23 Unieke Kenmerken van het Sterrenbeeld / Horoscoop Leeuw

Je bent als Charismatische Leeuw geboren tussen 23 juli en 22 augustus. Ontdek via onderstaande 23 items, je specifieke karaktereigenschappen en kenmerken, welke je als Leeuw zo uniek maakt.

 • De eigenschappen die bij het sterrenbeeld Leeuw horen
 • Het karakter van de Leeuw
 • Het liefdesleven, relaties en seksleven van de Leeuw
 • Hoe de Leeuw is met geld en werk
 • Wanneer de Leeuw zich het gelukkigst voelt
 • En nog veel meer…

#1 In de liefde ben je vol passie

In je liefdesleven ben je passievol en initiatiefrijk. Heb je iemand op het oog, dan weet je op creatieve en speelse wijze Cupido in te schakelen om je aanwinst te veroveren. Je partner boft absoluut met je als liefdevolle, initiatiefrijke en ruimhartige minnaar(es). Je bent natuurlijk niet voor niets het charismatische teken van de dierenriem. Hier maak je overigens ook dankbaar gebruik van. Een aandachtspunt is je verlangen naar veiligheid. Als trotse Leeuw kan je misschien wel aardig brullen en je uitstekend beschermen achter je glamour look echter, toon af en toe ook je kwetsbare kanten. Hierdoor kunnen jij en je geliefde nóg dichter bij elkaar komen.

Als je jouw ultieme astrologische liefdesmatch hebt gevonden en je bent verliefd, kan er niets meer stuk. Je bent enorm gul in de liefde en bent daarbij uitermate zorgzaam. Je levensenergie stroomt volop. Zit je niet goed in je vel en je hebt een geliefde naast en achter je staan die je aanmoedigt, voel je jezelf snel weer optimaal. Kortom, verliefd worden en de liefde ook laten stromen in een langdurige relatie, maken je tot een complete en trotse persoonlijkheid.

Je avontuurlijke kanten in de liefde vinden het heerlijk als je partner ook van een actief leven houdt. Er samen op uit gaan, reizen over de wereld met regelmatig een korte City trip en de luxe van een bezoek aan een Spa, niets is je te veel en overal geniet je van. Mocht er in je astrologische liefdesmatch een misverstand ontstaan en je voelt je gekrenkt, kan je warmte veranderen in protserig gedrag en dramatiek. Zeker als je wordt aangetast op onrechtvaardigheid. Hier heb je namelijk een behoorlijke allergie op. Gelukkig wint je humor en van nature optimistische kijk op het leven weer snel. Als de juiste liefdessnaar opnieuw wordt geraakt en je voelt je gehoord in je kwetsuren, vormen jullie weer snel een liefdes eenheid.

Ontdek 5 nabije uitdagingen en het lot die jou te wachten staat

Doe deze test en ontdek wat jouw nabije uitdagingen zullen zijn en hoe je deze uitdagingen aangaat.

#2 Op seksueel gebied van je heel avontuurlijk

Als Leeuw ben je avontuurlijk ingesteld en kan je uitstekend genieten van hofmakerij, zodat de magie van de liefdesklik kan ontluiken. Je bent speels in de liefde en verlangt naar afwisseling. Zodra je liefdesleven proeft naar sleur, kan je dan ook behoorlijk onrustig worden. De avontuurlijke kanten in je, blijven je als een ware volbloed Arabier, altijd uitnodigen om je liefdesleven te combineren met aangename en leuke afwisselingen.

Je hebt dan ook een partner nodig die zich- of haarzelf onafhankelijk opstelt en uitstekend in staat is om het eigen plan te trekken. Als trotse en ijdele Leeuw, vind je het dan ook heel prettig dat je kunt pronken met je geliefde. Word je liefde beantwoord en voel je jezelf gezien en gewaardeerd door je liefdesmaatje, groeien je zelfvertrouwen en eigenwaarde tot grote hoogte.

Je astrologische liefdesmatch geniet met je mee en kan erop rekenen dat hij of zij gulhartig en royaal verwend wordt. Werkelijk niets is je te veel. Erotiek en een goed afgestemde seksuele relatie, vormen belangrijke ingrediënten om een langdurige relatie in stand te houden.

#3 De single Leeuw komt niets tekort

Als je momenteel single door het leven gaat, hoeft je omgeving geen medelijden met je te hebben. Als gepassioneerde en vurige Leeuw zorg je er namelijk wel voor dat het je aan liefdesavonturen niets te kort komt. Je maakt makkelijk contact en volgt de vurige amor in jezelf. Dit straal je natuurlijk ook uit, wat als een enorme magneet uitstekend zijn werk doet.

Seks en liefde blijven echter twee totaal aparte componenten. Je wordt gelukkig als je het aardse leven kunt delen met een fijn en liefdevol maatje, waar je alles en huis, haard en gezin mee kunt delen. Gelijkwaardigheid en elkaar stimuleren in persoonlijke vrijheid en bewegingsruimte vormen hierin belangrijke voorwaarden. Buiten het feit dat je niets met voorwaarden hebt. Loyaal en trouw zijn aan elkaar zijn een must.

#4 Je vriendschappen zijn een ware aanwinst

Je sociale contacten en vriendschappen zijn enorm belangrijk voor je. Je bent initiatiefrijk, creatief en doortastend naar je vriendschappen en begeeft je graag tussen je sociale kringen. Als er zich problemen of zelfs conflicten voor doen, schroom je niet om op creatieve wijze oplossingen te vinden. Je neemt de leiding

Zeker als je jezelf gewaardeerd voelt, leid je een actief leven samen met je vrienden. Je bent een heuse aanwinst voor je omgeving. Is er een gedupeerde in je omgeving, brand je Leeuwenhart direct van verlangen om op kleurrijke wijze, verfrissende en relativerende energie te geven. Dit, altijd met het juiste en optimale resultaat. Het zijn je ruimhartigheid en gulheid die aanstekelijk, optimistisch werken.

#5 In je werk en carrière ben je een ware leider

Als Leeuw ben je van de twaalf tekens van de astrologische dierenriem, de absolute leider. Je bent dus een heerser en bent uitstekend in staat om in het middelpunt te staan. Sterker nog, dit vind je ook prettig om te doen. Initiatiefrijk zijn en zelfstandig je beslissingen kunnen nemen zijn belangrijk om tevreden te zijn en te blijven met je werk. Vaak als kind, kreeg je als vanzelf de leiding en werd je naar voren geschoven om de initiatiefnemer te zijn. Dit gaat je dus ook uitstekend van pas. Je beschikt over een sterke wil, waardoor het je ook prima afgaat om vanuit je innerlijke kracht te leven.

Een sociale, warmhartige en besturende functie in de maatschappij en op werkgebied vervullen, past bij je. Je kunt namelijk uitstekend organiseren en dirigeren. Jezelf in werkzaamheden storten past prima bij je echter, ben je er ook erg goed in, om anderen voor je te laten werken en te delegeren. Vanuit het juiste evenwicht gezien, zoals Yin en Yang, kan het echter ook gebeuren dat je vanuit kwetsuren vanuit het verleden en disbalans, doorschiet in autoritair en heerszuchtig gedrag.

Als koninklijke sterrenbeeld Leeuw, is de ruimte krijgen om onafhankelijk van anderen te functioneren heel belangrijk voor je. Hierdoor groeit je zelfbewustzijn. Als Leeuw- of Leeuwin reageer je instinctief, vanuit het dóen en heb je alles binnen handbereik, om vanuit volledig kracht je werk en projecten hierin te voltooien. Je bewegelijkheid en verlangen naar voldoende afwisseling zijn groot. Het is dan ook heel prettig voor je als je projectmatig kunt werken.

Ben je geboren onder het trotse astrologische sterrenbeeld Leeuw, is het belangrijk dat je gezien wordt en dat er veel creatieve expressievormen en avonturen vol afwisseling te vinden zijn. Zijn deze tools er niet, zal je geen voldoening vinden. Je hebt het nodig om het centrum te vormen. Aansturen en delegeren passen uitstekend bij en dit kan je ook goed

Het grote geheel, waarin samenwerken en de juiste afstemming aan de orde van de dag zijn, stemmen je goed gezind. Daarbij is het lastig voor je om onder een leidinggevende te werken. Je bent zelf natuurlijk een leider! Ondervind je toch te weinig ruimte om jouw beslissingen te kunnen nemen, heb je er weinig problemen mee om je baan vaarwel te zeggen.

 • Manager
 • Organisator
 • Bankier
 • Financierder
 • Legerleiding
 • Rechtsgeleerden
 • Ambassadeur
 • Regeringsfunctionaris
 • Rector
 • Docent
 • Voorzitter
 • Bedrijfsleider

#6 Je geniet van je financiën en laat het liefst iedereen meegenieten

Als Leeuw ben je ruimhartig en gul. Je weet heel goed je verdiensten te beheren en je banksaldo keurig bij te houden, maar je geeft ook graag geld uit. Genieten na het harde werken vind je belangrijk. Je hebt er geen enkel probleem mee om jezelf hierin centraal te stellen, maar laat ook je geliefden graag mee genieten. Je smaak en voorkeur voor exclusiviteit steek je niet onder stoelen of banken. Als je een auto koopt, kleding of je schaft een nieuw interieur aan, je pronkt er graag mee. Je zult vast herkennen dat je er een vooral kleurrijk en rijk gevulde woning op na houdt.

Kortom, je bent trots op je bezittingen maar geeft ook graag gul weer iets weg als je er op uitgekeken bent. Je geniet ervan om een ander er weer blij mee te maken. Je visie dat geld moet rollen, zal je ook zeker terugvinden via goede doelen of de dappere collectant.

Zorg dragen voor je eigen stabiele inkomen in combinatie met je creatieve handelsgeest, geeft je alles behalve windeieren. Hou voor ogen dat je de verleiding kunt blijven weerstaan om gevoelig te zijn voor de zogenaamde ‘buitenkant’.

Behoudt een waakzaam oog op de financiële ‘de kleintjes’ en zorg er ook voor dat je spaart.

#7 Je kwaliteiten zijn veelomvattend

Je bent van nature verbonden met het element vuur. Dit is het element van ‘direct en intuïtief handelen’. Dit maakt je tot een zeer gepassioneerde en vanuit een kinderlijke enthousiasme, bevlogen persoonlijkheid. Leven vanuit je passie en hartenenergie is dan ook bijna een levensnoodzaak voor je. Maak hier optimaal gebruik van. Je bent natuurlijk als Leeuw een Koninklijk dier, waar luxe en glamour bij hoort en speelsheid met plezier het liefst in alles centraal staat.

Van nature weerspiegel je naar de buitenwereld en natuurlijk in eerste instantie voor jezelf, de puurheid van het ‘innerlijk kind’. Blijf daarom vooral trouw aan je prachtige en gulle fantasiewereld. Dit, in combinatie met steeds weer je zelfverwezenlijking en zelfcreatie vormgeven en aan toekomstplannen blijven bouwen, zullen altijd belangrijk zijn. Ik creëer mijzelf is dan ook je lijfspreuk. Als humoristisch dierenriemteken, moet je er niet aan denken dat er geen nieuwe mogelijkheden en vooruitzichten meer zouden zijn. Niet voor jezelf en voor je geliefden. In alles zie en vind je wel een uitweg. Je deinst er dan ook niet voor terug, om hier als vuurteken de initiatieven te tonen en de leiding te nemen waar nodig is. Kan het niet linksom, dan zorg je er wel voor dat je rechtsom gaat.

Als volksvertegenwoordiger van het element vuur, past langdradigheid totaal niet bij je. Je hebt dan ook niets met situaties en personen, die stroperig zijn of de ‘wíl’ niet kúnnen of wíllen opbrengen. Daar heb je totaal geen boodschap aan. Je bent astrologisch genomineerd tot de ‘doeners’ Leeuw, en kunt het beste met krachtpatsers uit de voeten, zolang gelijkwaardigheid en respect hoog in het vaandel staan. Je zwak voor de kwetsbaren in de samenleving en hen ondersteunen, is een missie voor je en jij mag zelf ontdekken hoe je deze waardevolle missie in mag vullen. Hierin heb je het vermogen jezelf te ontwikkelen als een ware volksvertegenwoordiger.

#8 Deze talenten ga je verder ontwikkelen

Ben je geboren onder het astrologische gesternte Leeuw, is het goed je ervan bewust te zijn dat je behoefte hebt om je ‘manen’ regelmatig te laten strelen. Hetzelfde geldt voor je passievolle snelheid en bijna kinderlijke bevlogenheid. Worden deze niet beantwoord door je omgeving, lukt het je kwetsbaarheid achter je charismatische uitstraling aardig verborgen te houden. Echter, diep van binnen gaat onzekerheid toch parten spelen. De brullende Leeuw komt dan snel tevoorschijn. Je humoristische kijk op het leven, met daarbij een toneelspel wat je heel goed kunt opvoeren, brengt je op posities waar anderen maar lastig kunnen komen. Deze talenten verder tot ontwikkeling brengen, zullen je geen windeieren opleveren.

Heb je het idee dat er opnieuw meer ruimte mag komen voor het kleine en pure kind in je, go for it en durf!

#9 Creativiteit en zelfexpressie vormen je targets

Creativiteit en zelfexpressie moeten absoluut in de meerderheid bij je kunnen zijn Leeuw. Je bent namelijk ontzettend creatief en beschikt over een breed scala aan mogelijkheden hierin. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan creatieve expressievormen zoals;

 • Toneelschool
 • Kunstacademie
 • Schilderen en Tekenen
 • Mode, Styling
 • Interieurontwerp
 • Goudsmit
 • Juwelier
 • Spel- en tekentherapeut
 • Kinderen
 • Dieren

# 10 Op projectmatige wijze studeren is helemaal wie je bent Leeuw

Ben je geboren onder het stralende gesternte Leeuw, doe je er goed aan je focus te houden richting de begrippen van creativiteit en vormgeving hierin. Je bent namelijk heel creatief, wat je overigens mag zien als een breed begrip. Het kiezen voor een studie, waarin je vooral zelfstandig en onafhankelijk van anderen kunt studeren zijn belangrijk voor je. Daarbij mag het een opleiding zijn, waarin vooral projectmatig gewerkt wordt. Je hebt namelijk afwisseling nodig, met vooral een flink aantal praktijk- en stage uren.

Veel artiesten zoals acteurs en muzikanten zijn onder jouw gesternte geboren. Net zoals bij hen het podium van het leven hoort, is het belangrijk te weten dat je ook een soort podium nodig hebt om te kunnen bestijgen. Daarbij zijn het je natuurlijke aantrekkingskracht tot kinderen, jongeren en dieren waar je jezelf ook in kunt verdiepen als je een studiekeuze gaat maken.

#11 Hier vind je zingeving

De Leeuw is een koninklijk dier, en wil zich dan ook vaak met een koninklijk eer omringen. Luxe en glamour horen erbij, net zoals plezier en vermaak.

Naast je warmhartig zijn, heb je ook een grote behoefte om aan jezelf toe te komen. Een eigen hobby is daarom van belangrijk zingeving voor je. Deze vul je het liefst in op een wijze waar je eigen waarde en eer uit kunt behalen. Het is je ruimhartig zijn, met daarbij een fikse dosis sociale bewogenheid, wat ook veel voor je betekent. Jezelf inzetten voor een goed doel en hierin de rol van ambassadeur op je nemen, vullen je royale hart vol vreugde.

#12 Focus voor gezondheid en vitaliteit passen bij je als ijdel sterrenbeeld

Van nature beschik je over een uitstekend afweersysteem. Het is het astrologische element vuur, die je met je meedraagt en dit werkt uitstekend en krachtig als je toch een virusje te pakken hebt. Je beschikt over vitaliteit, waardoor je niet snel moe bent. Het nadeel hier van is dat je uiteindelijk ‘opgebrand’ raakt, als je maar door blijft draven. Grijp daarom op tijd in. Als ware levensgenieter en aanhanger van groeps gezelligheid, bevalt het terrasjesleven je uitstekend. Natuurlijk geldt dit ook voor de gezelligheid thuis. Bourgondisch genieten en lang natafelen zijn je dan ook niet vreemd. Het is maar goed dat je ijdelheid groot is. Je niet lekker voelen in een gewichtig lichaam, werkt uiteindelijk doorslaggevend.

#13 Sport, spel en beweging zijn geweldige bliksemafleiders Leeuw

Sport, spel en beweging zijn belangrijk voor je om je gepassioneerde energie te kunnen ontladen. Beweeg je te weinig, zal dit je uiteindelijk behoorlijk tegenwerken. Het is belangrijk dat je avontuurlijke kanten de ruimte krijgen. Outdoor activiteiten en teambuilding waarin je als aanvoerder kunnen functioneren, staan je dan ook op het lijf geschreven. Sierlijke vechtsport met bijvoorbeeld een Aziatische tint, werken ook uitstekend om je natuurlijke charisma en je vurige gepassioneerd zijn tot éénheid te brengen.

Daarbij beschik je over een hoge beschermingsfactor; kom niet aan degenen van wie ik houd, anders sla ik mijn nagels uit en maai ik met mijn klauwen om mij heen. Je hebt dus ook heel duidelijk een taak in deze wereld, om de zwakkere in de samenleving te helpen en begeleiden. Je voelt je dan ook zeker aangetrokken tot kinderen en bent populair bij de kleintjes. Kinderen voelen namelijk je warme leiderschap en je speelse creativiteit. Ook bij dieren en voor de ouderen in de samenleving, kan je een prachtige maatschappelijke rol bekleden.

#14 Je staat zelfbewust en beschikt over een sterke wil

Als midzomer sterrenbeeld en de Zon in verhoogde vorm via je eigen teken Leeuw, beschik je over een ware oerkracht. Met name de juli- en augustusmaanden zijn je maanden Leeuw. Je zelfbewustzijn en krachtige eigen wil, stromen dan op volle toeren en hals reikend kan je alweer uitkijken naar nieuwe seizoenen, vol nieuwe plannen.

Je weet dan ook exact waar je op dat moment in je leven staat en wat je te doen hebt. Het zijn je krachtige wil, in combinatie met je ongetemde mogelijkheden welke ieder moment van de dag een doorstart kan maken. Hiermee onderscheid je jezelf heel duidelijk van de andere dierenriemtekens Leeuw. Dat wat je jezelf hebt voorgenomen, laat je in geen enkel opzicht meer los. Mislukt het project echter, kan je jezelf als een ware mislukking zien en hier kan een behoorlijk tijdje overheen gaan. Je trots is dan diep gekrenkt, omdat het woordje ‘falen’ niet in je astrologische DNA aanwezig kan zijn.

#15 Je blinkt uit via de schijnwerpers Leeuw

Je ben dol op uitblinken Leeuw en hebt er totaal geen probleem mee om in de schijnwerpers te staan. Hierdoor ben je ook goed in de meest uiteenlopende sportactiviteiten. Sport en spel vertegenwoordigen met een fikse dosis plezier, zijn dan ook een ware boost voor je. De energie van de Zon, die natuurlijk ook achter de wolken continue resoneert is voor jou altijd te voelen. Het kost je dan ook geen enkele moeite om een fikse energie en daadkracht op te brengen, voor dát wat je voor ogen hebt. Natuurlijk geldt dit ook voor je werk en carrière. Je ambitie en willen stralen doen je een weg creëren naar de top. Heb je deze bereikt, dienst zich wel weer een nieuw avontuur aan, waar je jezelf passievol naartoe werkt.

#16 Met moeilijke mensen reken je snel af

Kom je in aanraking met iemand die een ware uitdaging voor je is, zal je geduld enorm op de proef gesteld worden. De warme en royale inborst die je eigen is, zijn naast je humoristische kijk op een leven, een kort leven beschoren. Je natuurlijke heerschappij komt dan ook zonder blikken en blozen tevoorschijn en mocht dit niet helpen, besluit je vanuit waardigheid voor jezelf het roer om te gooien. Dit geldt zeker, als er onrechtvaardigheid in het spel komt. De ware, hooghartige drama Queen komt als een duiveltje uit de doos tevoorschijn. Je neemt abrupt de leiding, trekt je eigen plan en gaat dan ook niets uit de weg.

#17 Je likt je wonden en stapt snel over teleurstellingen heen

Je laat je hooft niet snel hangen Leeuw. Instinctief kies je sowieso meestal voor de juiste route in je leven. Mocht aan het einde van de weg de uitkomst niet zijn zoals je jezelf had gewenst, kan je diep gekwetst zijn. Zeker als je ijdele trots gekrenkt wordt. Je wonden likken en het gevoel hebben dat je gefaald hebt, kunnen je lang dwarsbomen. De vurige en sprankelende energie in je, verleid je uiteindelijk om je blik te werpen richting de toekomst om hier in handomdraai je keuze op te laten vallen. Echter, vergeten doe je het niet.

#18 Rust, balans en ontspanning lukt prima via de wellness

Het is een ware weldaad voor je als je een bezoek brengt aan een Spa-Resort. Een bodymassage en treatwell behandeling doen je meer dan goed en laten je bijna spinnen van ontspanning. Je wilde manen laten masseren en je look verzorgen, zijn ook ultiem genot voor je. Een stedentrip en je garderobe verrijken met een glamorous look brengen the great smile terug die je zo eigen is. Sport, spel en beweging en lekker bezig kunnen zijn met je hobby’s, blijven natuurlijk ook belangrijk. Zolang je jezelf maar weer op je koninklijke troon zet.

#19 Als ouder ben je trots en beschermend

Er wordt weleens gezegd dat kinderen je spiegelen. Dat kinderen laten zien wie je bent. Als astrologische Leeuw ouder zijn kinderen een enorme rijkdom en aanvulling voor je in het leven. Je bent vooral een trotse ouder en bent continue in de hoogste paraatheid van bescherming. Je bent dan ook zeer betrokken bij de opvoeding. Een bruisend gezinsleven, vol avontuur, waarin je ook geniet van de knusse momenten bij de haard zijn een must.

# 20 Zolang het niet te saai wordt, brengt spiritueel bewustzijn je zelfexpressie

Zo avontuurlijk als je bent ingesteld, ben je er zeker voor in om op ontdekkingstocht te gaan wat betreft de New Age beweging. Op creatieve wijze hiermee aan de slag gaan past zeker bij je. Het is prettig voor je om met materialen te werken, afbeeldingen, kleuren en vormgeving. Zolang het niet te saai wordt. Op reis gaan en mooie, mysterieuze oorden bezoeken waar de wijsheden nog steeds ademenen, maar ook zelfexpressie op het gebied van bijvoorbeeld de lichaamsleren van Tai Chi, Yoga en Chineng Qigong passen zeker bij je.

#21 Met een vast ochtendritueel heb je niet zoveel

Bij iedereen ziet de motivatie om op te staan anders uit. Als temperamentvolle persoonlijkheid zal je, als je in balans bent, snel in slaap vallen maar ook weinig hebben met een heus ochtendritueel. Zodra je wekker gaat, zijn je ogen vanuit een sluimerslaap snel open en vertrekken je gedachten al vooruit de dag in. Met plannen heb je niet zoveel, alhoewel dit natuurlijk ontspannen is. Je kleding klaarleggen, ontbijt ’s avonds voorbereiden en tas inpakken komt maar weinig voor. Luchthartig haal je de schouders op, neemt een slok koffie, thee of vruchtensap en stapt de deur uit.

#22 Looking Good is als koninklijke Leeuw belangrijk voor je

Als ijdel en koninklijk dierenriemteken is het belangrijk voor je dat je goed gekleed bent. Je voorkeur gaat uit naar dat alles wat blinkt, goud, koper en edelsteen. Er hangt vast veel kleur in je kast, met als details glimmende knopen en sjaals, waarin het geheel wordt afgemaakt met het liefst opvallende schoenen en laarzen met een bijpassende accessoires. Je vind gewoon dat het leven te mooi is om er saai en kleurloos bij te lopen. Met opvallen heb je geen probleem, dus waarom zou je dan niet glamoures gaan.

Geboren onder het gesternte Leeuw, beschik je vast over een dikke haardos of een bos met wilde krullen.

# 23 Tips voor je als kleurrijke Leeuw

Leeuw, je bent de uitverkorene om het leven vol humor en kleur mooier te maken. Zeker voor diegenen die het zo goed kunnen gebruiken. Geef je speelsheid en ondeugende kanten alle ruimte en zorg ervoor dat je omgeving trots op je is, zonder aan jouw grenzen voorbij te gaan.

Je beschikt over de ultieme combi van leven vanuit onschuld en kinderlijke vreugde. Maak daar jouw ultieme mix van, met een vleugje kunstzinnige uiting. Dit zal je de ultieme voldoening geven.

4 Reacties op "23 Unieke Kenmerken van het Sterrenbeeld / Horoscoop Leeuw"

 1. Heidi says:

  Woow, ik ben omver geblazen.
  Echt.... op mijn lijf geschreven

 2. Marlene verhoogt says:

  Ik lees dit hele verhaal over het sterrenbeeld Leeuw maar het is of ik onder het verkeerde sterrenbeeld ben geboren. Ik ben namelijk schorpioen (25-10). Zeer verrassend hoezeer ik op een leeuw lijk.

 3. Manuela says:

  wauw herken me er zo vreselijk goed in.
  heel erg veel dingen kloppen gewoon goed,
  alleen zijn er ook dingen die niet echt kloppen.
  ik sta niet graag in de belangstelling en zit het liefst niet op de voorgrond maar meer op de achtergrond.
  positief ben ik idd altijd ook als het tegen zit.
  ik denk idd ook altijd aan mijn medemens en geef graag wat weg, dat is iets wat bij mij hoort.
  ik ben idd ook altijd de gene die alles regelt ook dat hoort bij mij neem vaak het voortouw als er iets moet gebeuren, maar hou er niet van om complimentjes te krijgen want daar voel ik me ongemakkelijk bij.
  want ik zie het niet als plicht maar als iets wat ik leuk vind om te doen.
  ik herken dus erg veel van wat er hier beschreven staat, ben dus een echte leeuw :-)
  mensen helpen en een luisterend oor zijn voor ze ben ik idd ook.
  er zijn heel veel dingen die echt kloppen dus.
  ik sta voor iedereen klaar en cijfer me zelf vaak weg.
  om andere te helpen.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *