets laat liggen, krijgen alle gelegenheid om op concrete wijze te worden neergezet. Er word je een zorgeloos bestaan op financieel gebied geboden en als rasechte levensgenieter haak je hier graag op in.

#3 Verfrissende ontmoetingen, bieden je interessante mogelijkheden

Je vriendelijke en aardige karaktereigenschappen hebben je al veel gebracht Stier. Tijdens dit turbulente 2020 jaar zal je ook weer gaan merken dat het spreekwoord: wie goed doet, goed ontmoet, je absoluut ondersteund op het gebied van fijne momenten en nieuwe verbindingen.

Je weet als geen ander gezelligheid te combineren met de zakelijke en werkzame kanten van het leven. Dit werkt natuurlijk aanstekelijk! Dat heerlijke kopje koffie, met iets verantwoord lekker zal er altijd bij zijn. Je voelt je fijn bij zachte persoonlijkheden en weet communicatief aardig je grenzen aan te geven, als je niet tevreden bent.

De maanden mei en juni geven een belangrijke periode aan, waarin je nieuwe contacten gaat leggen met uitzonderlijke persoonlijkheden. Stel je nieuwsgierigheid voorop. Er staat je tevens dan een fijne en ontspannen uitstap te wachten.

#4 Het lukt je te balanceren tussen je privéleven en activiteiten buitenshuis

Ondanks dat het altijd ontzettend genieten is van je gezinsleven en knusse, stijlvol ingerichte woning, zal je merken dat je verlangt naar meer ruimte en vrijheid voor jezelf. Als de jaarwisseling is geweest, is het zeker niet uitgesloten dat je agenda zo volgeboekt staat dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Je doet er dan ook goed aan om te zorgen voor de juiste balans tussen je privéleven en je turbulente ontwikkelingen buitenshuis. Je functioneert nu eenmaal het beste als thuis alles op rolletjes loopt en je op tijd je energiepijl weer kunt opladen. Je bent zeer betrokken bij je kinderen. Mocht je al lang de gekoesterde wens hebben om een dierenvriend aan te schaffen, zal het late voorjaar je hiermee helpen.

#5 Je liefdesleven ondergaat aangename vernieuwing

Zoals je zelf in een soort renovatie belandt, zal dit een positieve uitwerking hebben op jezelf en je liefdesleven Stier. Je chaotische start van het jaar 2020, mondt uiteindelijk uit in zorgvuldig geplande momenten om samen met de liefde van je leven te genieten van de vruchten die het leven je bied. Zodra de juli en augustusmaand aanbreken, neem je jezelf vastberaden voor om samen met je liefdesmatch tot rust te komen.

Je voelt je vrij in de liefde en seksualiteit. Als het sensuele teken van de astrologische dierenriem doet je dit dan ook meer dan goed.

#6 Je pakt de sleutel tot succesvol zijn op jouw manier in je werk

Als Stier beschik je van nature over veel kwaliteiten. Als je herkent dat je voor je gevoel tóch nog niet volledig tot je recht bent gekomen hierin, belooft het jaar 2020 je een onwijs mooie sleutel om succes te boeken. Eindelijk is het zover lieve persoonlijkheid.

Je gaat gezien en gehoord worden! Tijdens de maanden oktober en november vormen je mogelijkheden en tegelijkertijd jezelf neerzetten, een perfecte timing. Het is alsof je eindelijk uit de ‘wachtkamer’ wordt gehaald, zodat je jezelf eindelijk kunt manifesteren. Je zet de puntjes op de ‘i’ en het lukt je om zeer gedetailleerd te blijven.

Je rekent vriendelijk af met collega’s die je altijd hebt bewonderd en nu een wat naar trekje vertonen. Blijf bij jezelf. Laat je drijven door je oer geduld en doorzettingsvermogen en blijf vertrouwen.

#7 Verdieping in de liefde werkt aangenaam spannend

Je liefdesleven ondergaat dit jaar 2020 een aangename verdieping Stier. Het zijn vooral de herfstmaanden, die je behoefte doen toenemen om samen met je geliefde op avontuur te gaan.

Beweeg je jezelf op dit moment single door het leven, bieden de planeetkrachten je het eerste halfjaar alles om de relatie met jezelf bij te werken. Hou je jezelf plechtig aan je afspraak om happy met jezelf te worden, zal er zeker een mooie persoonlijkheid op je pad komen.

#8 Je nuchtere en aardse logica krijgt een filosofisch sausje

Het zal je vast niet ontgaan zijn hoe de New Age beweging druppelsgewijs steeds meer ruimte gaat krijgen Stier. Het ziet er naar uit dat je hier aardig je weg in gaat vinden dit 2020 jaar. Je revolutionaire inborst gaat steeds meer openstaan voor weetjes op wetenschappelijke wijze, verbonden met de kracht van de natuur.

Overigens gaat het milieubeleid je niet in de koude kleren zitten als natuurmens. Heb je plannen om deze ontwikkelingen op te pakken, laat je zeker niet weerhouden.

#9 Je stapt uit je comfortzone en verlegt enorm je grenzen

Jouw jaar 2020 is een bolwerk waarin je enorm je persoonlijke grenzen verlegd Stier. Dat- of diegene die niet langer bij je past, ga je achter je laten. Je zult absoluut herkennen dat je hebt moeten leren om trouw te zijn aan jezelf. Hiermee ga je ook flink aan de slag en hieraan is niet een specifieke maand verbonden. Door het hele jaar genomen zal je merken dat je jezelf steeds vleugelvrijer gaat voelen.

De mogelijkheid is zeker niet uitgesloten dat je een opleiding of cursus gaat volgen. Misschien sta je zelfs op om onderwijs te gaan geven. Je wordt in ieder geval flink gestretcht om uit je comfortzone te komen.

#10 Een carrière switch is zeker niet uitgesloten

De eerste klap is een dadel waard en met dit traditionele gegeven, wordt jouw startsein direct na 1 januari 2020 neergezet wat betreft je werk en carrière. Je verlangen naar nieuwe uitdagingen, nóg meer jezelf kunnen zijn en in je werk meer bewegingsruimte en vrijheid willen hebben, zal je misschien doen botsen met te vaste denk- en handelspatronen van je werkomgeving en collega’s.

Tot en met de start van dit voorjaar 2020, stellen de planeten je in de gelegenheid om het roer volledig om te gooien. Je gezonde verstand zal je beletten om onbesuisde stappen te nemen.

#11 Je vriendenkring wordt op aangename wijze uitgebreid

Je geniet van je vrienden alle bourgondische gezelligheid die het met zich mee brengt. Het ziet er naar uit dat je vriendenkring wordt uitgebreid met fijne mensen en een reislustige en filosofische leefwijze. Laat je hierdoor verleiden Stier. Je zult iedere keer weer merken dat je tot rust en ontspanning komt. Een verre reis in het voorjaar opent je ogen nog meer.

#12 Tips

Er staat je een appart en turbulent jaar te wachten Stier. Dit doet áppel op je van nature rustige en stabiele kwaliteiten. Je doet er dan ook goed aan je agenda zorgvuldig te plannen, om ook nog aan jezelf en je geliefden toe te komen. Vermijd controlegedrag als de eigenzinnige planeet Uranus je een zetje in een nieuwe richting geeft. Wie wil groeien, moet af en toe loskomen van vastgeroeste wortels.

Jaarhoroscoop Tweelingen 2020

#1 Je aanstekelijke luchtigheid, brengt een interessante ontmoeting

Je hebt er zin in vrolijke persoonlijkheid en kijkt als heuse ras optimist vol vertrouwen uit naar dát alles wat dit spannende jaar 2020 je te bieden heeft.

De sterren laten ook zien dat je alle reden hebt, om je van nature opgewektheid er te laten zijn. Zoals je normaliter een positieve en vooral ook relativerende uitwerking hebt op de buitenwereld, komen deze karaktereigenschappen ook weer uitstekend van pas.

Je bent vol vertrouwen en vooral vanaf de maand maart, zal je merken dat er een verandering ontstaat. Je zit namelijk uitstekend in je vel en ook al is het enorm turbulent in de buitenwereld, het lukt je absoluut om bij jezelf en je kern te blijven.

Op onverwachte wijze, loop je tegen een interessante en kleurrijke persoonlijkheid aan. Deze ontmoeting zal de trendsetter zijn voor een gloednieuwe en powervolle start voor de komende jaren.

#2 Je banksaldo staat in de stand van geven en verzorgen

Er ontstaat een nóg grotere aantrekkingskracht naar de sfeervolle en kneuterige facetten van het leven Tweelingen. Dit geldt uiteraard ook voor styling en wooninrichting. Het ziet er naar uit dat je bankrekening hier aardig door gaat slinken. Je focus om je woning en ander onroerend goed een gezellige en knusse uitstraling te geven, is dan ook groot. Hier wil je uiteraard iedereen van laten meegenieten. Het is dan ook zeker niet uitgesloten dat je kleurrijk ingerichte woning, tuin en eettafel regelmatig gevuld is met fijne gasten. Vooral de maand mei tot en met de zomermaanden, zal er veel geld worden uitgegeven aan gastvrije impulsen. Drijf hier echter niet te ver in door. Je geliefde is het niet overal mee eens.

Je werk en een eventuele carrière boost, staan op een laag pitje. Een sabbatical periode in 2020 is zo gek nog niet.

#3 Je beweegt vanuit uiterste souplesse tussen je contacten

Je nieuwsgierigheid komt niets te kort dit 2020 seizoen Tweelingen. Er staat je dan ook een jaar te wachten, waarin je vooral veel in de buitenwereld te vinden bent. Dit doe je goed, want hierdoor komt er een diversiteit aan gloednieuwe ontwikkelingen op je pad. Zeker als je de droom wilt verwezenlijken, om van je hobby je broodwinning te maken!

Met het grootste gemak leg je contacten en zal je merken dat je iedere keer de drijfveer en initiatiefnemer bent als er iets geregeld moet worden. Onzekerheid is je dan ook totaal onbekend. Sterker nog, soms besef je dat je misschien wel iets te aanwezig bent voor anderen. Je ontpopt je als een ware bruggenbouwer voor anderen, waarin de maanden mei, juni en juli belangrijke ontwikkelingen laten zien. Je geniet van alle turbulentie al het nieuwe wat op je pad komt.

#4 Je thuisfront brengt je tot rust en boeiende inzichten

Eenmaal thuis, heb je er totaal geen probleem mee om de deur achter je in het slot te laten vallen en je mobiel op de silence mode te zetten. Dit doe je goed en bovendien heb je dit ook nodig. Je bent altijd in beweging, kan moeilijk stilzitten waardoor het soms een hele uitdaging voor je kan zijn om werkelijk aan je rust toe te komen.

Vanaf het late voorjaar, heb je de smaak helemaal te pakken en neem je vastberaden het besluit deze trend voor te zetten. Heel bewust plan je jouw momenten met je geliefde en het gezin in. Dit is puur genieten voor je en brengt je bovendien inspirerende diepgang. Spiritualiteit smaakt naar meer en hierdoor zal je woning verrijkt worden met bijzondere items, zoals bijvoorbeeld kristallen en denk aan de Chinese filosofie ‘Feng Shui’. Het smakelijke vermaak van gezinsleden of vrienden lap je, zo luchtig als je bent, aan je laars. Zolang jij je er maar goed bij voelt.

#5 Je liefdesleven wordt op aangename wijze intenser

Als je merkt dat je in de liefde softer en aanhankelijker wordt, klopt dit Tweelingen. Tijdens deze gloednieuwe 2020 twaalf maanden reeks, hecht je jezelf namelijk meer aan je partner. Intieme en sensuele momenten brengen jullie dichter bij elkaar en laten de hectiek van alledag verdwijnen. Vanaf de maand oktober, als de herfstperiode aanbreekt, zal je door een gebeurtenis, nog meer beseffen hoe betrekkelijk het leven kan zijn. Dit brengt jullie nóg dichter bij elkaar.

Heb je kinderen, ben je een serieuze en betrokken ouder en een fantastische vraagbaak. Mocht je op dit moment single door het leven gaan, laat Cupido je niet in de steek. Een fijne, liefdevolle en zachte persoonlijkheid gaat je leven verrijken en brengt je ervaringen waarvan je niet wist dat deze bestonden.

#6 Je laatste twijfels verdwijnen op werkgebied. Je zet je plannen door

Dat je nog meer kleur uit je leven wil halen en tot het uiterste kunt gaan om dát wat op werkgebied niet langer bij je past, definitief achter je te laten, staat dit jaar volledig centraal. Geneuzel en ingewikkeldheden staan niet in je woordenboek Tweelingen. Je zult merken dat je buik meer dan vol is van gecompliceerde persoonlijkheden. Met je goedlachse en humoristische eigenschappen heb je het een flink eind kunnen rekken. Maar deze is er nu uit.

Heb je plannen om je werk volledig om te gooien, laat je vooral niet weerhouden. Loop niet té hard van stapel en ga met een gezonde strategie te werk. Schakel een goede adviseur in. Het zullen vooral de maanden oktober tot en met december zijn, die je vanuit goede wil ondersteunen.

#7 Samen met je geliefde op reis gaan geeft nieuwe inzichten

Het ziet er naar uit dat je jezelf en je geliefde verwend met een prachtige reis naar het buitenland. Hiermee gaat niet alleen een lang gekoesterde wens in vervulling, deze uitstap maakt op inspirerende wijze duidelijk dat er nóg meer uit jullie relatie te halen is. Dit werkt heel prettig voor je Tweelingen. Je hebt namelijk ook in de liefde voldoende afwisseling en positieve prikkels nodig om geboeid te blijven. Je liefdesmaatje gaat hier helemaal in mee en bezorgt je aangename verrassende effecten.

#8 Je neemt grote stappen, waardoor nieuwe mogelijkheden openen

Zoals je met je sprankelende eigenschappen vol vertrouwen de kick of voor 2020 inluidt, zo maak je zonder enige twijfel belangrijke keuzes. Ook al hebben deze grote consequenties. Je weet wat je wilt, bent klaar voor de grote transformatie en waar je voor gaat. Ben je verwikkeld in een rechtszaak of in contact met een overheidsinstelling om zaken recht te zetten, mag je alle vertrouwen hebben in een fijne uitkomst.

#9 Het buitenleven smaakt naar meer

Wat er ook gebeurt en waarmee je ook bezig bent, genieten van het buitenleven met je vrienden en sociale contacten zijn heerlijke bezigheden voor je Tweelingen. Je zult met regelmaat aan de kust te vinden zijn. Het zou heel goed kunnen dat je daar een fijn logeeradres vindt, of zelfs een vaste tweede tiny house creëert.

Een unieke en eigentijdse mogelijkheid dient zich direct tijdens het nieuwe jaar aan. Hartstikke leuk natuurlijk en ook praktisch om de hectiek in de weekenden te kunnen ontvluchten. Een nieuwe cursus of opleiding blijft je boeien.

#10 Je ogen worden geopend op het gebied van je carrière

Het ziet er naar uit dat je relativerende en luchtige eigenschappen in verwarring komen. Gloednieuwe inzichten die je bewustzijn wakker maken, keren met grote regelmaat weer terug Tweelingen. De holistische kanten van het leven blijven je enorm boeien, met als prettig gevolg dat je anders naar jezelf en je omgeving gaat kijken. Vanaf de maand januari zet deze trend zich in en deze zal absoluut je leven gaan verrijken. Kijk niet vreemd op als je werkmodus op een lager pitje komt te staan. Nieuwe inzichten, doen je ogen namelijk openen.

#11 Vriendschappen bieden je gouden momenten

Ook dit jaar hoef je jezelf niet te vervelen als het gaat om je vrienden en sociale contacten. Je enthousiasme neemt voordat je het weet een aardig loopje met je en doet je belanden bij je vrienden. Het hele jaar door staat in het teken van vriendschap en de mogelijkheid is zeker niet uitgesloten dat je een bijzondere klik krijgt met een fijne persoonlijkheid. Blijf waakzaam wat betreft je privéleven en voldoende tijd samen met je geliefde.

#12 Tips

Laat je enthousiasme heerlijk het werk doen en geniet van het leven vrolijke persoonlijkheid. Laat zien dat je geen muurbloempje bent en lap commentaar van de buitenwereld aan je laars.

Jaarhoroscoop Kreeft 2020

#1 Je besluit om meer te daten met jezelf

Je keuze om rustig van start te gaan onder het kaarslicht en bij de open haard is zo gek nog niet zachte Kreeft. Er ligt dan ook een hectisch jaar achter je.

Eén van je voornemens is dan ook om er dit jaar een hele andere twaalf maanden reeks van te maken. Je houd je uitstekend aan de afspraak met jezelf, om gereserveerder en meer op jezelf dit jaar 2020 te starten.

Als je omgeving merkt dat je voet bij stuk houdt en het woordje ‘nee’ prima kunt uitspreken, zal je ook merken dat je gerespecteerd wordt. Je kiest bewuster voor jezelf en geniet van het daten met jezelf.

#2 Waardevolle uitdagingen doen de keuze op jezelf laten vallen

Zoals je normaliter negen van de tien keer met iets leuks voor je kinderen of geliefden thuiskomt, lukt het je nu uitstekend om jezelf centraal te zetten Kreeft. Je bent een echte gever echter, stel je nu ook jezelf centraal. Zolang je weet dat je banksaldo voldoet aan de veilige normen, ziet het er naar uit dat je jezelf aardig verwent met mooie aankopen.

Je garderobe wordt heerlijk aangevuld en bijzondere decoratie-items maken je sfeervol ingerichte woning nóg knusser en warmer wat betreft uitstraling. Hier geniet natuurlijk niet alleen jij van, maar ook je geliefde en kinderen pikken hier een fijn graantje van mee. Je groeit in zelfvertrouwen, waarin de maanden juni tot en met september er veelbelovend uitzien.

Dit 2020 seizoen bied je alles binnen handbereik om een flinke groeispurt in te gaan. Maak deze keuze ook, zodat de nieuwe jij kan ontplooien! Door de bewuste keuzes die je maakt, komt er een aanbod op je pad op werkgebied. Financieel en op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling, breekt er een boeiende periode voor aan.

#3 In gesprek zijn met jezelf zorgt voor boeiende ontwikkelingen

Je ontwikkelt een meer positieve, kritische blik naar jezelf Kreeft en dit heeft als groot voordeel dat je eigen grenzen zorgvuldig bewaakt blijven. Het roer wordt omgegooid! Je gastvrijheid wordt hierdoor omgebogen in gastvrij voor jezelf en je gezin zijn. Je houdt de contacten vanuit buitenwereld eenvoudig en simpel en weet communicatief aardig van je af te bijten als iets je niet helemaal zint.

De maand januari laat al direct de start van een fijne cursus of workshop zien. Je zult merken dat zo aanhaakt op jouw filosofie, dat je al snel besluit hier nóg meer over te willen weten. Of je ontmoet iemand, of je gaat met een vriend(in) samen op pad en neemt een definitief besluit.

#4 Huis en haard doen het op z’n best

Heb je het verlangen om je knusse en sfeervolle woning te voorzien van een grondige update, wordt het een interessant jaar voor je Kreeft. Een lang gekoesterde wens wat betreft je woning, gaat eindelijk in vervulling. Je kunt je geluk dan ook niet op! Als rasecht familiemens, kom je volledig aan je trekken wat betreft gezelligheid echter, blijf je ervoor kiezen om meer in de luwte en op jezelf te zijn. Dit bevalt je opperbest.

Tijdens de herfstmaanden oktober en november vraagt je gezondheid extra aandacht. Warme kruiken en bij de kachel, met voldoende rust en kruidenthee, doen je zo weer optimaal voelen. Zie het als een updateperiode, om daarna weer vol gas vooruit te gaan.

#5 Je ontdekt een ultieme mix van creativiteit en verdieping naar jezelf

Je gaat je verdiepen gevoelige Kreeft en bent er klaar voor om op ontdekkingsreis te gaan via de mystieke leren en geschiedenis van het leven. Het thema spiritualiteit en bewust worden, gaan een belangrijk onderdeel van je leven worden. Zodra je merkt dat dit naar meer smaakt, is het zeker niet uitgesloten dat je zelfs een cursus gaat volgen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan Tarot, Numerologie, Astrologie, I-Tjing of de bewegingsleren van bijvoorbeeld Yoga en Tai Chi. Door deze verdieping, ontstaat er een aangename verandering in je relatie. Er is minder aanhankelijkheid en er ontstaat meer speelsheid.

#6 Je bent heerlijk in de weer en het lukt je om uit de chaos te blijven

Van nature ben je een gewoontediertje en dit weet je uitstekend vast te houden in je dagelijkse werk en leven. Dit geeft je rust en houvast Kreeft en dit doe je goed naast alle boeiende vernieuwingen in je leven. Direct vanaf de maand januari ben je dan ook ijverig in de weer en geniet je van de combi dat je uithuizig bent, zolang je maar weet dat je weer lekker huiswaarts kunt keren.

Op je werk ziet het er turbulent en onstuimig uit. Veranderingen en chaos houden je tot de maand augustus bezig. Toch zal je merken dat je hier zelf weinig last van hebt. Dit, in tegenstelling dat het in het verleden zeker anders zou zijn geweest. Kortom, je bent goed bezig!

#7 Je liefdesleven bied je de bouwstenen van stabiliteit

Je liefdesleven blijft je stabiele factor Kreeft. Tussen alle drukke bedrijven en hectische momenten door, blijft je partner de rust zelve en word je tegelijkertijd alles geboden om je eigen weg te kunnen gaan.

Ook je partner is aan veranderingen onderhevig en daar geniet je van. Een nieuwe taak op werkgebied staat voor de deur, waarin een promotie zeker niet is uitgesloten. De maanden mei tot en met oktober vormen hierin belangrijke pijlers.

#8 Liefde en seksualiteit vormen een nieuwe ultieme verbinding

Ga je momenteel single door het leven, staat je direct tijdens de start van dit jaar waardevolle momenten te wachten om je ultieme liefdesmatch tegen het lijf te lopen Kreeft. Thuis zijn vind je heerlijk echter, de buitenwereld heeft zoveel te bieden.

Een vriendschappelijke vereniging, zoals een fiets- of wandelvereniging gaat veel voor je liefdesleven betekenen. Heb je een relatie, zal Amor je op verrassende wijze verder in contact brengen met nieuwe, erotische ontdekkingen. Als emotioneel gesternte ontdekt iedere keer weer dat begeerte en liefde de ultieme verbinding vormen.

#9 Je vakantieplannen houd je het liefst zo eenvoudig mogelijk

De planeten nemen je dit jaar 2020 niet zo ver mee op reis Kreeft. Daarentegen, speelt je geestelijke ontwikkeling zeker een prominente rol. In het voorjaar staat je een fijne vakantie naar de Zon te wachten en hier blijft het wel zo’n beetje bij. Je bent al dik tevreden als je heerlijk in je tuin neer kunt strijken, met je boeken vol informatie over spiritueel bewustzijn en ander new age gebeuren. Voor jou hoeft het nu niet zo ver. Je partner en kinderen houd je het liefst heerlijk om je heen.

#10 Dat wat je in gedachten hebt op je werk, houdt niemand je tegen

Van je voorzichtige en vaak teruggetrokken karakter is in je werk en carrière weinig terug te vinden Kreeft. Het lijkt wel alsof je de tanden zet in dat wat je qua werk bereiken wilt. Deze assertiviteit heb je ook nodig, omdat er veel gebeurt.

Er is een verandering gaande in je, waardoor je zaken niet meer pikt. Je weet wat je wilt en waar je voor gaat. De maanden januari tot en met mei zijn van groot belang als je een verandering wilt doorvoeren. Zet door en laat je niet kisten. Je zorgzaamheid is groot en hiervoor mag je zeker wat terugverwachten.

#11 Nieuwe vriendschappen doen je thuiskomen en daar geniet je van

Daar waar je trouwheid en gastvrijheid voor iedereen een genot is, zal je merken dat je er heel bewust voor kiest om meer vrije tijd en ruimte voor jezelf en je gezin te creëren Kreeft. Deze rust heb je ook nodig om zo de momenten met dat gouden randje te kunnen blijven koesteren. Nieuwe contacten en interesses die dit Waterman tijdperk met zich meebrengen doen je Kreeftenergie genieten van het thuiskomen bij gelijkgestemden.

Trek je niets aan van familie die aardig vast kunnen zitten in ‘vast denken en patronen’. Voor jou is er geen weg meer terug. Je bent in de lift gestapt wat betreft je persoonlijke ontwikkeling en dat doet je goed. Je kinderen en partner staan lijnrecht achter je.

#12 Tips

Zet door wat je voor ogen hebt zachte Kreeft en laat je hang naar veiligheid losser. Je zult zien dat je de juiste personen op je pad krijgt, waar jij je goed bij voelt. Geniet van alle vooruitzichten en het nieuwe wat gaat ontstaan.

Jaarhoroscoop Leeuw 2020

#1 Met kaarsrechte rug en je manen in de wind stap je jouw 2020 in

Vol goede moed en vastbesloten er jouw jaar 2020 van te maken, klinken de champagneglazen tijdens de aardse telling van de jaarovergang Leeuw. Er zijn situaties geweest die je niet in de koude kleren zijn gaan zitten en sommige hebben zelfs nog een nasleep.

Je hebt dan ook dankbaar gebruik gemaakt van het element vuur en je charismatische uitstraling.

Er zijn maar weinigen die weten wat er werkelijk in je omgaat. Deze trend zet zich voort. Je weelderige haardos en glansrijke uitstraling hebben hun positieve uitwerking op iedereen die op je pad komt. Dit hele jaar staat in het teken van ‘echtheid’. Je neemt je dan ook dapper voor om geen toneel meer te spelen als het minder met je gaat en kiest ervoor om je kwetsbaar op te stellen. Hierin ben je een voorbeeld voor anderen.

#2 Je stelt orde op zaken wat betreft je banksaldo

Je voornemens om een waakzaam oog te houden op je financiën, kom je zeker na Leeuw. Zo gul en vrijgevig als je bent, deze maanden van 2020 wil je orde op zaken stellen. Direct vanaf januari komt het ouderwetse huishoudboekje dan ook op tafel, waarin ook je partner op praktische wijze de aantekeningen vermeldt die nodig zijn op het gebied van de in- en uitgaven. Je zult merken dat je dit overzicht en rust gaat brengen.

Vanaf de maand augustus wordt uiteindelijk zichtbaar wat het positieve resultaat is en hier geniet je van. Het gekke is dat je merkt dat je er geen terrasje minder op neemt. Mogelijkheden om je verlangen, wat betreft een uit de hand gelopen hobby, om te buigen in een fijne bijverdienste dienen zich aan. Grijp deze mogelijkheden met beide handen!

#3 Je bent een aanwinst voor je omgeving en geniet van korte uitstapjes

Met je aanstekelijke humor en warme uitstraling ben je een ware aanwinst voor je omgeving en collega’s Leeuw. Je geniet van ieder contact, bent vol energie en weet direct dát te regelen wat noodzakelijk is. Er wordt een beroep gedaan op je leiderschapskwaliteiten en bemiddeling. Hier heb je ook zeker oor naar en je zult merken dat dit je zo goed bevalt, dat je besluit om hier verder in te duiken. De coach in je is born en je zult ook merken dat je opgemerkt wordt.

Korte uitstapjes doen het dit jaar uitstekend. Zowel in de maanden februari en maart, als augustus en september heb je er totaal geen moeite mee jezelf en je geliefden te trakteren op korte vakanties.

#4 Boeiende ontwikkelingen in je gezin, bieden dynamiek

Door je ontwikkelingen op communicatief en diplomatiek gebied zal je merken dat je in een verdieping komt Leeuw. Je gaat meer nadenken over de essentie van het leven en spirituele groei. Dit betekent automatisch dat je leert om kwetsbaarder te durven zijn en dit is soms best een hele klus voor je. Je thuisfront en gezin, stretchen je hierin op aangename wijze.

Boeiende gesprekken met je kinderen of partner voeden je om verder te kijken. Thuis is het veilig, Jouw transformatieproces zal in 2020 een feit worden en ondanks dat je het spannend vindt, kijk je er ook iedere keer weer naar uit.

#5 Heb Lief, is je slogan

Je liefdesleven ondergaat een intense verdieping vurige Leeuw. Dit doet je volbloed energie meer dan goed. Passievolle momenten bieden jouw en je geliefde ultieme ontspanning. Daarnaast opent zich een nieuwe wereld voor jullie beiden met als tendens spiritueel liefhebben oftewel, de Indiase leer van de Kama Sutra. Er gaat een wereld voor je open, die je speelsheid ruimschoots voorzien van boeiende momenten.

Als single Leeuw ontbreekt het je absoluut niet wat betreft positieve aandacht. Daarin hoef je jezelf niet te vervelen echter, is het een waardevolle tip jezelf en het liefdesleven serieuzer te nemen. Je maatje komt dan zeer zeker op je pad.

#6 Je stapt jouw transformatief jaar in je dagelijkse leven een boost te geven

Ga je met projecten van start, of wil je gaan starten zijn je slagingskansen zeker positief Leeuw.

Dit jaar 2020 staat namelijk helemaal in het teken van een flinke carrière boost. Zoals je eerder wat minder serieus betrokken was, is het je trots die je verleid om flinke stappen naar de top te maken. Zijn er beslissingen die je moet nemen wat betreft dát wat niet langer bij je past, stel niets uit. Jouw tijd is nú.

Het jaar 2020 belooft je namelijk een transformatie periode, waar je werk direct bij betrokken is.

#7 Verlangen naar vrijheid binnen je relatie, zorgt voor nieuwe impulsen

Je verlangen naar bewegingsruimte en vrijheid, doet je verlangen naar meer ruimte en onafhankelijkheid in de relatie groeien Leeuw. Maak je hier geen zorgen over en spreek vooral uit wat je behoeftes zijn.

Zo maak je het voor je partner ook makkelijker om je te kunnen begrijpen. Mocht het zijn dat je ervaart dat het je geliefde is die zich wat losser van je maakt, kan dit ook kloppen. Jullie belanden in de zogenaamde ‘Nieuwetijds relatie’. Dit betekent dat je niet ván elkaar bent, maar mét elkaar. Onafhankelijk van elkaar ontwikkelingen oppakken en elkaar hierin aanmoedigen zijn belangrijk. De maanden januari en mei zijn heerlijk voor jullie.

#8 Mind en meditatie brengen je pure ontspanning en Zen

Je kunt er maar geen genoeg van krijgen Leeuw. Je temperamentvolle kwaliteiten worden geraakt door de dagelijkse terugkerende oefening van ‘bewustzijn’. Meditaties via je App, wandelingen of fietstochten in de natuur en kunnen oplossen in een heerlijk boek, met een boeiend onderwerp en esoterische inhoudt, vormen pure ontspanning voor je. Vanaf de maand februari, als de saaiheid om de hoek komt kijken, zal je merken dat je werkelijk de diepte in gaat.

Bezoek eens een soulreader en geef je op voor een leuke cursus of workshop! Dit komt je creativiteit helemaal ten goede.

#9 Je weet het speelkwartier uitstekend vorm te geven tijdens je vakanties

Samen met je geliefde en kinderen breng je de vakanties het liefst door met veel activiteiten Leeuw. Een wintersport in januari of februari en een kampeervakantie tijdens de zomermaanden, gecombineerd met outdoor activiteiten, vind je helemaal geweldig.

Je speelsheid en soms bijna kinderlijke enthousiasme werken voor je kinderen en je geliefde zo aanstekelijk, dat de mogelijkheid zeker niet is uitgesloten dat je ervoor kiest om dit hele avontuur tijdens de herfstvakantie het nog eens dunnetjes over te doen.

#10 Je maakt revolutionaire keuzes wat betreft je carrière

De planeet Uranus windt er geen doekjes om Leeuw. Je wordt losgewoeld van dat waar je vanuit valse veiligheid nog mee verbonden bent. Daar waar je in het verleden zo aan kon twijfelen, bied je wat betreft je carrière enorme ontwikkelingen.

Jouw toverwoorden zijn; trouw blijven aan jezelf en je natuurlijke intuïtie. Of het nu je collega’s zijn, of werkzaamheden waardoor je beknopt wordt, vanaf de maand maart word je vriendelijk maar stevig verzocht om revolutionaire stappen te nemen. Maak je keuzes heel bewust, zodat je humoristische, bevlogen en creatieve capaciteiten nóg beter tot hun recht komen.

#11 Een gezellig en afwisselend 2020 vriendschappelijk jaar, maakt je happy

Je geniet niet alleen van aandacht, je vindt het ook heerlijk om aandacht te geven Leeuw. Hier kom je in je vriendenkring aardig mee uit de voeten. Je agenda zal in 2020 ook volgeboekt staan met gezellige afspraken. Jouw motto is om het leven vooral te vieren en het ziet er naar uit dat je dit ook uitstekend gaat lukken.

Je zult gaan merken dat je meer behoefte krijgt aan de meer wezenlijke gesprekken. Door je verdiepingsslag is je behoefte groter om intenser in contact te zijn met je vrienden. Niet iedereen begrijpt je goed, maar hier heb je ook vrede mee. Degenen die nog niet ‘aan het wakker worden zijn’ blijven je ook zeker dicht bij je grote en warme hart dragen.

#12 Tips

Ren niet direct te hard van stapel in de maand januari Leeuw. Voordat je weet sla je cruciale stappen over. De adviezen van je geliefde en maatje, zijn nog zo gek niet. Straal je blijdschap uit de wereld in en laat vooral je gulheid het werk doen. Er komt iemand op je pad waar je een fikse uitdaging mee krijgt. Hier ben je klaar voor.

Jaarhoroscoop Maagd 2020

#1 Je overkomen nodigt uit, om anderen de beste versie van henzelf te zijn

Zoals je het liefst de touwtjes in eigen handen houdt, zo ben je absoluut van plan om deze in dit jaar 2020 ook te blijven houden Maagd.

Er staat je een seizoen te wachten waarin je goed in je vel zit. Dit straal je natuurlijk ook uit en zal je tegelijkertijd dát bieden waar je jezelf in alle bescheidenheid op gefocust hebt. Je bent zelfbewust en dit signaleert je omgeving dan ook direct.

Met name de maanden mei en juni, met september en oktober, zijn de momenten waarin je meer op jezelf bent. Tegelijkertijd bieden deze maanden je dé mogelijkheden om de juiste personen op je pad te krijgen, die iets voor je kunnen betekenen.

Ben je actief in de gezondheidszorg of ben je bezig met een bewuste en gezonde leefwijze, biedt 2020 je hier zeker boeiende ontwikkelingen.

#2 Je uitgavenpatroon wordt groter, met een fijngevoelige touch

Natuurlijk is het je bekend dat je in al je bescheidenheid uitermate goed met je euro’s om weet te gaan. Het is niet zo dat je ieder dubbeltje omdraait, maar je hebt overzicht en controle bij iedere uitgave die je doet. Hier blijf je ook jezelf in echter, toont 2020 dat je vrijgeviger voor jezelf wordt wat betreft je financiën. Je gevoel voor stijl en smaak verfijnd namelijk Maagd. Je woning voorzien van nieuwe en zachte poedertinten, met bijbehorende accessoires en natuurlijk jezelf eens die welverdiende aandacht geven wat betreft je gaderobe, bevalt je uitstekend!

Naast al je ijverige inzet, wordt het dan ook tijd voor die welverdiende, prachtige reis naar een warm oord in de maand augustus. Dit doe je uitstekend lieve persoonlijkheid.

3# Je leert steeds beter van je af te bijten en vermijd geen enkele discussie

Zo bescheiden als je normaliter bent, zal je merken dat dit 2020 je vooral uitnodigt om jezelf meer te laten zien en ook vooral van je te laten horen Maagd. Vooral als het gaat over de essentie van het leven, alles rondom het klimaatbeheer en de gezonde voeding en leefwijze is geen discussie je te veel.

Je bent je als geen ander bewust, hoe belangrijk het is om een bewuste leefwijze en leefstijl aan te houden en hiermee pak je nu zeker door. Hier zal je omgeving best aan moeten wennen. Je gaat geen discussie uit de weg. Het ziet er naar uit dat de maanden oktober en november je het startsein geven om een nieuwe weg in te slaan. Een verdiepende opleiding of cursus, gaat je dik tevreden stemmen.

#4 Het avontuur trekt je

Je voornemens om samen met je familie- en gezinsleden te genieten van al het goede van het leven, zet je direct vanaf de eerste dag in 2020 uit Maagd. Er staan je dan ook veel korte uitstapjes te wachten, met ieder een leerzame tint. Het liefst vier je Nieuwjaarsdag buiten de deur in een mooie, bosrijke omgeving of aan de stranden.

Je zult merken dat je behoorlijk ‘uithuizig’ bent en het verlangen krijgt de wereld in te gaan. Dit is niet omdat het je thuis niet bevalt. Je verstandige en nuchtere besluit, om de wereld te verkennen en ook je gezin te laten zien wat er allemaal te ontdekken valt, staan enorm centraal. Je verlangt naar avontuur! Geef je over aan het onrustige gevoel in je. Zodra je jezelf hieraan over geeft, komen nieuwe impulsen tevoorschijn en deze gaan voor verrassende elementen zorgen in je leven.

#5 Je pakt door en rekent af met een vervelende persoonlijkheid

Mocht je nog iets uit te pluizen hebben over je jeugdjaren en opvoeding, breken er dit jaar unieke mogelijkheden aan. Het is alsof je jezelf hebt voorgenomen; ‘nu of nooit’. Je bent initiatiefrijk en neemt de leiding. Hier zullen vooral je collega’s even aan moeten wennen.

Heb je plannen om een switch te maken op je werk, of je wilt eindelijk je hobby vormgeven, staan je bijzonder leuke en boeiende momenten te wachten. Al deze 12 maanden in 2020, staan bol van persoonlijke groei en ontwikkeling. Je maakt de keuze om je niet langer te laten ringeloren door een nare persoonlijkheid. Goed zo Maagd!

#6 Je maakt revolutionaire keuzes, eindelijk!

Je bent vooruitstrevend in je werk en zult merken dat je verlangen naar verandering in je dagelijkse leven en werk steeds meer toenemen. De planeten bieden je hierin ook ruimschoots de gelegenheid. Deze trend, die zachtjes aan gestart is aan het einde van vorig jaar, krijgt een enorm gevolg in 2020.

De revolutionaire beweging dan volledig op gang komt, helpt je flinke stappen voorwaarts. Er komt een fijne gesprekspartner op je pad die je absoluut een spiegel voor houdt. Misschien is het ietwat confronterend voor je. Laat deze persoonlijkheid je voorbeeld zijn!

#7 Je liefdesleven wordt verrijkt door de pijlen van Cupido

De pijlen van Cupido schieten volledig in de Roos. Als je momenteel een single Maagd bent, beloven deze 2020 maanden je de perfecte liefdesmatch. De verliefdheid slaat toe en je zult versteld staan over jezelf. De verstandige adviezen van je vrienden sla je in de liefdes wind. Voor jou is er geen weg meer terug om tot over je oren jouw liefdesmaatje te vinden. Heb je een fijne partner, staat je een jaar vol romantiek en liefdespassie te wachten.

Je avontuurlijke kanten die je veel erop uit laat gaan, doet zowel voor jezelf als je partner een nieuwe wereld openen. Jullie komen opnieuw tot de ontdekking, dat er is meer dan de verplichtingen van het leven.

#8 Onbevangen liefhebben haalt het mooiste uit je tevoorschijn

Begeerte en seksuele passie tonen zich op hun best dit jaar. Zo nauwgezet en keurig als je bent, doet onbevangen liefhebben een nieuwe wereld voor je openen. Er is geen schaamrood te bekennen

Maagd en zodra je de liefdessmaak te pakken hebt, lukt het je jezelf helemaal over te geven aan wéér een nieuw avontuur. Je voelt je zelfbewust en sterk. Waarin de maanden mei en juni van doorslaggevende betekenis zijn omtrent het afronden van een grote financiële kwestie. Je analyserende en nauwgezette eigenschappen hebben uitstekend hun werk gedaan. Nu ga je de vruchten plukken.

#9 Eyeopeners maken je enthousiast voor een flink staaltje filosofie

Als nuchter aardeteken, slik je niets voor zoete koek Maagd. Je wilt graag het naadje van de kous weten en maakt dankbaar gebruik van je analyserende blik. Als dan de onderwerpen filosofie en je geestelijke ontwikkeling voorbijkomt, gaat er dit jaar maar al te graag een lampje bij je branden.

Vanaf maart 2020 staan je eyeopeners te wachten, waar je écht niet omheen kunt. Dit doet je zo enthousiasmeren dat je er zeer waarschijnlijk een hobby bij hebt. De planeet Uranus toont nieuwe bewegingen, ook tevens in het taoïsme en bewegingsleer. Kijk dieper en laat je verder verrassen!

#10 Stressfactor 1 geeft je de juiste zet

Je werk eist veel van je. Wees hierop voorbereidt Maagd. Vanaf de maand april sta je uitermate veelzijdig ingepland en wordt de werkdruk hoger. Je weet dit aardig te compenseren door alle fijne bezigheden en ontwikkelingen buiten je werk echter, de stressfactor blijft hoog. Hier kan je last van krijgen.

Natuurlijk weet je dat perfectionisme behoorlijk met je op de loop kan gaan. Diep in je pure hart weet je dat je deze turbulentie moet zien als een duw in de nieuwe richting. De maand mei is van doorslaggevende betekenis.

#11 Je weet gastvrijheid te combineren met de gezonde keuken

Je geniet van je vriendschappen en bent uitermate zorgzaam. Je gastvrijheid siert je Maagd. Gezond koken mondt uit in een nóg grotere hobby en hiermee ben je een inspirerend voorbeeld voor je omgeving. Je straalt dan ook en ziet er goed uit! Mocht je nog een kilootje te veel zijn, kost het je totaal geen moeite om deze weg te werken. Een vakantietrip met vrienden in de maand juli, doet je uitermate genieten.

#12 Tips

Er staat je een veelbelovend en spetterend 2020 jaar te wachten Maagd. Hoe meer je in de overgave stapt, hoe makkelijker de uitdagingen aangegaan worden. Beweeg mee. Geniet meer en laat de natuur je inspiratiebron zijn.

Jaarhoroscoop Weegschaal 2020

#1 Je diplomatieke inborst wordt op de proef gesteld

Je hebt uitgekeken naar dit gloednieuwe 2020 jaar zachte Weegschaal en bent van plan er een hele fijne en bovenal boeiende periode van te maken. Zoals je altijd gericht bent naar anderen, is het verstandige besluit om het roer om te gooien een uitstekend plan.

Je verlangen om jezelf centraler te stellen en veel beter voor jezelf te zorgen is er al een tijd. Je zult dan ook niet teleurgesteld worden, omdat de planeetstanden er veelbelovend uitzien. Zeker vanaf de maand februari, zal je gaan merken dat het je steeds beter afgaat om ‘nee’ te zeggen.

Als je merkt dat het je beter afgaat als je in eerste instantie dacht, is er geen weg meer terug. Dat je omgeving hier flink aan moet wennen, merk je snel genoeg en dit is soms wel even slikken voor je.

#2 Je financiën heb je aardig in de hand

Zijn er financiële situaties die opgelost moeten worden, kan je er halverwege dit jaar 2020 zeker rekening mee houden dat alles tot in de puntjes keurig afgrond wordt Weegschaal. Je weet bovendien je banksaldo uitstekend te beheren en het lukt je zelfs om je spaarrekening keurig bij te houden wat betreft het opbouwen via de euro’s. Het zou goed kunnen dat je een inkomstenbron of vaarwel zegt, of van een fikse verandering gaat voorzien.

Misschien wil je graag verbouwen en je sfeervol ingerichte woning voorzien van een nieuwe look. Heb je plannen als deze, laat je dan goed voorlichten door een professional. Voordat je het weet is je lieftallige ziel verkocht aan iemand, die het niet zo netjes met je voorheeft als in eerste instantie lijkt.

#3 Boeiende gesprekken halen het mooiste uit je tevoorschijn

Je bent van plan geen minuut te verspillen om je leven nóg meer te voorzien van een positieve swing Weegschaal. Je trekt er veel op uit, geniet van alle momenten in de buitenlucht en natuur en bent regelmatig te vinden in de weldaad van een heerlijk Spa Resort. Dit doe je natuurlijk prima. Je zult namelijk marken dat dit de momenten zijn waarin je die diepte in gaat. Je denkt veel na over het leven en het verlangen groeit om meer ruimte en vrije tijd voor jezelf te hebben.

Als je er over hebt nagedacht om je werk op een lager pitje te zetten en minder te gaan werken, laat de maand april zien dat er beslissingen worden genomen die van doorslaggevende betekenis zijn. Laat iedere vorm van twijfel achterwege en vertrouw op je inzichten!

4# Met vallen en opstaan oefen je jouw power

Het is zeker niet uitgesloten dat je soms het gevoel hebt klem te zitten Weegschaal. Omdat de astrologische technieken tonen dat het met name je thuisfront en werk zijn, waar je stroefheid kunt ervaren, is dit natuurlijk niet makkelijk. Natuurlijk moeten de mensen in je omgeving behoorlijk wennen aan het idee dat je er voor hen minder bent. Geef hen ook deze kans en laat tegelijkertijd zien hoe goed het je doet dat je geniet van al het nieuwe wat op je pad komt!

Je persoonlijkheidsontwikkeling zet zich stevig voort en stilletjes moet je ook wel eens lachen om de reacties om je heen. In de maand mei keert er meer rust terug en kan je uitkijken naar opbouwende en fijne momenten. Het is vooral je gezin die laat zien dat zij achter je staan.

#5 In zelfexpressie en creativiteit vind je nieuwe vormen

Er liggen geweldige vooruitzichten in het 2020 verschiet lieve Weegschaal om je creativiteitskriebels te voorzien van nieuwe inspiratie. Je stuit namelijk op een fantastische persoonlijkheid met een unieke bezigheid. Dit spreekt je direct zo enorm aan dat je direct besluit hier meer te van willen weten. Creativiteit past natuurlijk bij je. Je hebt oog voor schoonheid in al haar vormen. Of het nu kleur, muziek of vormgeving is. In alles kan je jezelf wel terugvinden.

Vanaf de maand maart beland je hier middenin en zal de uitkomst hiervan ook zijn dat je vele avonden druk in de weer, of onderweg bent. Je geliefde staat uiteindelijk achter je en zorg ervoor dat het thuisfront tot inde puntjes verzorgt blijft. Je liefdesleven bloeit op.

#6 Je beweegt uitermate makkelijk door je dagelijkse zaken

Dit 2020 jaar biedt je fijne momenten in je dagelijkse leven Weegschaal. Het lukt je om in al je drukke bedrijven door de touwtjes aardig aan elkaar te knopen en ontpopt je tot een vliegende kiep. Echter, steeds meer met de voorwaarde dat je momenten voor jezelf neemt, waarin je jezelf heel bewust terugtrekt om aan je eigen fijne en inspirerende momenten toe te komen.

Vanaf januari tot en met mei kan je soms wat afwezig zijn en zelfs af en toe last hebben van concentratieverlies. Schrik hier niet van. De uitermate verfijnde Neptunus en haar Vissen, verleiden je op aangename wijze naar om je fantasie en dromen te stretchen. Let in die tijd op je gezondheid, door gezonde voeding, op tijd je rust en voldoende lichaamsbeweging.

#7 Vlammend rood is jouw kleur van de liefde

Als Weegschaal vertegenwoordig je bij uitstek hét dierenriemteken van de liefdesrelatie. Dit jaar staat helemaal in het teken van het element vuur. Passie en seks doen je opleven en stralen, net als je geliefde. Neem het besluit om er samen, zonder de kinderen, even heerlijk tussenuit te gaan! Dit werpt nieuw licht op je liefdesleven en blaast de laatste eventuele gecompliceerdheden weg.

Intens liefhebben en jezelf versieren met erotische lingerie doen je nóg meer opleven. Je voelt je mooi en gracieus. Je leert op deze wijze jouw ruimte in te nemen Weegschaal.

#8 Je ontwikkelt meer standvastigheid in jezelf

Welke keuze je ook maakt en welke stap je ook neemt, je creëert een standvastigheid die straks niet meer weg te denken is Weegschaal. Zeker vanaf de maand maart neem je door een lastige situatie het besluit je niet meer onder te laten sneeuwen. Je goedheid besluit je vanaf dat moment te bieden aan diegenen waar je ook positiviteit en steun van terug ontvangt.

Je zult merken dat je eeuwige getwijfel de richting van ‘direct keuzes kunnen maken’ opgaat. Hier geniet je van en zeker als je geliefde over je schouder met je meekijkt hoe je leven en persoonlijke ontwikkeling zich verder ontplooit. Een financiële meevaller wat betreft ontroerend goed, brengt rust.

#9 Je geniet van boeiende en nieuwe inspiratie waar je echt wat mee kunt

Je voelt je vogelvrij en geniet van gezellige en leuke citytrips en enkele korte en fijne vakantie uitstapjes. Dit doet je humeur meer dan goed. De maanden april en mei, als het voorjaar zich heeft aangediend, ben je niet meer te stuiten. Je nieuwsgierigheid wordt geprikkeld door een boeiend onderwerp en het is zeker niet ondenkbaar dat je uit kunt kijken naar een cursus.

Hier word je meer dan voldoende gevoed qua nieuwe, inspirerende kennis waarmee je écht wat kunt. Je ontplooit je als steun en toeverlaat voor een goede vriend(in).

#10 Je zicht op een carrière ondergaat een positieve verandering

Om je heen kijkend zal je jezelf vast eens hebben afgevraagd hoe het nu kan dat de westerse wereld met zijn bewoners, zich bijna schamen als er weinig of niet gewerkt wordt. Hier zit nu ook voor jou de switch Weegschaal. Je voelt al een tijdje aan je water aan dat het hoog tijd wordt voor een rustiger tempo, zodat stress verlaagd wordt en iets moeten bereiken geswitched wordt voor er meer kunnen ‘zijn’.

Je bent je er als geen ander bewust van dat de tijd is aangebroken en zonder enige twijfel ga je de keuze maken om óf minder te gaan werken, óf je spaarzame vrije tijd beter te verdelen, zodat je ook zeker aan jezelf toe komt. Je verlangt ernaar om het genieten van het leven en jezelf hierin meer ruimte te geven en hebt genoeg van het haasten.

Tijdens de winter van 2020 neem je het besluit, om in de maand mei de definitieve stappen te nemen. Je geliefde staat lijnrecht achter je beslissingen. Je bent zijn goede voorbeeld.

#11 Je geniet van je onafhankelijk zijn en nieuwe contacten

Je vrienden en sociale contacten staan centraal Weegschaal echter, niet meer voorop. Je zult merken dat je kieskeuriger wordt en kiest ervoor om je vrienden datelijst bewust kleiner te maken. Lang gaat je zorgvuldig kleiner gekozen vriendenkring echter niet duren. De koning(in) te rijk ben je als je merkt dat er door nieuwe ontmoetingen fijne contacten ontstaan. Dit heeft vast te maken met je nieuwe creatieve roeping en je laat het allemaal heerlijk over je heen komen. Je voelt je onafhankelijk en vrij en geniet van je groter geworden zelfstandigheid.

#12 Tips

Blijf je eigen en zelfstandige weg te kiezen diplomatieke Weegschaal. Hierdoor groei je in zelfvertrouwen en innerlijke stabiliteit. Blijf in beweging en ga iedere dag de buitenlucht in. Dit werkt verfrissend en hierdoor blijf je werken aan je energie opbouw.

Jaarhoroscoop Schorpioen 2020

#1 Je trekt je eigen plan en toont dit ook direct aan de buitenwereld

Met behouden vaart stap je het gloednieuwe 2020 jaar in Schorpioen. De afgelopen maanden hebben je instincten je vaak genoeg gewaarschuwd dat er zaken niet pluis waren. Al die keren werd het een schot in de roos voor je.

Het is een turbulente en vreemde tijd en zoals het je eigen is, blijf je op je hoede. Dit is ook de wijze waarin je jezelf toont naar de buitenwereld. Je bent er een kei in om je eigen plan te blijven trekken en dit doe je goed.

Je krijgt hiervoor bewondering uit zowel je privéleven als vanuit de buitenwereld en de werkvloer. Je bent absoluut niet van de laatste trends en dát alles wat er gedeeld wordt door bijvoorbeeld de social media, maar blijft lekker op en met jezelf.

#2 Je geniet van nieuwe beweging op je bankrekening

Zoals je normaliter exact weet wat je te besteden hebt en ook goed met je financiën kunt omgaan, ziet het er naar uit dat je vooral voor jezelf dit jaar veel besteed Schorpioen. Daarnaast weet je op uitmuntende wijze je inkomsten van een ruimer en nieuw jasje te voorzien. Een langgekoesterde wens wat betreft een verre reis naar één van de zuidelijke continenten van de Aarde gaat in vervulling, waar aardig wat euro’s mee gepaard gaan.

Bovendien wordt je speurtocht naar kennis gevoed door nieuwe kost en zal je vooral je woning gaan voorzien van een nieuwe look. Er ontstaan ruimte in jezelf, welke zich op vele fronten op positieve wijze gaat uitkristalliseren.

#3 Een boeiende uitnodiging doet je bloed sneller stromen

Je ontwikkelt je op communicatief gebied tot een autoriteit in een nieuw jasje Schorpioen. Door de maanden van 2020 heen, zullen met name je werk en carrière hier een grote functie in vervullen. Het lijkt soms wel alsof je in dienst staat van jezelf. Door nieuwe ruimte in jezelf, die ontstaan is door pittig veranderproces, ben je veel beter in staat om beslissingen te nemen.

Je laat je minder leiden door de buitenwereld en raakt minder snel uit balans. Vanaf de maand mei, wordt je leven opnieuw op zijn kop gezet door een uitnodiging op werkgebied. Als je dit gebaar onder ogen ziet, weet je dat er geen weg meer terug is. Pak dit met beide handen aan!

#4 Je pakt een grote schoonmaakactie op, tot grote vreugde van je geliefde

Je besluit om een grootse opruimactie op te pakken Schorpioen en dit doe je uitstekend! Nog voor de grote voorjaarsschoonmaak zich aan dient, ben je al volop in de running. Van nature kan het een behoorlijke uitdaging voor je zijn om oude en traditionele spullen weg te doen. Je bent een ware verzamelaar en kunt van nature maar lastig loskomen van oude herinneringen.

Toch laat een veelvuldig contact met de planeet Uranus zien dat jouw tijd van revolutie is gekomen. Je partner kan het geluk niet op! Eindelijk een opgeruimd en ordelijk huis, welke ook nog eens wordt voorzien van gloednieuwe, sfeervolle en gezellige decoratie, behang en verf.

#5 Je liefdesleven wordt uitgenodigd door verfijnde touch en gevoeligheid

Je liefdesleven verrijkt zich met zachtheid en gevoeligheid. Dit kan natuurlijk twee kanten opslaan Schorpioen. Ben je degene die onder jouw gesternte al grondig heeft afgerekend met oud zeer, dan kan je verheugd uitkijken naar een ultiem 2020 liefdesjaar.

Amor laat liefde en begeerte uitmonden in waar liefdesgeluk, waarin je weer weet waarom je leeft. Al je teleurstellingen van het verleden, verdwijnen definitief naar de achtergrond.

Is het je nog niet gelukt om nare ervaringen te verwerken, loert het gevaar om de hoek dat door projectie je liefdesrelatie een ware uitdaging wordt. Blijf je onzekerheid, achterdocht en angstige gevoelens open en eerlijk ventileren.

#6 Je pakt op werkgebied door

Je bent actief in je dagelijkse werk en leven en weet wat er van je verwacht wordt Schorpioen. Je kracht is dit jaar 2020 terug te vinden door je via spontane impulsen en directheid te laten leiden. Met name de maanden laten de maanden januari en februari de periode zien waarin je direct wordt uitgenodigd tot daadkracht en doorpakken.

Vertrouw op je kennis en kunde en sla je slag! Een mannelijke collega of contact vindt je behoorlijk lastig en ziet je hierdoor als een bedreiging. Wees waakzaam en luister naar je ‘innerlijk weten’.

#7 Je geliefde is je rots in de branding aan de kust

Je geliefde is je steun en toeverlaat, gevoelig wezen. Ook al vormen jullie tegenpolen, je ervaart iedere keer weer gevoelsmatig, dat je maatje degene is waar je iedere keer weer thuiskomt. Zo diep en soms donker als je kunt gaan, het is je liefde die je met aardse nuchterheid weer aan je haren uit het gat kan trekken, om je de fijne kanten en het genieten van het leven op te pakken.

Begeef je jezelf single door het leven, tonen de sterren dat vanaf de maand maart alle zeilen worden gehesen om een ultiem en nieuw liefdesleven in te varen. Onderzoek voor jezelf waar je nog aan vertrouwen mag winnen en herstel de relatie met jezelf nog verder.

#8 Je ontdekt een nieuwe kwaliteit en gaat hiermee aan de slag

Zoals de geheimen van Harry Potter je eigen zijn, zo laat je eigen magische vermogen je niet in de steek mysterieuze Schorpioen. Er staan je nieuwe ontdekkingen te wachten wat betreft kwaliteiten, waarvan je niet wist dat je deze bezit. Je bent een ware detective en onderzoekt zoveel mogelijk datgene waar de meesten hun ogen voor sluiten.

Er ontluikt een nieuwe veelzijdigheid en misschien heeft dit wel te maken met je natuurlijke, mediamieke talenten. Zie je het wel zitten om eens een interessante cursus te doen, onder professionele begeleiding, trek direct hierin je nieuwe plan.

#9 Je kijkt uit naar een vakantie in de relaxmodus

Vanaf de maand juli zal je merken dat je energiepijl downstairs gaat. Het wordt dan hoog tijd voor een lange time-out Schorpioen. De zomermaanden geven je alles om tot jezelf te komen en hier geef je jezelf maar al te graag aan over. Met je gezin en geliefden op een vakantie, waar je vooral kunt uitrusten, doet je erg goed. Een stapel leesboeken binnen handbereik aan zee, met een overheerlijke cocktail en op zijn tijd een Ayurvedische massage zijn zeer heilzaam voor je.

Besef ook dat je deze rustperiode nodig hebt als voorbereiding op dat alles wat komen gaat. Daarbij heb je de afgelopen tijden ‘topsport’ verricht en veel van jezelf geëist wat betreft je overlevingsstrategie en doorzettingsvermogen. Dus, op de plaats rust.

#10 Nieuwe uitdagingen in je carrière bevallen je opperbest

Alle puzzelstukjes vallen dit jaar 2020 op hun plaats wat betreft je werk en carrière Schorpioen. Dát waar je naar toe hebt gewerkt, heb je met een lange adem en enorm veel doorzettingsvermogen gedaan. Dat is wat je kunt en wie je ook bent. In de maand september, na je ruime vakantie time-out, breekt er een gloednieuwe periode aan. Een nieuw contract binnen het bedrijf, of zelfs een nieuwe dienstbetrekking maken je dolblij.

#11 Je ontdekt wat ware vriendschap betekent

Zoals een heuse Schorpioen betaamt, gaat je voorkeur uit naar een paar échte vrienden in plaats van oppervlakkige contacten. Hier drink je maar al te graag een gezellig glaasje wijn mee om urenlang in boeiende en diepgaande gesprekken te zijn over het leven. Je komt dan ook dit jaar ruimschoots aan je trekken en plukt met je vrienden de vruchten van het leven. Ook je geliefde betekent enorm veel voor je. Je ontdekt des te meer wat een waar maatje betekent. Kortom, je bent een echte bofkont!

#12 Tips

Als het je lukt om je vooral te laten leiden door het levensavontuur, zal je absoluut niet teleurgesteld worden. Volg de impulsen die je vanuit je waardevolle en boeiende diepte ervaart. Uiteindelijk bieden deze je de juiste toekomstperspectieven.

Jaarhoroscoop Boogschutter 2020

#1 Je zet direct de juiste stappen en zet hiermee de 2020 trend

Boogschutter, je bent een rasechte optimist en ook al vallen situaties je soms zwaar, het lukt je altijd om je blik opnieuw te werpen richting de toekomst. Met jouw eigen visie en niet van plan je humoristische eigenschappen aan de kant te zetten, knal je letterlijk het gloednieuwe jaar 2020 in. Je bent ruimdenkend en biedt hiermee iedereen die je inzichten nodig heeft, met het grootste gemak je advies.

De eerste klap is een daalder waard en hiermee zet je de juiste trend in beweging. Er is niemand die je over het hoofd ziet, maar jij ook anderen niet. Je intuïtie werkt uitstekend en hierop leer je halverwege dit jaar volledig op te vertrouwen.

#2 Je kiest voor de juiste strategie om je banksaldo te laten uitdijen

Ben je van plan om je verdiensten naar een hoger level te brengen, ziet het er naar uit dat je grote kans van slagen hebt Boogschutter. Je weet jezelf uitstekend te verkopen en kunt hier zelfs nogal overtuigd in zijn.

Laat je nu net dé juiste timing hebben, waardoor er een perfecte mix ontstaat. Veelbelovende ontwikkelingen op het gebied van je kwaliteiten en verdiensten hierna, gaan je geen windeieren brengen. Het is de grote weldoener Jupiter die je vanaf eind vorig jaar optimaal begeleidt. De planeten Saturnus en Pluto doen een stevige duit in het zakje wat betreft het allerbeste uit jezelf tevoorschijn te halen.

#3 Je vurige temperament en eigen wijsheid komt niet altijd goed uit

Als je jezelf afvraagt hoe het nu kan dat je vreemde vogels op je pad krijgt, zoek niet lang naar de antwoorden. Er hangt een aparte en excentrieke dynamiek in de atmosfeer, waardoor je jaarhoroscoop laat zien dat er bijzondere ontmoetingen je pad kruisen. Je doet er daarbij verstandig aan je spontane uitspraken af en toe wat bij te stellen Boogschutter.

De neiging om nogal ongenuanceerd uit de hoek te komen komt niet altijd op het juiste moment. De maanden januari tot en met april tonen veelbelovende momenten om de juiste personen op je pad te krijgen die voor jou van belangrijke betekenis zijn voor nieuwe projecten.

#4 Je gezinsleven biedt waardevolle momenten en doen je stralen

Zoals je voor de buitenwereld hét toonbeeld bent van passievolle levensvreugde en het leven wat je makkelijk af gaat, laat dit 2020 jaar zien dat je thuisfront het tegenovergestelde ervaart. Je gezin en familie vormen je belangrijke basis Boogschutter. Je bent je er bewust van waar het werkelijk om gaat.

Direct vanaf je zinderende start kies je er heel bewust voor om iedere week in je overbezette planning, een dag en avond prime time te reserveren. Dit doe je uitstekend en je zult ook merken dat hier je energiepijl direct van stijgt. Je gezin is je alles, waarin je in de voorjaarsmaand mei kunt rekenen op een heerlijke vakantietrip naar een fijne plaats in de natuur.

#5 Je liefdesleven biedt aangename uitdagingen en nieuw avontuur

Mocht je seksleven enigszins geblust zijn en heb je het idee dat je sensuele zintuigen meer aandacht mogen krijgen, wordt 2020 het jaar waarin je elkaar weer terugvindt Boogschutter. Er ontstaat spontaan een nieuwe, gepassioneerde liefdes ontdekkingsreis en deze zal jullie weer dicht bij elkaar brengen. Daarnaast volgen inspiratie en het verlangen naar vernieuwing binnen je relatie elkaar regelmatig op. Zeker als je merkt dat alles bespreekbaar is met je liefdesmaatje.

Volg je impulsen om er in september met je geliefde nog fijn tussenuit te gaan! Ben je een single Boogschutter, heb je aan aandacht niet te klagen. Je gooit alle charme in de strijd en het lukt je met regelmaat van de klok om een geschikte kandidaat om je vinger te winden.

Heb je het verlangen om een stabiel liefdesleven op te bouwen, doe je er goed aan om bij jezelf te rade te gaan hoe lang je hier nog mee wilt wachten.

#6 Je dagelijkse bestaan doet soms flink wat stof opwaaien

Je werkzaam bestaan laat twee gezichten zien Boogschutter. Of je nu de boodschappen doet of de was ophangt, in alles vind je tegelijkertijd de balans die je hard nodig hebt en aan de andere kant weet je overal wel weer een goedgemutste draai aan te geven. Soms kan het je even niet turbulent genoeg zijn.

De invloeden van Uranus zijn behoorlijk en lijken je te behoeden voor dreigende saaiheid. Dit, ondanks dat je af en toe vermoeid op de bank neerstrijkt. Jezelf afvragend of je een missing link over het hoofd hebt gezien. Trek de natuur in voor een overheerlijke wandel- of fietstocht. In de natuurlijke balans van de bossen bieden je hernieuwde stabiliteit en verfrissen je gedachten. Dit, natuurlijk wel met je mobiel op de ‘niet storen’ modus.

#7 Vrijheid in verbondenheid siert je liefdesmatch

Wat je prettig vindt en wat je ook nodig hebt in de liefde, is een partner die in staat is je de ruimte en vrijheid te geven. Lukt je wederhelft dit niet, mondt je relatie al snel uit in een verstikkende liefdesverbinding. Het ziet er echter naar uit dat je de ultieme relatietest al achter de rug hebt en dat je maatje je als geen ander begrijpt.

Het hele jaar staat dan ook in teken van luchtige momenten, waarin je tegelijkertijd voldoende afwisseling in de liefde ervaart. Herken je dat er periodes zijn dat je slordig kan zijn in het onderhouden van je liefdesverbinding, doe je er verstandig aan hier meer je best voor te doen. Neem de maand mei als uitganspunt om gezamenlijke tijd door te brengen.

#8 Een situatie van het verleden vraagt je aandacht

Je vooruitstrevende blik doet je vaak niet lang stilstaan bij emotionele situaties Boogschutter. Het ziet er naar uit dat je er dit 2020 jaar niet onderuit komt. Een onverwerkte situatie vanuit het verleden steekt rondom de maand mei de kop op en helpt je tot en met de maand juli om je verleden te verwerken en het een rustplaats in je leven te geven. Je geliefde of een goede vriend(in) helpt je hiermee en is een fijne gesprekspartner.

#9 Nieuwe inspiratie bezorgt je leuke uitdagingen

Je visie en wijsheid steek je vaak niet onder stoelen of banken Boogschutter. Ook dit jaar ben je overtuigd van je kunnen en laat je jezelf hierin horen en zien. Dat komt natuurlijk heel goed uit als je vanwege je werk voor de klas staat, of als regelmatig een presentatie geeft. Het gaat je goed af en je ontdekt dat het smaakt naar meer.

Je zult zien hoeveel plezier je hieraan beleeft. Een reis naar een prachtig oord met je gezin, doet een droom uitkomen. Je vliegt de zon tegemoet en doet tegelijkertijd op bijzondere wijze kennis op, waarvan je niet wist dat het bestond. Dit laat je niet meer los en je besluit je pad hierin te vervolgen.

#10 Je werk en carrière bieden je ontluikende momenten

Je werkt hard en weet wat je doet Boogschutter. Je beleeft veel plezier in wat je doet en bent nauwgezet. Je projecten lopen uitstekend en deze fijne combi bevalt je uitstekend als je verlangen naar vrijheid en bewegingsruimte alle ruimte krijgt. Word je hierin beknot, kan je opdrachtgever nog wel eens vreemd op zijn neus kijken als je besluit ‘korte metten’ te maken. Reageer niet te impulsief en luister naar het verstandige advies van je geliefde.

#11 Echte vriendschap koester je

Aan sociale contacten ontbreekt het je zeker niet en hier geniet je ook absoluut van. Je bent ruimhartig en gastvrij in je uitnodigingen, waarbij je met grote regelmaat in de keuken of in de tuin bij de barbecue te vinden bent. Je geniet ervan om anderen te vermaken en laat jezelf hierin van de beste kant zien.

Een grote teleurstelling in de vriendschap doet je het radicale besluit nemen om definitief afscheid te nemen. In het levensmotto dat; ware vriendschap niet perfect, maar wel echt moet zijn, miste je een belangrijke kern.

#12 Tips

Geef je optimisme vooral alle ruimte echter, zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen vrolijke persoonlijkheid. Je bent een ware levensgenieter en je doet er goed aan deze tendens vast te houden. Laat je niet uit het veld slaan als je ongeduld niet snel beantwoord wordt.

Jaarhoroscoop Steenbok 2020

#1 Als ware kaskraker staat je een transformatie jaar te wachten

Als er een sterrenbeeld is die een veelbelovende kaskraker tegemoet gaat tijdens dit nieuwe jaar 2020, ben jij het wel Steenbok. Dit blijkt al direct uit het feit dat je absoluut bezig bent met nieuwe toekomstplannen en al het oude achter je wilt laten.

Er zijn maar liefst 3 planeten namelijk: Pluto, Saturnus en Jupiter die je transformatie aanmoedigen je levensroer definitief om te gooien. Je doet er dan ook goed aan jezelf hieraan over te geven.

Dat je omgeving hier aardig wat van mee krijgt blijkt doordat je veel meer luistert naar je onderbuikgevoel en heel goed je grenzen aan weet te geven. Het lukt je steeds beter om dát te onderscheiden wat jouw verantwoordelijkheid is en wat een ander zelf persoonlijk mag oplossen.

#2 Je ontdekt de real big spender in je

Zoals je er zeker voor zorgt dat je de financiën keurig op het droge hebt en ook zorg draagt voor de extra spaarcentjes die nodig zijn voor later, ontluikt dit jaar in je a real big spender! Je verlangen om je vleugels uit te slaan en het vrije denken alle ruimte te geven, maakt grootse plannen in je wakker behoudende Steenbok. Verbouwing in je woning of zelfs een verhuizing die als een waar eureka moment ineens tevoorschijn komt, vragen natuurlijk aandacht wat betreft je banksaldo.

Tevens zijn het je verdiensten en inzet in je werk en carrière waarvan je vindt dat hier meer eurovergoeding tegenover mag staan. Je hebt dan ook een flink staaltje werk verzet en weet op natuurlijke wijze hier jouw deel uit te halen. Halverwege dit jaar word je wordt wakker geschud door een boeiende documentaire en besluit op onderzoek uit te gaan.

#3 Je beland in een bijzondere communicatieflow

Zoals je voornamelijk met de praktische en aardse zaken van het leven verbonden bent, ontdek je dit jaar 2020 een hele andere dynamiek Steenbok. Vanaf de maanden februari tot en met mei kom je in contact met de natuurlijke stroom van Zen, meditatie en Tibetaanse tradities. Deze Eyeopeners brengt je al snel op een bijzondere wijze dichter bij jezelf.

Laat je verrassen en blijf je kinderlijk verbazen over de aangename flow van dát alles wat er nog meer is. Als je het idee hebt dat je softer wordt, schrik hier niet van maar geef je over aan deze raadsels. Je herontdekt slechts een natuurlijke communicatievorm en krijgt al snel de smaak te pakken deze op praktische wijze in te zetten.

#4 Je geniet van de dynamiek in je gezinsleven

Je gezinsleven ontpopt zich direct tijdens de start van het jaar 2020 op dynamische wijze. Het is genieten van alle bewegelijkheid in- en rondom je familie, met hier en daar toch ook een uitdaging wat behoorlijk wat zorgzame aandacht van je vergt. Echter, pakt je dit op daadkrachtige wijze op en keert al snel in de februarimaand de rust weer terug.

Heb je een gezin, ben je zeer betrokken bij de opvoeding en geniet je van het ouderschap. Ziet je thuisbasis er anders uit, is het zeker niet uitgesloten dat je privéleven verrijkt wordt met een trouwe viervoeter. Je verlangen om meer vrije tijd voor jezelf in te lassen, is de beste beslissing op werkgebied die je ooit hebt genomen.

#5 Je ontdekt een nieuwe slow motion en dit bevalt je uitstekend

Dat je snaren op communicatief gebied je het gevoel geven dat je binnenste buiten wordt gekeerd, wist je natuurlijk al. Dit prachtige gegeven heeft een positief effect wat betreft genieten van het leven Steenbok. Je bent natuurlijk ontzettend ambitieus in je aanleg en verlangt altijd het hoogste en beste van jezelf. Welnu, dit ondergaat dit 2020 jaar een heuse grote verandering.

Je stelt je nóg meer open voor liefde en sensualiteit en gunt jezelf en je geliefde steeds meer de momenten in de weldadige luxe van een Sparesort. Beweeg mee in de nieuwe creatieve impulsen van het beeldhouwen en boetseren. Dit past uitstekend bij je en hiermee lukt het je op uitzonderlijke wijze je intuïtieve stroming in een vaste vorm te gieten.

#6 Een opgekropte irritatie mondt uiteindelijk uit in een mooie uitkomst

Je zult ontdekken dat datgene waar je jezelf al snel verantwoordelijk voor voelde, geen lang bestaan meer heeft serieuze persoonlijkheid. Vanaf de maand maart ontstaat er een switch in jezelf en heb je meer dan je buik vol van alles wat op je bord ligt op het gebied van verwachtingen van anderen.

Een confronterend gesprek met je geliefde of een goede vriend(in) opent definitief je ogen. Hierna beweeg je jezelf veel makkelijker door je dagelijkse leven en werk en lukt het je uitstekend om de opgelegde taken op luchtige wijze terug te schuiven naar de rechtmatige eigenaar. Je bent veel onderweg en kunt zeer waarschijnlijk uitkijken naar de aanschaf van een elektrisch, milieuvriendelijk voertuig.

#7 De kunst van liefde laat je niet onberoerd

Zoals altijd vertegenwoordigt je geliefde de subtiliteit en zachtheid van jullie liefdesrelatie. Dit fijne gegeven is werkelijk overal te vinden en hier geniet je intens van Steenbok. Iedere keer weer ervaar je dat je thuiskomt en dit is heerlijk voor je. In de maand april van dit seizoen 2020 kan je uitkijken naar een fijne vakantie uitstap samen. Natuurlijk worden eerst de kinderen op zorgzame en liefdevolle wijze elders ondergebracht. Jullie hebben namelijk iets te vieren. Dit wordt puur genieten.

Als single Steenbok doe je er goed aan om je gereserveerde houding van een subtielere glans te voorzien en dit gaat je zeker lukken. Hierdoor ben je toegankelijker en kan je nieuwe liefde je ook beter bereiken. Heb je last van faalangst, doe je er goed aan wat fijne feedback te ontvangen van een lieve vriendin.

#8 Je ontluikt steeds meer en dit doet je goed

Je zult ervaren dat je jezelf de koning(in) te rijk voelt als je ontdekt hoe fijn het is om positieve aandacht te krijgen. Zoals je normaliter de neiging had om jezelf op te sluiten in een torentje en hierdoor vaak onbereikbaar was voor je omgeving, lukt het je steeds beter om de impulsen van je hart te volgen.

Het zijn met name de zomermaanden waarin je merkt dat er ware, kinderlijke vreugde tevoorschijn komt. Je kinderen of huisdieren functioneren hierin als ware katalysatoren. De Oosterse sferen waar je voorheen vrij zwart-wit in kon zijn, boeien je steeds meer. Je zult dan ook merken dat je hier steeds meer rijkdom en ontspanning in vindt. Nog even en je gaat zelfs in de leer!

#9 De vooruitzichten van een heuse backpack vakantietrip doen je glunderen

Als je nog niet bent toegekomen aan backpacken in bijvoorbeeld het prachtige Azië of je droomt er bijvoorbeeld van om de Scandinavische continenten te bezoeken, laat je dit jaar niét weerhouden Steenbok. Met je zorgvuldig voorbereidde trips, staat je namelijk een geweldig en zomers reisseizoen te wachten.

Je verlangen naar nieuwe ademruimte, de bossen en eindeloos wandelen in de buitenlucht en natuur brengen een ‘nieuwe jij’ uit je tevoorschijn. In alles wat je oppakt op het gebied van een cursus of workshop wil je het naadje van de kous weten. Dit doe je goed en hiermee leg je natuurlijk een stevige, nieuwe basis.

#10 Je carrièrelust zingt een aangenaam toontje lager

Je bent dik tevreden wat betreft je behaalde resultaten op carrièregebied en je besluit om het hier even bij te laten Steenbok. De maand november van 2020 laat een nieuwe en uitermate prettige samenwerking te zien. Je besluit om je werkzame leven op een lager pitje te zetten, geeft ruimte voor aangename nieuwe ontwikkelingen.

#11 Samen met je vrienden is het genieten van al het goede

Je geniet met je vrienden van the good things of life en brengt aangename uren met hen door Steenbok. Bij de open haard de verdieping en essentie van het leven vinden, is nieuw voor je en bevalt je opperbest! Je bent zorgvuldig met het plannen omdat je vooral ook welverdiende aandacht wilt besteden aan je gezin en geliefde. Dit doe je goed.

#12 Tips

Realiseer je dromen Steenbok en gun jezelf op zijn tijd een ware mini-retraite. Dit schept nieuwe ruimte in je hoofd en hart!

Jaarhoroscoop Waterman 2020

#1 Je loopt voor op de troepen en máákt het verschil

Als voorloper op dit gloednieuwe New Age Nieuwetijdsjaar 2020 ben je degene die op de troepen vooruitloopt Waterman.

Het is je eigentijdse en unieke persoonlijkheid die niet in het zogenaamde ‘hokje’ past en hiermee doe je jezelf zeker eer aan. Je zult herkennen dat je jezelf vaak een buitenbeentje hebt gevoeld en dit misschien zelfs nog steeds zo ervaart. Welnu, het goede nieuws is dát je ook anders als anderen bent.

Je hebt de schone taak uit te voeren om degenen die nog niet wakker zijn, wakker te schudden en dit jaar staat hier helemaal mee in verbinding. Je ontplooit je nog meer als revolutionaire persoonlijkheid naar de buitenwereld. De wereld en je persoonlijke omgeving tonen dat het ook anders kan wekt bewonderende blikken.

#2 Je intelligente en vooruitziende blik laat een stabiel banksaldo zien

Je hekelt alles wat betreft machtsposities, manipulatie, ongelijkwaardigheid en onderdrukking. Hier gaan je nekharen recht van overeind staan. Geld zie je als ruilmiddel en gelijkwaardige oversteek en als je het goed doet, weet je hier dit jaar grote successen in te behalen sociale persoonlijkheid. Vanaf de maand februari tot en met mei zien er absoluut rooskleurig uit wat betreft een stabiel en gelijkwaardig saldo op je bankrekening. Openhartig deel je jouw visie en kennis wat betreft de financiën en hier wordt zeker naar geluisterd. Je bent dan ook een inspirerend voorbeeld voor je omgeving en boort tegelijkertijd een nieuw project aan. Hier stort je jezelf vol overgave in.

#3 Het sprookje van het lelijke jonge Eendje en de prachtige Zwaan komt uit

Wat betreft jezelf laten zien en laten horen, merk je dat je steeds meer de regie over je leven krijgt. Je ontmoet jezelf en maakt hierdoor nieuwe en bewuste keuzes. Zeker als je merkt dat er naar je geluisterd wordt. De maanden februari en juni vertonen gepassioneerde en dynamische momenten.

Je bent dan veel onderweg en komt in situaties terecht waarin je diplomatieke, intelligente nieuwetijdsvisie iedere keer weer terugkomt. Het is zeker niet ondenkbaar dat je er een nieuwe, serieuze taak bij krijgt. Namelijk, als trainer en coach of uitstekende gesprekspartner blokkades opruimen waar nodig is. Of dit nu in je privéleven of je werk te pas komt. Je persoonlijkheid werkt als honing.

#4 Je woning een Feng Shui make-over geven bevalt je uitstekend

Thuis ervaar je de oase van rust en bezinning. Dit heb je ook nodig lieve Waterman. De stabiliteit in je aparte ingerichte woning doet je meer dan goed. Zo vooruitstrevend en vernieuwend als je bent, besluit je de woning te voorzien van leuke en bijzondere eyecatchers.

Je vindt dat je het zo ondertussen wel dik verdiend hebt en maakt je geliefde hier ook reuzeblij mee. Je bent geen standaard type wat betreft het gezinsleven en dit siert je. Ook hiermee maak je het verschil en vertonen de maanden dat je geniet van al het nieuwe. De maand maart springt er absoluut uit wat betreft het ontluiken van het voorjaar in de breedste zin van het woord. Geniet hiervan en geef je revolutionaire eigenschappen alle ruimte. Je groene hart is zeker in voor duurzaam wonen. Leef je uit!

#5 Een rijk gevoel vult jezelf en je geliefden

Je eigentijdse speelsheid werkt aanstekelijk als je een Waterman als ouder bent. Je geniet ontzettend van de ontwikkeling en geheel eigen persoonlijkheden en blijft ook dit jaar vooral die gelijkwaardige raadgever. Je bent vooral een maatje voor je kids. Natuurlijk heb je ook je eigen ruimte nodig en hierin functioneer je als perfecte spiegel voor je geliefden.

Als eind maart de voorjaarszon tevoorschijn komt, geniet je ook een fijne vakantieweek op de stranden in de zon. Samen met je degenen die je in je vriendschappelijke hart draagt, breng je een fijne tijd door. Dit zet zich dit hele jaar 2020 verder voort. Een prominente rol bezorgt je aardig wat stress, maar loopt uitmuntend af.

#6 Je bent de vliegende kiep

Je ontpopt je als een ware vliegende kiep en bent enorm zorgzaam in je dagelijkse leven en werk. Je zorgzaamheid wordt ontzettend gewaardeerd. Zowel op je werk als in je privéleven ben je gastvrij en een echte sfeermaker.

Als je merkt dat er in de julimaand een persoonlijkheid in je omgeving is die de kantjes ervan af loopt, reken je zonder pardon af. Teleurgesteld ben je wel en je doet er ook goed aan in de gaten te houden in hoeverre je goed voor jezelf zorgt Waterman. Blijf je ook focussen op zorgzaamheid voor jezelf!

#7 Je liefdesleven is een bron van samen vernieuwend thuiskomen

Je kijkt liefdevol met je geliefde mee als het gaat over de persoonlijke ontwikkeling en groei. Wat je nodig hebt is een partner die ook zeker open staat voor vernieuwing en vooruitgang Waterman. Je bent ook zeker aanmoedigend als je geliefde dit vernieuwende 2020 jaar nodig heeft, om de eigen vleugels uit te slaan. Dit zorgt voor verinnerlijking en verrijking in de liefde en romantiek. Sensuele, erotische momenten in de vrije liefde brengen jullie iedere keer weer thuis bij elkaar. Geniet!

#8 Het lukt je steeds beter om te varen op je innerlijk kompas

De wetenschap; dat wat je nodig hebt, komt naar je toe is je absoluut bekend Waterman. De kunst van het afstemmen hierop heb je zeker onder de knieën en bezorgt je zeker vanaf de maand augustus een gloednieuwe zomerse verrassing. Het ziet er naar uit dat zodra de werkzaamheden weer van start gaan, je uit kunt kijken naar een nieuwe uitdaging.

Je bent uiterst gedetailleerd en er ontgaat je werkelijk niets. Je vermoedens en intuïtie worden bevestigd. Ben je verwikkeld in een geldkwestie, vallen de puzzelstukjes definitief op hun plaats. Gerechtigheid zal geschieden.

#9 Je kiest er heel bewust voor jezelf te blijven ontwikkelen

Je vrijheidslievende pioniersgeest verlangt in de herfst van 2020 naar ruimte en bezinning. Logisch, omdat je aardig wat werk en bezigheden verstouwd hebt Waterman. Je wens om je uit je drukke bestaan terug te trekken om volledig aan jezelf toe te komen ga je ook vanuit eigen kracht vervullen. Je geliefde staat volledig achter je en het ziet er dan ook uit dat je met een gerust hart vertrekt naar jouw unieke plek. Deze momenten openen nóg verder je vooruitziende en heldere blik. Je blijft je ontwikkelen om te voorkomen dat je verzand in een te strakke, eigen visie.

#10 Nieuwe strategieën leveren boeiende input op je werkvloer

Dat je carrière een vernieuwend jasje krijgt, voel je dit hele jaar al aankomen. Nieuwe en spannende uitdagingen passeren de revue en dit bevalt je uitstekend.

Je weet je stressgevoeligheid uitermate goed in bedwang te houden, door de awakening die je continue weer ervaart als je meditatief je wandelingen en oefeningen in de buitenlucht doet. Eindelijk wordt het in deze westerse wereld niet meer als vreemd beschouwd. Je besluit dan ook unaniem om activiteiten als deze op de werkvloer door te zetten.

#11 Je ervaart opnieuw de rijkdom van verbinden

Je bent een rasechte socializer Waterman en houdt er ontzettend van om je te begeven onder gelijkgestemden. De contacten die je legt vormen als het ware je basis van het bestaan.

Hiermee doe je niet alleen jezelf, maar ook de wereld enorm recht aan. Je geniet dan ook weer reuze van al je vriendschappen en moet ervoor waken dat je niet gaat struikelen over je contacten. Begeef je jezelf op dit moment single door het leven, is het direct de start van dit gloednieuwe 2020 waarin je zielenmaatje op je pad komt. Herken je een vorm van bindingsangst, omdat je vrijheidslievende inborst in de knel zou komen te zitten, werk hieraan en bouw rustig op.

#12 Tips

Er staat je een bewogen jaar te wachten Weegschaal en het zal een hele kunst zijn om ook werkelijk aan jezelf toe te komen. Kies zorgvuldig jouw momenten. Blijf het verschil maken en deel je visie en kennis. Je toekomstgerichte blik kan dan uitkijken naar glansrijke en bovendien leuke projecten.

Jaarhoroscoop Vissen 2020

#1 Je zult merken dat de magie van het leven aan je voeten ligt

Vastbesloten er jouw magisch jaar van te maken, stap je het gloednieuwe 2020 in zachte Vissen. Je voelt je goed en hebt er alle vertrouwen in dat je dromen uit gaan komen.

Als geen ander weet je jezelf ook volledig af te stemmen op het gegeven van de wetmatigheid van synchroniciteit. Door de afgelopen jaren heen heb je deze technieken beoefend en je zult gaan merken dat ook alles in de kosmologische wetten staat dat je jouw successen gaat boeken. Je bent een heuse wereldverbeteraar en weet met je kwaliteiten van hooggevoelig zijn anderen te inspireren er een nóg fijnere samenleving van te maken.

Zoals je normaliter de neiging hebt om obstakels heen te zwemmen, ga je er nu dwars doorheen. Dit, tot groot vermaak van je omgeving.

#2 Stabiliteit wat betreft je financiën bieden je alle vrijheid

Je word je dit jaar als geen ander bewust van het feit dat je nu eenmaal de euro’s nodig hebt om te kunnen bestaan lieve Vissen. Na je glorieuze nieuwjaar party besluit je dan ook direct met je goede voornemen aan de slag te gaan om nog meer stabiliteit te krijgen. Dit doe je uitstekend.

De maand februari belooft je dan ook een gouden mogelijkheid om naast al je inspirerende en creatieve bezigheden op een fijne wijze werkomstandigheden te creëren. Je kunt tevreden zijn en bovendien krijg je meer rust om niet alleen in stilte, maar ook naar de buitenwereld toe je kwaliteiten vorm te geven. Er dient zich namelijk iets nieuws aan.

Het enige wat je maar hoeft te doen is out of control te gaan. Dit is een kunstje die je zeker lukt.

#3 Zichtbaar worden voor de buitenwereld en jezelf presenteren is genieten

Je behoefte om meer leiderschap op te bouwen, wordt absoluut beantwoord Vissen. Het is de planeet Uranus die je helpt om revolutionaire stappen te nemen. Op communicatief gebied lukt het je steeds beter jezelf te verwoorden. Je neiging om jezelf onzichtbaar op te stellen, zal steeds meer naar de achtergrond verdwijnen.

Daarbij laat de maand maart een uitnodiging zien vanuit een onverwachte hoek, waarin je jezelf mag presenteren. Je bent vol vertrouwen en kiest ervoor om in plaats van achter de coulissen op de voorgrond te zijn. Het is je geliefde of goede vriend(in) die je steun en toeverlaat is.

#4 Je besluit om je huis de welverdiende aandacht te geven werkt optimaal

Je bent nu eenmaal een persoonlijkheid die de praktische kanten van het leven ontwikkeld Vissen. Als laatste teken van de dierenriem, sta je nu eenmaal met één been in de wereld van de energetische frequenties. Als je enigszins bespeurd dat hierdoor je verfijnde ingerichte woning niet optimaal tot zijn recht komt, treed er vanaf de maand maart verandering op.

Je woning functioneert als je tempel en het is natuurlijk belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Het besluit tot een grote schoonmaak- en opruimactie, met creatieve veranderingen, is dan ook een uitstekend initiatief. Het resultaat mag er zijn en hier geniet ieder gezinslid van! Overigens werkt je gezinsleven aanstekelijk gezellig en zal het zoals altijd een zoete inval zijn, waarin iedereen kan mee eten.

#5 Je ontdekt dat dromen geen bedrog zijn

Je bent een ware romanticus dromerige Vissen en hierdoor kan het weleens voorkomen dat je verwachtingspatroon naar je geliefde of kinderen ietwat te hoog is ingesteld. Toch heb je alle reden om je veilig te nestelen in de armen van je geliefde, om samen te genieten van sensuele liefdesimpulsen en erotiek.

Misschien dat je partner zich niet altijd handig uitdrukt, toch is alles goedbedoeld. De maanden april en juli vertonen het heerlijke vooruitzicht van een vakantiebreak. Natuurlijk sleep je het hele gezin, compleet met huisdieren mee. Je grote hart kan het gewoon niet opbrengen om de rest thuis te houden. Als je herkent dat je in de stilte rondom die tijd wilt gaan werken aan een creatief project waarin de werelden van dromen en fantasie centraal staan, laat je vooral niet weerhouden. Je resultaten zullen prachtig zijn en na de grote zomervakantie online gaan!

#6 Je ervaart het dagelijkse leven als rijkdom en maakt er happy momenten van

Met een bijna onbezonnen kinderlijke vrijheid, beleeft je het dagelijkse leven. Met de radio vol yoga en mindfulness melodieën, breng je de dag maar al te graag door. Je hebt nu eenmaal geen strakke planning en komt zoals gewoonlijk niet altijd op tijd.

Je charmante en lieftallige uitstraling maken echter alles weer goed Vissen. Je bekommert je om ieder levend wezen en geniet van de alles om je heen. Je bent met weinig al gelukkig. Heb je de missie om een gezonde leefwijze- en leefstijl op te pakken, brengt 2020 je alle bewustwording op het gebied van voeding. Dat dit soms een shockeffect heeft op je omgeving, neem je op de koop toe.

#7 Je liefdesleven bezorgt je ontluikende momenten vol plezier en duidelijkheid

Is er een liefdesmatch in je leven, zal hij of zij absoluut je tegenpool zijn lieve persoonlijkheid. Struikel je af en toe over een kritische en behoorlijk duidelijke blik, omarm deze. Je zet nu eenmaal snel een té grote roze bril op en dit is je niet altijd goed bevallen. Begeef je jezelf single door het leven, doe je absoluut je best om happy met jezelf te zijn.

Toch zal dit soms niet meevallen. Je bent nu eenmaal een gevoeligheid diertje en hebt de liefde van de ander zo nodig. Wees je ervan bewust dat Cupido alles rondom Amor aanmoedigt en je ontwikkelingen zeker niet stilstaan. De augustusmaand heeft mooie beloftes.

#8 Diepgang en bewustzijn vormen een tweede natuur voor je

Je spirituele ontwikkeling gaat in een sneltreinvaart. Hier ben je een vis in het water en onderricht je anderen naar deze weg. Het is je zachte en diplomatieke aanpak die uitstekend scoren. Het is zeker niet uitgesloten dat in het najaar een nieuwe dynamiek je talenten uitnodigt om tevoorschijn te komen. Maak je zichtbaar en laat zien wat je kunt!

#9 Zorgen voor je eigen heilige ruimte is een aandachtspunt

Wordt het je allemaal even te veel, dan zal je de behoefte je niet ontgaan om de stilte in te gaan Vissen. Je bijvoorbeeld terugtrekken met een diepgaand boek of een heerlijk tijdschrift doet wonderen. Je geestelijke ontwikkeling heeft behoefte aan verbinding naar de mystieke werelden. Daarbij zijn lichamelijke activiteiten ook een fijne bron voor je om écht even helemaal tot jezelf te komen.

Dit 2020 jaar is turbulent en eist behoorlijk wat van je vitaliteit. Zorg dus ook goed voor jezelf en voldoende frisse lucht en beweging. Je blijft in the mood voor love en alles wat te maken heeft met studie en inspiratie. Een lieve persoonlijkheid sluit zich graag bij je aan.

#10 Een nieuwe carrièreflow verzoekt je dringend de juiste weg in te slaan

Je bent vol overgave gericht naar je carrière Vissen. Je kunt dan ook niet anders dan functioneren in een job waar je gevoelsmatig volledig op bent aangesloten. Is dit echter niet het geval, schroom dan niet om de handdoek in de ring te gooien en een andere richting te kiezen. De planeten Pluto, Steenbok en Jupiter geven je een stevige zet in de juiste richting. Misschien lijkt dit in eerste instantie bedreigend echter, achteraf weet je dat deze lastige obstakel je juist alles heeft geboden om een geheel nieuwe weg in te slaan. Misschien heb je te lang geleefd in een illusie.

#11 Je vriendschappen bieden je waardevolle leermomenten

De term ‘onvoorwaardelijke liefde’ past je als een gegoten jasje Vissen. Je bent dan ook vanuit de fantastische invloeden verbonden met de wereld en de kosmos. Dit siert je en je bent ondanks teleurstellingen absoluut niet van plan deze kracht los te laten. Sterker nog, je bént deze power! Het is de dwaasheid van vreemde ontwikkelingen in de wereld en je sociale kringen welke je behoorlijk op jezelf doen terugwerpen.

Dit jaar 2020 zal je soms ervaren dat je wel heel erg op jezelf bent aangewezen liefdevol mens. Blijf daarom vooral onderdeel van jezelf en verbind je heel bewust met je vrienden die er ook voor jou zijn. Tune in op jezelf!

#12 Tips

Lieve Vissen, gun jezelf de rijkdom van het verbinden en kies iedere dag voor een stiltemoment. Laat je inspireren door de schoonheid van de natuur en haar adembenemende kracht.

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Stefan

3 Reacties op "Jaarhoroscoop 2020 - Wat je te Wachten Staat"

 1. cisca says:

  Misschien kan je me meer vertellen over mijn carriere keuze voor verandering in 2020 bedankt.

 2. Elizabeth says:

  Sandra dank je wel voor de uitgebreide info over de Maan
  En de horoscoop ?
  Ik ben een Maanmens ?
  Maan 1ehuis conjunct ascendant en Zon.
  ? In het 12e huis.
  Mijn gevoelsleven en emoties liggen op het puntje van mijn tong ??

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *