Horoscoop Stier: Unieke Eigenschappen & Liefdesleven + Tips

De Stier is geboren tussen 20 april en 20 mei.

Hier lees je alles over de horoscoop Stier. Ontdek wat de mensen die geboren zijn als sterrenbeeld Stier zo uniek maakt. Wat je gaat leren is:

 • De uitgesproken eigenschappen die mensen geboren als Stier hebben
 • De karakter eigenschappen van de Stier
 • Hoe de Stier in het liefdesleven, relaties en seksualiteit staat
 • De Stier en werk & geld
 • Hoe een Stier zich gelukkig voelt
 • En meer…

Eigenschappen horoscoop van het sterrenbeeld Stier

De Planeet Venus is de heerser van het sterrenbeeld Stier. De planeet Venus hoort bij Stier, deze loopt gemiddeld 365 dagen door de dierenriem. Venus vertegenwoordigt in Stier de lente en zij kleurt dan ook de sfeer van het teken Stier.

De lente weerspiegelt het karakter. Je ziet in de Stier het  vriendelijke en het frisse van de natuur terug.  Het genot van de schoonheid van het aardse en de hunkering naar de zon en warmte, wordt door de Stier getoond. De Stier draagt daarom iets onschuldigs in zich en straalt op een vriendelijke manier hoop uit.

De Stier is hartstochtelijk van aard en heeft een sterk verlangen naar liefde en genot. De sterke drang naar liefde brengt een sterk gevoel van jaloezie met zich mee. Een Stier is als het eerste bloemetje dat tevoorschijn komt in de lente. Een stier vecht voor de zonnestralen en houdt van het genieten. Een Stier heeft om die reden ook vaak een aanleg om gulzig te zijn in alles waar hij of zij naar verlangt. Het is goed om de Stier als kind al te leren dat het leven niet alleen om aards genot draait en hem of haar ook niet teveel te troosten met snoep of ander eten ter geruststelling.

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Stier valt onder het element Aarde

Een Stier is iemand met een praktische en nuchtere instelling. Dit maakt dat hij of zij de behoefte heeft om met beide benen op de grond te blijven. Maar dit kan een Stier ook star maken omdat hij of zij te lang zijn zinnen ergens op blijft zetten. Hierdoor zou een Stier het soms moeilijk kunnen vinden om gevoelens en/of materiële zaken los te laten.

Een Stier is iemand met een gevoel voor zakelijke dingen. Een Stier heeft een goed ontwikkeld inzicht in de manier waarop dingen praktisch in elkaar zitten. Alleen heeft hij of zij waarschijnlijk weinig zelfvertrouwen bij de dingen die hij of zij doet. Dit kan ertoe leiden dat een Stier het erg moeilijk vindt om ergens enthou­si­ast voor te geraken en het vertrouwen vast te houden dat hij of zij het inderdaad (aan) kan. Een Stier zal zichzelf dan ook in de gaten moeten houden en zorgen dat hij of zij niet vervalt in zwaarmoedigheid waardoor hij of zij in een sleur belandt.

Het karakter van het sterrenbeeld Stier

Als iemand de zon in Stier heeft staan, dan is dat iemand met een rustige en stabiele grondhouding. Onveranderlijkheid is een belangrijk kenmerk van de Stier. Een Stier kan wat conservatief zijn maar daar staat tegenover dat ze ook goedhartig en trouw zijn.

Een Stier staat stevig – vast – en komt niet zo snel in beweging, maar als het nodig is dan kan een Stier op hol slaan en alles vermorzelen. Gelukkig gebeurt dit bij de meeste Stieren niet zo vaak zolang ze maar in een rustige en harmonieuze omgeving kunnen wonen en/of werken.

Een Stier houdt van mooie dingen. Antiek en kunst zijn bij hen in goede handen. Ze kunnen sterke ontwikkelde lust- en onlustgevoelens beleven. Dit kan zich uiten in (te) veel lekker eten en drinken. Voor een Stier blijft het vaak belangrijk om te zorgen dat ze op gewicht blijven en voldoende aan beweging toekomen.

De lente gaat over groeien. Daarmee een parallel trekkend naar de Stier, is het voor hen belangrijk dat ze hun fysieke groei onder controle hebben en de groei omzetten in iets creatiefs of in iets ambachtelijks.

Het sterrenbeeld Stier in liefde en relaties

Mensen met als horoscoop Stier bezitten een grote liefde voor de natuur en houden van stevige vormen. Een Stier haalt zijn zekerheden uit datgene waarvan ze kunnen zeggen, dat het van hun is. Om die reden is het bijvoorbeeld voor een Stier belangrijk dat er eerst een vaste baan, een mooi huis en voldoende promotiekansen zijn, voordat hij of zij zich helemaal wil geven aan een vaste relatie.

Een Stier verwacht van de anderen dat deze kalm en betrouwbaar zijn, niet wild maar vooral degelijk. Maar toch zal een Stier sneller vallen voor iemand die initiatiefrijk is en van verandering houdt. Want ergens houdt een Stier er ook wel van als hij op sleeptouw wordt genomen.

In het contact met anderen komt een Stier rustig over en kan een sensuele en natuurlijke uitstraling hebben wat iemand met dit sterrenbeeld voor velen aantrekkelijk maakt. Een Stier houdt van mooie vormen en is waarschijnlijk gevoelig voor kunstzinnig zaken. Dit kan zich uiten in sieraden en mode. Maar ook door het aangetrokken worden tot iemand die er mooi en verzorgd uit ziet of juist in de schoonheid van de pure natuur.

Hoe zijn mensen met het sterrenbeeld Stier in de liefde?

In de liefde wil de Stier zekerheid en stabiliteit en vindt het prettig als de ander hem of haar als stabiele en betrouwbare persoon ziet. In de relatiesfeer is een Stier zeer sensueel ingesteld en houdt er van om de ander te laten genieten. Hij of zij wil de ander overladen met alles wat de zinnen prikkelt.

De partner van een Stier moet wel weten wat genieten is want een Stier beschikt over een bourgondische instelling. Samen de natuur in is bijvoorbeeld iets wat de zinnen prikkelt.

Een Stier heeft in de relatiesfeer behoefte aan duidelijkheid en de behoefte om te genieten. Seksualiteit is voor mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Stier belangrijk en ook dat is voor hun een belangrijke bron om de zinnen te prikkelen.

Een Stier is creatief van aard en bezit een goed oog voor mooie vormen. Een Stier verwacht van de mensen om zich heen, vooral van hen die ze lief hebben, dat ze deze schoonheden leren waarderen en respecteren.

Een Stier is iemand met sterke gevoelens en kan daar soms eenkennig in zijn. Daardoor kunnen Stieren vooral gericht zijn op hun eigen wereldje. Ze hebben soms moeite om flexibel te zijn. Als een Stier eenmaal een pad is ingeslagen, kan daar nog amper van af te brengen zijn. In de liefde leidt dit soms tot problemen omdat de waarheid vaak meerdere gezichten heeft. Als het goed is, vindt de Stier een partner die op een speelse manier laat zien dat er ook nog een andere kant aan de medaille zit.

De Venus-energie van een Stier

Mensen met de horoscoop Stier hebben belangstelling voor de beeldende kunst. Mogelijk hebben zij zelf ook een artistieke aanleg, bijvoorbeeld op het muzikale en/of literaire gebied. Waarschijnlijk zal een Stier een ernstige indruk maken en een wat nuchtere, zakelijke kijk op relaties hebben. Vermoedelijk voelt een Stier zich aangetrokken tot oudere personen en/of personen van stand.

Het is niet onwaarschijnlijk dat een Stier in de communicatie met anderen zich geremd kan voelen en het moeilijk vindt om open en spontaan te zijn. Dit kan op anderen een wat stugge indruk maken, terwijl hij of zij zelf het gevoel kan hebben dat hij of zij zich juist zo open mogelijk opstelt. Dit kan ertoe leiden dat een Stier regelmatig last heeft van spanningen op dit vlak. Aan de ene kant richt een Stier zich graag op die ander en is er de wil om er iets moois van maken.

Aan de andere kant kan een Stier zich opgesloten en geremd voelen om dat wat hij of zij ergens van vindt zonder disharmonie over te brengen. Deze spanningen kunnen ertoe leiden dat een Stier het moeilijk vindt om affectie te tonen en/of te ontvangen.

Het sterrenbeeld Stier en werk

Een Stier wil in de werksfeer het liefst tastbaar bezig zijn. Mensen die als horoscoop Stier hebben zijn personen met een lange adem en schuwen het niet om langdurig en hard te werken als ze door iets gegrepen zijn. Dat wat ze doen, doen ze goed en gedegen.

Hoewel een Stier niet zo snel op gang komt, zullen ze eenmaal gegrepen door de activiteiten nog amper van hun doel af te brengen zijn.

Beroepen die bij een Stier kunnen passen zijn:

 • Binnenhuisarchitecten
 • Verloskundigen
 • Bloemisten
 • Beroepen verbonden met kwekerijen en bosbeheer
 • Kleermakers
 • Modinettes
 • Bibliothecarissen
 • Juweliers
 • Hoteliers
 • Beeldhouwers
 • Kopersmeden
 • Natuurvoeding en geneeswijze

Een belangrijke kracht die de Stier in zijn werk graag inzet, is realistisch bezig kunnen zijn.

Het sterrenbeeld Stier en seksualiteit

De Stier is misschien wel het sterkste sensuele teken van de dierenriem. Als een Stier verliefd is, bezit hij of zij een hartstochtelijke aard en een sterk libido. Als een stier echt hotel de botel is dan kunnen mensen met het sterrenbeeld Stier gelijk aan een Stier in de natuur, hun liefdesdriften amper beteugelen. Deze erotische kracht wordt vooral opgewekt als een Stier iemand echt aantrekkelijk en opwindend vindt. Als één van de twee ontbreekt dan daalt het libido en wordt een Stier behoedzaam en afwachtend.

Een Stier geniet er vooral van als het liefdesspel lang duurt. Voor een Stier hoeft het niet snel afgeraffeld te worden. Een gezonde Stier houdt van het voorspel, een beetje plagen, knuffelen, proeven, aaien, strelen, alles om de liefde op te wekken.

Als een Stier verliefd is, gaat hij of zij er helemaal voor en zien ze alleen nog die ene ware persoon voor zich. Dat is mooi maar soms ook een last voor de Stier en degene die hij of zij lief heeft, want een Stier kan hierdoor bijzonder jaloers zijn.

Geld en de horoscoop Stier

Een Stier is iemand die goed weet wat iets waard is en geduldig van aard is, wat maakt dat hij of zij weet wanneer je iets moet kopen of niet. Een Stier is een bouwer en werkt gestaag richting zijn financieel gestelde doelen.

Als het om geld en bezit gaat, is de Stier slim en vindingrijk. Toch kunnen ze soms ook wat gierig zijn en teveel waarde hechten aan geld c.q. bezit. Een Stier kan dan wat rechtlijnig worden en te lang vasthouden aan een concept wat eerst nog goed werkte maar aan kracht afneemt.

Belangrijk in geldzaken voor een Stieren is dat ze flexibel blijven en leren om meer creatief om te gaan met de mogelijkheden die op hun pad komen. Hun voorzichtigheid zorgt er echter wel voor dat hun geld niet zomaar over de balk wordt gegooid.

Een Stier is een praktische denker die voor degelijke oplossingen gaat. De Stier is de ‘bank’ onder de Sterrenbeelden, de geboren zakenman of -vrouw. Zijn valkuil is dat, als het hem of haar goed gaat, hij of zij lui kan worden en dan niet de veerkracht bezit om zichzelf bij kop en schouder te pakken. Laat geld c.q. bezit niet de baas over een Stier zijn, dat maakt hem star en hebberig.

Tip: Stier gebruik jouw handelsgeest niet alleen voor jezelf. Durf soms wat risico te nemen en gebruik daarbij je realiteitszin.

Wanneer voelt een Stier zich gelukkig?

Mensen geboren onder het sterrenbeeld Stier voelen zich het gelukkigst als ze concreet en tastbaar bezig zijn. Ze houden van genot en komen ook graag over als iemand die de anderen wil laten genieten.

Vooral op het lichamelijke vlak is het voor het geluksgevoel van een Stier belangrijk dat ze zich zeker voelen. Ze vinden het heerlijk wanneer ze anderen kunnen laten genieten van lekker eten en drinken. Maar ook geniet een Stier van alles wat natuurlijk is, zoals in de natuur of een sauna vertoeven, als het maar fysiek is.

Iets anders wat voor een Stier en zijn geluksgevoel belangrijk is, is dat ze kunnen laten zien aan anderen dat ze qua bezit niks tekort komt. Daarbij vinden ze het belangrijk dat anderen hen zien als iemand met een natuurlijke sensuele uitstraling, waarmee ze die ander als ze dat willen zichtbaar op kunnen winden.

Ook van invloed op het karakter van de Stier

Het sterrenbeeld Stier is een vrouwelijk teken. De planeet die bij sterrenbeeld Stier hoort is Venus. Deze planeet wordt ook wel heerser van de Stier genoemd.

Het temperament van een Stier is Flegmatisch. Mensen die flegmatiek zijn, zijn geneigd rustig en kalm op anderen of situaties te reageren.

De apostel die past bij de stier is Levi.

Bijzondere nummers die horen bij het sterrenbeeld Stier zijn: 6, 15, 24, 33, 42, 51 en er steeds 9 erbij optellen.

Kenmerken van mensen die als horoscoop Ram hebben:

 • Natuurlijk
 • Natuur verbonden
 • Instinctief
 • Geduldig
 • Materialistisch
 • Stijfkoppig

De kleuren die horen bij het sterrenbeeld Stier:

 • Het groen van de natuur

De edelstenen die horen bij de Stier:

 • Lichtblauwe saffier
 • Agaat
 • Smaragd
 • Turkoois
 • Koraal
 • Parels

Gunstige dagen voor de Stier:

 • Maandag
 • Vrijdag

Sterrenbeelden die goed samen gaan met de Stier:

Sterrenbeelden die minder goed passen bij de Stier:

Jouw unieke kenmerken op een rij Stier

#1 In de liefde ben je één en al geduld

Is je hart geraakt door een boeiende persoonlijkheid, ben je uiterst zorgvuldig en ben je jezelf ervan bewust dat geduld een schone zaak is lieve Stier. Je bent trouw in de liefde en gaat als veroveraar op strategische wijze stap voor stap te werk om de liefde van je leven dichter bij te halen.

Je bent je ervan bewust dat ‘hardlopers doodlopers’ zijn. Statement nummer 1 is overigens dat je van je liefdeslessen hebt geleerd. Je hebt je dan ook voorgenomen om ook vooral jezelf níet meer te verliezen in de ander. Trouw zijn aan jezelf. Dat je partner boft met zo’n geliefde als jij is zeker waar. Op zowel praktisch, als materieel gebied zal het je geliefde aan niets ontbreken. Je doet er alles aan om het je liefdesmaatje naar de zin te maken en bovendien ben je een geweldige minnaar. Als sensueel sterrenbeeld van de dierenriem, ben je uitstekend gedreven in de liefdeskunst.

Genieten van het leven is één van je grote drijfveren. Een partner die hier ook naar verlangt is erg belangrijk voor je. Het zijn je aardse zintuigen die verbonden zijn met de natuur en de bourgondische kanten van het leven. Wandelvakanties en samen de wereld en verre oorden ontdekken, met prachtige natuurgebieden doe je het liefst samen. Daarbij de meest vreemde gerechten uit verre oorden ontdekken en hier samen thuis mee aan de slag gaan, zijn puur genieten voor je. Vanuit je avontuurlijke ambities, heb je wel van tevoren alles gepland. Een stevige en grondige voorbereiding, neemt namelijk in jouw ogen de nodige risico’s weg.

Als persoonlijkheid hou je het leven het liefst eenvoudig. Té gekke bokkensprongen maken passen simpelweg niet bij je rustige inborst Stier. Toch zal Cupido je een geliefde hebben gebracht, die toch wel voor een uitdaging en diepgang in is. Je doet er dan ook goed aan om hier in mee te bewegen.

#2 Sensualiteit en seks vormen je ultieme mix

Het lukt je altijd om de ultieme mix te creëren van seks en sensualiteit Stier. Voor jou kan het ene niet zonder het andere. Als ware levensgenieter weet je als geen ander jezelf, maar ook je partner te ontladen van de nodige stress die is opgelopen in de dagelijkse, soms overvolle realiteit. Mocht je partner even ‘offline’ zijn, heb je hier als liefdevolle persoonlijkheid alle begrip voor.

Je samen terug trekken uit de hectiek, bij kaarslicht een heerlijke en kwalitatieve maaltijd en een goed glas wijn vormen een belangrijke basis voor je. Met de massage olie binnen handbereik en het liefst een heerlijke Wellness vooraf, vormt dit alles puur genieten.

Samen met je geliefde genieten van luxe en weldaad gaat je dan ook uitstekend af. Echter, je samen terugtrekken in een houten blokhut, met uitzicht op de bergen en een ketel met water boven de open haard op een schapenvel bevallen je ook uitstekend. Als minnaar(es) neem je alle tijd om samen met de liefde van je leven te kunnen genieten tijdens de levenskunst van de intieme uren.

#3 Als single Stier vermaak je jezelf uitstekend

Ga je op dit moment single door het leven, vermaak je jezelf uitstekend Stier. Je geniet van je vriendschappen, het leven en legt door je vriendelijke inborst ook makkelijk contact met anderen. Daarnaast heb je er geen enkel probleem mee om er alleen op uit te gaan. Natuurlijk is het leven ontzettend verrijkend met een fijne liefdespartner aan je zijde. Maar diep in je grote, trouwe hart heb je het rotsvaste vertrouwen dat de liefde van je leven op je pad komt.

Beland je op een terras met een heerlijk biertje, werkt je rustige en stabiele uitstraling als een magneet. Voordat je het weet ben je in een aangenaam gesprek belandt en neem je alle tijd van de wereld. Je bent je er als geen ander bewust van de vruchtbare bodem die nodig is.

#4 Je vriendschappen zijn heel belangrijk voor je

Als absoluut mensen mens ben je populair in je vriendenkring Stier. Je vrienden kunnen dan ook altijd op je rekenen. Of het nu voor praktische hand- en spandiensten is of voor een geduldig en niet oordelend luisterend oor, je vrienden weten je altijd te vinden. Hier tegenover staat dat je natuurlijk ook graag tussen je vrienden begeeft. In het onderhouden van je vriendschappen ben je heel trouw. Een vriend voor jou, betekent een vriendschap voor het leven en hier ben je trots op.

Als tegenhanger is het goed dat je scherp houdt dat je behoefte aan rust groot is. In je agenda primetime voor jezelf plannen, is dan niet eens zo’n gek idee. Eindeloze uren aan de eettafel doorbrengen is je niet vreemd. Samen met je vrienden genieten van the good things of life, staat je op lijf geschreven.

#5 In je werk en carrière beschik je over een enorm doorzettingsvermogen

Als werknemer ben je een enorme aanwinst voor het bedrijf. Je beschikt over een grote mate aan kwaliteiten, waardoor je breed inzetbaar bent Stier. Dit maakt dat je op vele fronten succesvol kunt zijn. Daarbij is het je praktische aanpak die het goed doet om de juiste resultaten te behalen. Het zijn je loyaliteit en trouw zijn, die je lang doen verbinden aan een bedrijf. Heb je het naar je zin, dan zie je geen enkele reden om te switchen van werkgever. Je bent dan ook snel tevreden en bedenkt je goedgemutst wel eens, waarom je zou willen veranderen. Zolang je financiële bestaanszekerheid en veiligheid op het droge zijn en je banksaldo iedere maand weer wordt aangevuld, vind je het al snel prima.

De kanttekening die hieraan verbonden is, dat het een ware uitdaging voor je kan zijn om uit je stevig gegronde en soms luie stoel te komen Stier. Hierdoor worden positieve veranderingen vaak op de lange baan geschoven, waardoor je veranderingen niet aan gaat. Blijf je daarom voldoende stretchen.

Ben je met een project gestart en je hebt de smaak te pakken, weet je al snel van geen ophouden. Je zult vast herkennen dat je als een ware stoomtrein op gang komt en ben je dreef, ben je niet meer te stoppen. Met kop en staart rond je de werkzaamheden af en heb je er ook geen problemen mee, als je soms tot in de late uurtjes door moet werken.

Je hebt van nature een goed gevoel voor het beheren van financiën en de financiële markt Stier. Je bent onder het gesternte van het element aarde geboren. Daarom gaat je voorkeur ook uit naar tastbare, degelijke kwaliteit en vooral zichtbare resultaten. Onroerend goed past ook zeker bij je. Je bent van nature creatief en hebt oog voor materiaal, vorm, schoonheid en kleur. Daarbij ben je ook kunstzinnig aangelegd. Je woning zal dan ook zeker mooi en sfeervol gedecoreerd zijn.

Stevig sta je met beide benen op de grond en als je lekker in je vel zit, is het je stille kracht in combinatie met een stevige dosis ‘het is, zoals het is’ die je al veel gebracht hebben.

 • Bloemist en tuinier
 • Architect
 • Boer(in) en tuinder
 • Verloskundige
 • Financierder
 • Administrateur
 • Bankdirecteur
 • Natuurgeneeskunde
 • Kunstenaar
 • Bosbeheer
 • Beeldhouwer
 • Juwelier

#6 Met een fikse dosis geduld bouw je aan jouw financieel imperium

Met grote dosis geduld weet je jouw financiële bestaan op te bouwen Stier. Dit heb je écht in je. Je vertegenwoordigt dan ook niet voor niets het eerste en vruchtbare teken van de astrologische dierenriem. Eenvoud siert je, maar het is ook juist je levenskunst, om vanaf deze bodem een uitstekend financieel bestaan op te bouwen. Jouw motto is ‘geduld is een schone zaak’ en uiteindelijk zal het zijn vruchten gaan afwerpen.

Je harde werken en grote doorzettingsvermogen zijn dan ook je kracht. De meeste Stieren genieten dan ook op latere leeftijd van een prima financiële basis.

Daarbij heb je er ook geen probleem mee om na je harde werken te genieten van de gulheid van het leven. Je kunt dan uitstekend geld uit te geven. Je voorkeur gaat uit naar duurzaamheid en kwaliteit. Van prullaria houd je niet en verstaat de kunst van ‘less is more effect’. Je geeft dan ook het liefst meer uit. Van een mooie aanschaf kan je dan ook echt genieten. Heb je dan ook een aanschaf gedaan, is het je van nature standvastigheid, die niet zo enorm veranderlijk is.

Je omgeving mee laten genieten van de goede kanten van het leven en dus ook de materiële kanten, doe je graag. Gulheid en gastvrijheid zijn een grote kwaliteit van je.

#7 Je kwaliteiten als bouwmateriaal

Het stereotype van ‘Bob de Bouwer’ is absoluut treffend voor je trouwe Stier. Je bent de goedheid zelve en scoort alleen hier al hoge ogen mee. Niets is je te veel, waarin je ook over een enorm doorzettingsvermogen beschikt. Daar waar het andere niet lukt om door te pakken, bouw jij met rotsvast vertrouwen door en dit is kwaliteit nummer 1.

Je straalt van nature stabiliteit, rust en een stille kracht uit. Daar waar anderen duizend woorden en gebaren voor nodig heeft, lukt het je bij de essentie te blijven en vanuit pure eenvoud dát te verwoorden, wat belangrijk is. Hiermee wek je al snel het vertrouwen bij anderen en weet je orde en stabiliteit te brengen, waar chaos is.

Waar je jezelf van bewust bent als rasechte levensgenieter zijn de goede kanten van het leven. Juist hierin weet je vorm te brengen en deze in de realiteit neer te zetten. Astrologisch gezien vertegenwoordig je ‘de schatkamer’ en beschik je over een breed scala aan kwaliteiten en talenten.

Als je jezelf ervan bewust bent dat je de belangrijke taak hebt, om de wereld te laten proeven van het ‘genieten van het leven’. In de rustmodus komen, de loungestand en eerst genieten van de resultaten die behaald zijn, in plaats van doordraven naar het volgende te behalen score. Wees je ervan bewust dat dit een grote kwaliteit van je is en dat je hierin veel te bieden hebt. Er zijn er namelijk velen, die deze levenskunst vergeten zijn.

Via je artistieke aanleg zoals het maken van muziek. Ben je geboren onder het gesternte Stier dan beschik je vaak over een mooie stem, met een warme volle klank. Het beheren van kunst, antiek en een galerie passen ook bij je. Of wat denk je van tuinarchitectuur en bloemsierkunst. Zolang je met je handen aan het werk kunt en vorm kunt creëren, voel je jezelf opperbest.

#8 Deze talenten ga je verder ontwikkelen

Heb je het idee dat je soms wat te veel in de comfortzone zit, doe je er goed aan om jezelf uit te nodigen om opnieuw op avontuur te gaan Stier. Er is natuurlijk zo veel te ontdekken. Dit doet je standvastig zijn minder goed. Jezelf blijven uitnodigen tot nieuwe en glansrijke avonturen vermijden een soort kokervisie en je oude vertrouwde situaties te verversen.

Minder doen en hier meer uit genereren, horen ook bij je. Je doet er bijvoorbeeld goed aan om in plaats van vijf fulltime dagen, vier fulltime dagen aan de arbeid te gaan. Dit geeft je namelijk alle ruimte om uit de enorme versnelling te komen van deze westerse maatschappij en hierdoor krijgen je brede talenten ook alle ruimte om te kunnen ontplooien. Maak af en toe een uitstap de diepte in. Esoterie en spiritualiteit kunnen ook zeker op grondvesten, waar je zoveel waarde aan hecht, beleefd worden.

#9 Laat je meer verleiden door de Mysterie van het leven

Als rasechte no nonsens type, doe je het natuurlijk uitstekend Stier. Je bent niet te overtuigen, maar misschien is het ook interessant voor je om de mysteriën en de diepgang van het leven verder te ontdekken.

Wat hierbij past zijn natuurlijk de meer concrete en tastbare items.

 • Edelstenentherapie
 • Bachbloesemremedies en therapie
 • Etherische oliën
 • Voedingsleer en de holistische filosofie
 • Biologische landbouw en bloementeelt
 • De mysteriën qua geld en goud
 • Lichaamsbewustzijn en ademtherapie
 • Yoga, Tai Chi en Chineng Qigong

#10 Via een praktische aanpak behaal je uitstekende studieresultaten

Als je ervoor kiest om een studie op te pakken, past een langer termijn opleiding uitstekend bij je Stier. Je beschikt namelijk over een lange adem. Zolang je het overzicht kunt bewaren en het onderwerp spreekt je aan, kom je uitstekend uit de voeten.

Als praktische en behoudende persoonlijkheid doe je er goed aan een degelijke planning te maken, met een regelmatig patroon. Dit geeft je rust en doordat je het overzicht weet te behouden is het studeren prima vol te houden.

Samen met een studiemaatje de uren doorbrengen, gebeurt natuurlijk onder het genot van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn. Van nature ben je goedgemutst. Je weet de positieve kanten van het leven uitstekend te combineren met de verplichtingen. Verlies vooral je kunstzinnige kwaliteiten niet uit het oog Stier. Bij creatieve vormgeving zou je ook kunnen denken aan boetseren met klei en beeldhouwen. Je oog voor natuurlijke vorm uit kunnen beelden in een vaste massa passen zeker bij je.

#11 Hier vind je zingeving

Zingeving betekent voor jou een omgeving gevuld met harmonie, vrede en schoonheid lieve Stier. Als touch voor het leven zijn het je aardse zintuigen die gestreeld en gekoesterd willen worden. Dit is ook wat jij voor je omgeving betekent.

Een wereld vol vrede, een natuur in volledige balans en je kinderen die kunnen opgroeien in veilige omstandigheden zijn een must.

Vrijwilligerswerk in het bosbeheer of een taak om dieren te verzorgen, passen ook uitstekend bij je. Van nature ben je gevoelsmatig nauw betrokken bij alles wat speelt in de natuur. Deze taak zou je ook zeker zingeving bieden.

#12 Aandachtspunten voor je gezondheid

Je zult vast herkennen dat je geen ochtendmens bent Stier. Natuurlijk sta je wel goedgemutst op uit je bed, maar voordat je bent opgestart ben je toch wel dik een uur verder. De dag starten met rustige rek- en strekoefeningen en een verkwikkende, verzorgende douche doen je meer dan goed. Je dag kan dan niet meer stuk.

Van nature beschik je over een krachtig lichaam, met een uitstekend constitutie. Zoals het een echte diesel past, is ook je lijf gebouwd voor de lange afstandstrajecten. Hier is echter wel een waarschuwing op zijn plaats. Ga je te lang over je grens, zal er uiteindelijk protest ontstaan vanuit je lijf. Mocht je geveld zijn door een hardnekkig virus, kan je een kuurtje uitstekend verdragen.

#13 Sport, spel en beweging vormen belangrijke uitdagingen voor je Stier

Als topsporter zal je zeer waarschijnlijk geen echte uitblinker zijn, tenzij je jezelf bezig houdt met de zogenaamde ‘duur- of lange afstand sport’. Deze passen namelijk uitstekend bij je. Je bent als een dieselmotor die aangezet wordt en als deze op gang is, ben je niet meer te stoppen. Zodra je in een soort cadans komt, kan je door blijven gaan. Eigenlijk is dit met alles zo bij je Stier.

De sierlijke slow bewegingen staan ook bij je op de nominatielijst. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan meditatieve lichaamsbewegingen zoals Tai Chi, Yoga, eindeloze wandelingen in de natuur en fietstochten. Het is de combinatie van ontspanning, buitenlucht en natuur die het je aangenaam maken.

Blijven zorgen voor voldoende lichaamsbeweging en een gezonde leef- en eetwijze doen je goed. Zeker vanwege je bourgondische inslag en de neiging om gewichtiger te worden als misschien wenselijk voor je is. Heb je een trouwe viervoeter als hond, dan bof je Stier. De uitwisseling met je dierenvriend, onvoorwaardelijke liefde en natuurlijk het naar buiten gaan voor eindeloze wandelingen samen, doen je meer dan goed.

Heb je kinderen gekregen, dan is het puur genieten samen van bijvoorbeeld van bijvoorbeeld avontuurlijk kamperen in de vrije natuur of heerlijk verblijven op de stranden doen je genotzuchtige en natuurlijke inborst weer op volle toeren draaien.

#14 Je prachtige stille kracht en vreedzame kwaliteiten scóren

Als tweede teken van de dierenriem, waarin de planeet Venus je vergezeld ben je de vredestichter van de kosmos Stier. Je zult vast vele malen de rots in de branding zijn geweest en deze functie zal je blijven vervullen. Ben je al aardig op weg naar je kern en innerlijke balans, ontpop je jezelf als een soort boeddha onder de mensen. Je bent van nature iemand met weinig woorden, waardoor sommigen je betitelen als afstandelijk. Hiermee gaan zij voorbij aan de essentie van wie je werkelijk bent en worden zij ongemakkelijk tijdens de aangename stilte die ook bij je hoort.

Zijn er conflicten in je omgeving, moet jij worden ingeschakeld. Alleen al je aanwezigheid en rustige uitstraling doet meer dan goed. Ben je eenmaal verschenen, weet je met slechts enkele en eenvoudige woorden in combinatie met je nuchtere verstand, de boel al snel tot rust te brengen.

#15 Je blinkt uit

Wat er ook gebeurt, je bent altijd geneigd om in oplossingen te denken Stier. Bij jou is het glas altijd half vol. Je bent een positief ingestelde persoonlijkheid, goedgemutst en een ware doorzetter. Hiermee ben je van positieve invloed voor je geliefden, je collega’s, buren en buitenstaanders. Je zult ook vast herkennen dat er niet veel mensen zijn die ‘nee’ aan je verkopen.

Hoe turbulent het ook rondom je heen is, jij blijft simpelweg jezelf en laat je niet snel van je stuk brengen. Hierdoor komt het natuurlijk voor dat bepaalde personen een inschatting maken van wie je bent en hoe je jezelf voelt. Ook dit lijkt je niet te raken en mocht het toch even emotioneel binnen komen, is het je nuchtere verstand die binnen no time afstand doet.

#16 Je hebt veel geduld met moeilijke mensen, maar als je geduld op is…

Met de allerbeste wil probeer je iedereen te begrijpen en zie je ook altijd het goede in iemand. Je bent dan ook een persoonlijkheid met oer geduld. Met je droge humor en relativerende eigenschappen, kom je normaliter wel een heel eind. Echter, zodra je merkt dat je grens eindelijk bereikt is en je nog niet gerespecteerd wordt, komt er een ware vulkaanuitbarsting vrij. Helaas is er dan vaak geen weg meer terug voor de ander. In je vergevingsgezindheid ben je dan zo ver gegaan, dat het ook echt klaar is.

#17 Teleurstellingen kunnen behoorlijk aan je blijven knagen

Ondanks je goed gezindheid, kan je er behoorlijk last van hebben als je teleurgesteld bent over jezelf Stier. Je inzet is groot en je intentie met een groot en zuiver hart. Je bent niet snel tevreden over jezelf. Zeker als je vindt dat je niet voldoende hebt gegeven. Teleurgesteld raken door vrienden, raken je ook zeker. Je bent zelfbewust genoeg om te weten hoeveel je investeert in je vriendschappen en kan dan ook hierin behoorlijk teleurgesteld zijn. Ook hierin geldt, zodra de maat vol is ben je definitief klaar.

#18 Van een overheerlijk Wellens programma, kom je helemaal tot rust

Je kan er niet genoeg van krijgen. Massages, schoonheidsbehandelingen, pakkingen en een heerlijk weekend bubbelen in de sauna. Ben je moe en heb je behoefte aan volledige ontspanning en rust, doet een Wellens weekend in een echte Spa je lichamelijke en emotionele zintuigen meer dan goed.

Plak je hier nog een middagje shoppen aan, om de nieuwe collectie te bewonderen en natuurlijk een mooie aanschaf te doen, is je weekend ultiem genieten helemaal compleet Stier.

#19 Als ouder ben je liefdevol en trouw

Kinderen hebben een speciale plek in je hart Stier. Je geniet ontzettend van de kinderlijke vreugde en puurheid en bent ondernemend en trouw in de verzorging. Je wilt niets liever dan je afspraken na komen en hier doe je ook alles aan. Je bent als ouder betrokken bij de opvoeding en vormt samen met je kinderen een waar team, waar in samengewerkt wordt en het ijzer gesmeden als het heet is. Je bent trouw en loyaal en zetje beste beentje voort om alles uit de opvoeding van je kinderen te halen. Dit gaat je ook uitstekend af.

#20 Spiritualiteit en paranormale zaken prikkelen je nieuwsgierigheid

Als waar natuurmens heb je altijd al wel geweten dat er meer is tussen hemel en aarde Stier. De inheemse boeren die tot op de dag van vandaag nauwlettend de maanstanden in de gaten houdt, met daarbij de planeetstanden hebben je altijd al gefascineerd.

Je beleeft de bovennatuurlijke ontwikkelingen het liefst op jouw manier, op jouw eigen tempo en als waar aardeteken down to earth. Waar sommigen lange zinnen voor nodig hebben, vul je op jouw eigen wij prima aan. Zodra je de smaak te pakken hebt, smaakt het naar meer.

#21 Je vaste ochtendritueel is belangrijk als start-up

Als slow starter vind je het heerlijk om je eigen ritueel te hebben ’s ochtends. Als de wekker af gaat ben je niet de persoonlijkheid welke direct het bed uitspringt. Nadat je de wekker voor de tweede keer af hebt laten gaan, en je er bewust van bent dat je de tijd nodig hebt, sta je uiteindelijk naast je bed. Je hebt alles al klaar gehangen voor de dag, stapt na je douche in je kleren en gaat vervolgens het liefst uitgebreid zitten met koffie of thee om zo rustig de dag in te gaan.

#22 Looking Good met klasse is je look

Je hebt een goed gevoel voor stijl en klasse Stier. Als de uitverkoop er is, kijk je toch al uit naar de nieuwe collectie en schaf je alvast een mooi kledingitem aan. Je garderobe hangt vol met kleding die eenvoudig, sjiek en meestal aan de prijs is. Je oog valt meestal op tijdloze kleding, met rustige prints of juist geen prints. Ook je eventuele make-up hou je summier en zo naturel mogelijk. Een enkele mooie accessoire en je look is helemaal compleet.

# 23 Tips voor je als creatieve en stijlvolle Stier

Vind je stijl in álles Stier. Zowel op communicatief gebied, familiair en in je privéleven, werk- en vrije tijd en je liefdesleven beschik je over zoveel kwaliteiten. Twijfel daar niet aan en vertrouw op de stille kracht in je.

Blijf je rust en de puurheid van jezelf vinden in de natuur en in de liefde. Je bent van groot belang voor de wereld vol van chaos en hectiek.

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

4 Reacties op "Horoscoop Stier: Unieke Eigenschappen & Liefdesleven + Tips"

 1. fabienne says:

  klopt bij mij helemaal

 2. Vincent says:

  Meeste is van toepassing bij mezelf. Ik lees originele kenmerken (o.a. rustig aan de dag beginnen, uitgebreid aan de koffie. Of @ #22: '...Kijk al uit naar de nieuwe collectie en schaf alvast een mooi kledingitem aan). Toppie.

 3. Van Impe KIMMYKEN says:

  Elke maand zou wij willen weten stier leeuw chinese horoscoop beschrijving bij staat elke week of maand liefste elke week België horoscoop en chinese mijn ventje leeuw chinese horoscoop ook leeuw en IKKE België horoscoop stier en chinese horoscoop paard of hond weet ik niet

 4. Sandro says:

  Een leeuw heeft mij kapot gemaakt maar ik kom terug, sterker dan tevoren.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *