Horoscoop Boogschutter: Unieke Eigenschappen & Liefdesleven + Tips

Lees hier alles wat de Boogschutter zo bijzonder maakt. Wat je te weten gaat komen over mensen met als horoscoop Boogschutter is:

 • De typische eigenschappen van mensen met het sterrenbeeld Boogschutter
 • Het karakter van de Boogschutter
 • Het liefdesleven, relaties en seksualiteit van de Boogschutter
 • Hoe de Boogschutter met werk en geld omgaat
 • Wanneer een Boogschutter zich het gelukkigst voelt
 • En nog veel meer…

Eigenschappen horoscoop van het sterrenbeeld Boogschutter

De planeet Jupiter is de heerser van Boogschutter. Deze planeet staat voor expansie en groei. De planeet loopt 12 jaar door de dierenriem. Mensen die planeet Jupiter als hun heerser hebben zijn veelal optimistisch van aard. De groei die deze planeet zoekt, kan in vele facetten geuit worden. Dit kan geestelijk zijn maar ook fysiek. Vanwege deze hang naar groei zal de Boogschutter vaak graag studeren en een hang naar wijsbegeerte of religie kunnen bezitten. De Boogschutter is de dolende mens die op zoek is naar de zingeving van het leven. De Boogschutter heeft altijd doelen nodig om naar toe te gaan. Zonder doel wordt de Boogschutter een paard dat altijd dezelfde rondjes in zijn te kleine wei blijft lopen.

Als Boogschutter kom jij in eerste instantie vaak rustig over. Met een onderzoekende blik probeer je te bevatten wat zich voor jouw ogen afspeelt. Je bent als Boogschutter een gevoelig gepassioneerd mens dat behoefte heeft aan prettige contacten. De Boogschutter komt vaak plagend en prikkelend over. Je bezit de natuurlijke gave om alles in twijfel te trekken. Doordat je jouw bevindingen vaak op een humoristische manier brengt, wordt er veel van jou geaccepteerd. Maar soms kun ook wat snobistisch zijn en geneigd tot overdrijven en opschepen. Jij laat je als Boogschutter graag gelden als iemand die alles weet. Dit maakt dat je ook graag een leider bent die de mensen naar de juiste bestemming brengt. Maar als Boogschutter heb jij vaak van te voren geen bestemming, deze creëer je als je onderweg bent. Het vuur in jou kan alle kanten op gaan. Vaak levert jou dit door je intuïtie de juiste keuzes op waarvan je naderhand zult zeggen ‘zie dit had ik allemaal al voorspeld’.

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Boogschutter valt onder het element Vuur

Mensen met als horoscoop Boogschutter reageren intuïtief op hun omgeving. Dit maakt dat je als Boogschutter van binnenuit leeft en je intuïtief ergens toe aangetrokken kunt voelen. Fantaseren, nieuwe toekomstplannen maken, telkens opnieuw mogelijkheden vinden, creëren en/of ontdekken zijn voor jou belangrijke uitingen om geloof in de dingen (het leven) te hebben. Het is voor jou als Boogschutter belangrijk om afwisseling en verandering te ervaren in je leven of iets waar je al je vuur in kwijt kunt. Waarschijnlijk zal je je intuïtieve kracht goed kunnen verwoorden, waardoor de ander het idee kan krijgen dat je een puur rationeel wezen bent.

Het karakter van het sterrenbeeld Boogschutter

Een Boogschutter  is iemand met een joviaal, optimistisch en veelzijdig karakter die probeert om zich zo onbevooroordeeld mogelijk op te stellen. Zaken als inschikkelijkheid, vrijheidsliefde en oprechtheid zijn dingen die Boogschutters hoog in het vaandel hebben staan. Door je spontaniteit kan je soms wat tactloos overkomen. Je kunt ertoe geneigd zijn om te overdrijven en het moeilijk vinden om naar anderen te luisteren.

Mensen met als horoscoop Boogschutter houden waarschijnlijk van reizen en zijn graag onderweg. Je hebt een idealistische en edelmoedige instelling maar aan de andere kant kan je je snel geprikkeld voelen. Je zal je waarschijnlijk uitstekend kunnen verwoorden en geneigd zijn om teveel over je zelf te spreken. Je bent als Boogschutter iemand die filosofisch van aard is en je bezit een grote behoefte  aan geestelijke kennis. Dit kan er ook voor zorgen dat je in eerste instantie (goed)gelovig bent. Het maakt je weldenkend, menslievend en innemend, maar door je sterke behoefte aan een geestelijke wereld kun je door een te naïeve houding ook een volgeling worden. Het kan daarom belangrijk zijn om iets te gaan bestuderen wat ervoor zorgt dat je zelf leert nadenken in plaats van een ander te geloven. Mensen die geloven realiseren zich vaak niet dat zij vertrouwen op de ervaring van een ander. En zoals bekend, wat goed is voor een ander, hoeft niet goed voor jou te zijn.

Het sterrenbeeld Boogschutter in liefde en relaties

Mensen met als horoscoop Boogschutter zijn in de liefde graag uitdagend. Boogschutters willen daarin hun drang kwijt om gek en ongewoon te doen. Daarbij ben je als Boogschutter iemand die van flirten houdt en volop kan genieten van de aandacht van anderen.

Voor jou is het erg belangrijk dat je je vrij voelt. Je houdt van spanning, iets om naar toe te leven. Toch ben je als Boogschutter ook zeer romantisch ingesteld. Je wilt met je partner een droom kunnen najagen, een doel voor jullie samen hebben. Je houdt van wat avontuur en zou je jouw partner saai gaan vinden, dan knapt er op den duur iets bij jou. Je wilt dat er leven in de brouwerij blijft.

Je bent als Boogschutter trots van aard en sensitief ingesteld. Je kunt geneigd zijn om in eerste instantie op iemand te vallen die te meegaand is. Dit komt omdat je een tikkeltje eigenwijs bent en je niet snel de wet door anderen wilt laten voorschrijven. Deze onafhankelijkheidsdrang is mooi, echter leidt niet altijd tot gelijkwaardigheid in een relatie. In dit thema ligt dan ook verborgen wat je kunt leren in de relatiesfeer. Dit gaat erover je impulsiviteit van ‘oh, dat ga ik doen’ te leren beteugelen. Kortom, in de liefde zal je in jouw vrijheid moeten leren delen. Dit kan lastig voor je zijn. Het gevoel dat je jouw dingen niet meer zou kunnen doen, vliegt jou aan. Je hebt ruimte nodig en geen belemmering. Toch werkt het naleven van deze impulsiviteit alleen bevredigend wanneer je ongebonden zou zijn.

In een relatie is de juiste remedie tegen de angst voor inperking, te zorgen dat je samen dingen vindt waar je jouw plezier en passie in kwijt kunt. Op die manier zal je je in de liefdesrelatie wel schikken naar je partner maar hoef je je niet te laten vangen. Zo blijf je jouw vrijheid ervaren en daarmee vrijheid in de relatie.

De Jupiter-energie van een Boogschutter

Je bent met het sterrenbeeld Boogschutter iemand die filosofisch van aard kan zijn. Je bezit een grote behoefte aan geestelijke kennis. Het zou hierdoor kunnen zijn dat je in eerste instantie (goed)gelovig bent. Dit maakt je weldenkend, menslievend en innemend, maar door je sterke behoefte aan een geestelijke wereld kun je door een te naïeve houding een volgeling worden.

Het kan daarom belangrijk zijn om iets te gaan bestuderen wat ervoor zorgt dat je zelf leert nadenken in plaats van een ander te geloven. Mensen die geloven realiseren zich vaak niet dat zij vertrouwen op de ervaring van een ander. Wat goed is voor een ander hoeft niet goed voor jou, een Boogschutter, te zijn.

Het sterrenbeeld Boogschutter en werk

Mensen met Boogschutter als sterrenbeeld zorgen voor een aangename en ontspannen sfeer op de werkvloer. Ze houden ervan om grapjes te maken en weten zodoende de boel te relativeren. Hier lijdt je werk niet onder, in tegendeel, het zorgt ervoor dat de onnodige werkdruk wordt weggehaald en er weer even tijd is voor frisse ideeën.

Beroepen die bij de werkhouding van een Boogschutter passen:

 • Rechters
 • Ambassadeurs
 • Bankiers
 • Kassiers
 • Gokkers
 • Advocaten
 • Modeontwerpers
 • Professoren
 • Dokters
 • Industriëlen
 • Horecamedewerkers
 • Academici
 • Sportlieden
 • Verzekeringsagenten
 • Filosofen
 • Beurs- en effectenhandelaren
 • Beleidsmedewerkers
 • Leraren
 • Entertainers

Een belangrijke kracht waarin jij, Boogschutter, je in het werk graag vrij wilt voelen, is  door enthousiasmerend bezig te kunnen zijn.

Het sterrenbeeld Boogschutter en seksualiteit

Een Boogschutter is een vurig type en in de liefde kan jouw heilige vuur omgezet worden in passie en een sterke behoefte aan seksualiteit. Niets is jou te dol, jij houdt van experimenteren. Je verovert als Boogschutter graag de ander en kunt er ook volop van genieten als die ander door jou ook in vuur en vlam komt te staan. Op het seksuele vlak heb je niet veel nodig om geprikkeld te raken.

Als gepassioneerde minnaar beleef je de seks graag op onvoorziene momenten en op de gekste plekjes.

Als jij lekker in je vel zit, ben je iemand die zeer ondeugend en uitdagend over komt. Je bent als Boogschutter heer en meester in om een ander op het verkeerde been te zetten. Je houdt ervan om ondeugend te zijn en ietwat plagerig anderen uit te dagen.

Liefde, flirten seksualiteit zijn voor jou in eerste instantie een spel. Een spel dat je speelt om anderen een beetje te choqueren en te kijken hoe ver je kunt gaan. Je beleeft als Boogschutter hieraan veel plezier en als de anderen jou begrijpen, zien ze dat het eigenlijk allemaal onschuldig is.

In de liefde is het voor de Boogschutter belangrijk om samen ergens naar toe te kunnen werken, er moeten gezamenlijke doelen en idealen zijn. Zolang jij met iemand kunt dromen om een betere toekomst te bereiken en jij voelt dat dit door jullie beiden gedragen wordt, dan ga jij ook daadwerkelijk voor jullie geluk en liefde.

Geld en de horoscoop Boogschutter

Een Boogschutter kan het beste met geld om kan gaan als je er een doel is om naar toe te werken. Dat is immer wat jou als Boogschutter het meest motiveert, een huis, een mooie vakantie of anderszins prikkelende ervaringen om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Je bent als Boogschutter iemand die fortuinlijk kan handelen omdat je soms instinctmatig weet wanneer je je slag moet slaan. Als je je drift, om af en toe eens een gokje te wagen, kunt beteugelen weet je wel degelijk hoe je verantwoordelijk met je geld en bezit om moet gaan.

Jij kunt als Boogschutter een uitstekende handelaar zijn die soms van te voren weet wat later iets waard wordt. Jij hebt de kracht om anderen te overtuigen en warm te maken voor jouw levensvisie. Dit kan jou zakelijk voordelen opleveren als je tenminste in staat bent om te zorgen dat je alle twee beter wordt van een zakelijke transactie.

Voor een Boogschutter is het van belang om serieus te zijn met financiële zaken. Je kunt als je jezelf overschat, te optimistisch zijn waardoor je ongeremd met geld en bezit omgaat. Zeker als je jong bent, zal je merken dat je soms in twee uitersten leeft qua geld. Het spreekt voor zich dat je het beste in jezelf op kunt roepen als je hierin een balans hebt gevonden.

Tip: beteugel je enthousiasme als je zomaar geld uit wilt geven. Blijf jezelf afvragen of je het werkelijk nodig hebt zodat je geld voor de volgende dag over houdt.

Wanneer voelt een Boogschutter zich gelukkig?

Een Boogschutter voelt zich het gelukkigst als hij of zij zich steeds kan blijven ontwikkelen op het intellectuele vlak. Je bezit als Boogschutter een grote en brede belangstelling en als je die blijvend kunt voeden, zit jij goed in je vel.

Jouw honger naar kennis gaat niet alleen over wat er in het hier en nu gebeurt. Deze betreft vooral ook de vraag waar we naar toegaan en hoe andere culturen daar tegenaan kijken. Soms kan deze stand erop duiden dat je zeer gelukkig kunt worden door te emigreren of door op te trekken en/of te trouwen met iemand uit het buitenland.

Hoe dan ook, leiden deze verlangens ertoe dat je wilt dat de anderen zien dat jij filosofisch van aard bent en niets als vanzelfsprekend ervaart.

Een ander belangrijk punt waardoor jij je gelukkig voelt, is wanneer de anderen jouw humor begrijpen en zien wat voor ondeugd en eventuele flirtkont jij kunt zijn.

Ook van invloed op het karakter van de Boogschutter

Boogschutter is een mannelijk teken.

De Planeet die bij Boogschutter hoort is Jupiter. Deze planeet wordt ook wel heerser van de Boogschutter genoemd.

Het temperament van een Boogschutter is Cholerisch. Mensen die cholerisch zijn, kunnen de neiging hebben snel driftig te worden.

De Apostel die past bij de Boogschutter is Jacobus.

Bijzondere getallen die horen bij de Boogschutter zijn: 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 en steeds 9 erbij optellen

Kenmerken van mensen die als horoscoop Boogschutter hebben:

 • Avontuurlijk
 • Sportief
 • Optimistisch
 • Huichelachtig
 • Betrokken
 • Enthousiasmerend
 • Prediker
 • Verhalen verteller
 • Valse profeet

De kleuren die horen bij de Boogschutter:

 • Donkerblauw
 • Purper

De edelstenen die horen bij de Boogschutter:

 • Donkerblauwe saffier
 • Turkoois
 • Amethist
 • Lapis lazuli

Gunstige dag voor de Boogschutter:

 • Donderdag

De sterrenbeelden die goed samen gaan met de Boogschutter:

De sterrenbeelden die minder goed passen bij de Boogschutter:

Geschreven door Willem Kunst. Einde artikel.

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

3 Reacties op "Horoscoop Boogschutter: Unieke Eigenschappen & Liefdesleven + Tips"

 1. Angelique says:

  Komt relatie weer goed?? Houden van is er..maar er zijn rondom ons lastige situaties.

  • jo says:

   Hey Angelique,

   Ik ben ook een boogschutter, als je meer inzicht wil kunnen we elkaar mailen voor info en ervaringen te delen.
   Zou super zijn mocht dit je interesseren...

   Grtn.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *