Welke Sterrenbeelden Passen bij Elkaar? Ontdek wat bij jou past of afstoot

De relatie omvat één van de boeiende en soms ook grootste uitdaging in een mensenleven. Behoefte aan gezelschap is in het algemeen onontkoombaar. Geen mens is gemaakt om in totale afzondering en isolement te leven.

De interactie met anderen verrijkt, verdiept en nodigt uit tot zelfreflectie en diepgang. Je kunt hierbij denken aan het gezelschap van een vriend of vijand, geliefde, ouder en kind en je collega’s. Hierin is het allerbelangrijkste dat je in alles jezelf kunt zijn en blijven.

Het vinden van die persoonlijkheid, de grote liefde of dát fijne gezelschap in je leven is meestal de reden om vol te houden. Dit kan soms uitgroeien tot een uiterst belangrijke levensaangelegenheid en een eindeloze zoektocht vol onzekerheden.

Wat kan je in dit artikel verwachten:

 • Welk sterrenbeeld past het beste bij je
 • Waarin vul je elkaar in de liefdesrelatie aan
 • Wat kunnen eventuele valkuilen zijn

Inhoud:

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

De Sterrenbeeldmatch

Je zult het vast wel eens gehoord of gelezen hebben; het sterrenbeeld Steenbok past niet bij het sterrenbeeld Waterman, of de Boogschutter past niet bij de Schorpioen. Dit doet het geweldige kompas van de geboortehoroscoop echter enorm tekort.

Net als dat een relatie tussen mensen veelomvattend is, waarin je op verschillende manieren een relatie vormt, zo biedt de astrologische blauwdruk – horoscoop – ook een prachtig en uitermate verfijnd beeld van de uitwisseling in de relatie. Deze informatie is zeer waardevol, omdat direct zichtbaar wordt waar de schoen wringt.

Ben je op zoek naar duidelijkheid en helderheid is het niet eens zo’n gek idee om een horoscoop liefdesmatch op te pakken.

 • Waarin vul je elkaar aan?
 • Waarom verlies ik mijzelf in de relatie?
 • Wat verloopt niet makkelijk?
 • Emotionele behoeften
 • Intimiteit
 • Seksualiteit
 • Valkuilen
 • Blinde vlekken
 • Communicatie
 • Zielsverbinding
 • Levensopdrachten

Ben je op zoek naar een liefdesrelatie met uitdagingen en afwisseling, of heb je juist behoefte aan een relatie die steady on verloopt, via een opbouwende en rustige wijze. Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend en hierin doet het hele totaalplaatje van de horoscooptekening, met de planeetstanden, hun elementen en de posities in de astrologische huizen aan mee.

Welke astrologische kwaliteiten, eigenschappen en uitdagingen brengen jij en je liefdespartner mee. Hoe werken jullie astrologische liefdespatronen samen en welke ascendanten passen bij elkaar.

Je sterrenbeeld als identiteit is absoluut een belangrijk uitgangs- en startpunt en geeft een belangrijk beeld voor een volwaardige, astrologische relatie in zicht. Hierin speelt je ascendant ook een belangrijke rol. De stand van de Zon en je ascendant tijdens je geboortetijd, met daarbij je geboorteplaats en in het dierenriemteken waar de Zon op dat moment verbleef, zijn de start van een volwaardige astrologische relatiematch.

Het is de stand van de Zon die laat zien, waar je het meest straalt in de relatie, wat heb je de relatie te bieden en hoe je het beste tot je recht komt.

Ben je benieuwd wat je sterrenbeeld – de Zon – als start- en uitgangspunt van je astrologische relatiesluier betekend, is dit artikel zeker interessant voor je.

Welk sterrenbeeld past het beste bij Ram?

Ram – Ram

De relatie is overtrokken met jeugdige energie en vol dynamiek. Er wordt veel ondernomen, waarin jullie beiden motiverende pioniers zijn. Jullie dragen het karaktereigenschap ‘Ik wil’, wat op den duur voor onbegrensde wedijver kan zorgen. Jaloezie, strijd en willen uitblinken zijn het gevolg. Vanuit het beide Ram zijn, is er een grote behoefte aan wederzijdse onafhankelijkheid en vrijheid, waarbij het belangrijk blijft dat er focus is om niet te veel het eigen pad te gaan.

Ram – Stier

Je relatie is gevuld met een sterke ondernemingsdrang en pioniersgeest. Als partners het samen delen van projecten, doet een hechte samenwerking ontstaan. Successen worden geboekt. Daar waar de Rampartner wil aanpakken, kan de Stierwederhelft aarzelen en achterblijven. Een waardevolle aanvulling samen is jullie waarborg. Op het gebied van seksualiteit verlang je als Ram naar het daadkrachtige, terwijl Stier graag geniet van sensualiteit en een lang voorspel. Vriendschap groeit uit tot waardevolle hechtheid.

Ram – Tweelingen

Je deelt samen met je partner een dynamische combinatie en verveelt je geen seconde. Beiden hebben jullie behoefte aan afwisseling en nieuwe ervaringen. Het is belangrijk gefocust te blijven op diepgang en de essentie van de verbinding. Uiterlijkheden zijn belangrijk. Het centraal stellen van de Ramgeliefde, kan conflicten veroorzaken met de Tweelingenpartner omdat deze bijna allergisch is voor onoprechtheid. Samen genieten van gezellige en leuke momenten staat centraal.

Ram – Kreeft

De relatie betreft een cocktail via een natuurlijke stroom. Directheid en gevoelens staan centraal. De vurige Ramgeliefde is direct en onverbloemde, terwijl de zachte Kreeft wederhelft gevoelens en emoties het liefst nog even voor zich houdt. Respect voor elkaar verlangens en het uitspreken hierover, zijn belangrijk. De vrijheidslievende Ram kan zich- of haarzelf beperkt gaan voelen, naast de huiselijk ingestelde Kreeft. In de werksfeer vormen jullie een uitstekend team zolang als de Rampartner ruimte krijgt voor de dynamiek en Kreeft in alle rust kan.

Ram – Leeuw

In je horoscoopmatch staan vooruitgang, verandering en groei uitermate centraal. Er is ruimte en begrip voor elkaar. De hartstocht laait flink op, waarin jullie beiden beschikken over leiderschapskwaliteiten en initiatiefrijk zijn. Stagnatie is zowel voor de Leeuw- als Ram liefdes wederhelft moeilijk te verkroppen. Conflicten kunnen behoorlijk oplopen en zijn snel weer vergeten. De gunstige en stabiele astrologische basisopbouw kan namelijk een flinke opstoot prima verdragen.

Ram – Maagd

Jullie benaderen de liefde en het leven totaal verschillend. Daar waar de Rampartner afgaat op de snelheid en puurheid vanuit het element vuur en het doen, benaderd de wederhelft van Maagd alles vanuit gestructureerdheid en het logische. Benaderingen vanuit de losse hand, staan bijna in conflict met voorbereidingen tot in de kleinste details. Waardevolle verbindingen ontstaan, als het Maagd lukt om de impulsieve Ram alle ruimte te bieden en tegelijkertijd alles krijgt om structuur op te bouwen.

Ram – Weegschaal

In deze horoscoopmatch staan jullie beiden lijnrecht tegenover elkaar. Dit kan leiden tot conflicten echter, zijn de groeimogelijkheden naar elkaar des te groter. Respect en helderheid zijn belangrijk. De kunst is om vanuit het spiegelen naar elkaar te leren kijken. Daar waarin Ram de klaroenstoot geeft en zichzelf centraal stelt, kijkt Weegschaal enkel wat de ander wil. Passie en spontaniteit staan tegenover zachtheid en twijfelachtigheid. Als Weegschaal jezelf niet verliezen, biedt een prachtige match.

Ram – Schorpioen

Jullie vormen samen een vooral uitdagend en opwindend astrologisch liefdeskoppel. Dit kan nogal eens voor onvoorspelbare situaties zorgen, wat nogal kan zorgen voor liefdesverwarring. Als Schorpioengeliefde nodig je uit tot bijzondere en diepgaande inspiratie, waarin de Rampartner de frisse wind en spontane aanvulling is. Tijdens een crisissituatie, vormen jullie samen een ijzersterk koppel en betekenen jullie voor elkaar de rots in de branding. Volharding en vertrouwen zijn ware sleutelwoorden.

Ram – Boogschutter

In de beste match voor Ram, komt de Boogschuttergeliefde heel dichtbij. Deze combi biedt uitstekende vooruitzichten voor een vooral ongecompliceerd en vreugdevol liefdesleven. Als ware levenskunstenaars bieden jullie elkaar bewegingsruimte en vrijheid, waarin bijzondere en vooruitstrevende ideeën centraal staan. Samen de grote wijde wereld verkennen en de filosofische kanten van het leven ontdekken, zijn voedend voor jullie astrologische liefdesmatch. Aanmoediging staat centraal.

Ram – Steenbok

Inzichten en creativiteit laten deze uitdagende liefdescombinatie uitvloeien tot een langdurige en vooral productieve liefdesverbinding. Het is de volgzame en serieuze Steenbok, welke de passievolle en vurige Ram niet te veel moet beknotten. Dit roept bij Ram een behoorlijke allergie op. Dit, terwijl je als Ram de veiligheid en structuur van je maatje Steenbok uitstekend kunt gebruiken. Andersom vergt het van de Ramgeliefde behoorlijk geduld om zijn of haar behoudende Steenbok tijd te geven.

Ram – Waterman

Als sterrenbeelden relatiematch vormen jullie een sprankelend, boeiend en vooruitstrevend geheel. Niet alleen voor jullie zelf, maar ook voor de omgeving. De gelijkwaardigheid en respect als Waterman, vormen samen met de dynamiek en het pionierschap van Ram, een kleurrijk geheel om het nieuwe bewustzijn verder op de markt te brengen. Elkaar aanmoedigen en ervaringen samen delen staan centraal. Blijven werken aan tijd en rust voor elkaar, naast jullie sociale contacten is belangrijk.

Ram – Vissen

Als sterrenbeelden die bij elkaar passen vormen jullie als Ram- en Vissenkoppel een uitdagende combinatie. Fantasie en sprankelende levendigheid kunnen namelijk behoorlijk ver verwijderd zijn van elkaar. De liefdesrelatie bloeit gepassioneerd en snel op, maar kan door het gebluste vuur van het element water, snel verwelken. Er is voorzichtig gepaard met het opgaan in volledige aandacht van Vissen. Hier kan je als Ram werkelijk niets mee. De liefdeskunst van realiteit en romantiek vallen samen.

Welk sterrenbeeld past het beste bij Stier?

Stier – Ram

Je relatie is gevuld met een sterke ondernemingsdrang en pioniersgeest. Als partners het samen delen van projecten, doet een hechte samenwerking ontstaan. Successen worden geboekt. Daar waar de Rampartner wil aanpakken, kan de Stierwederhelft aarzelen en achterblijven. Een waardevolle aanvulling samen is jullie waarborg. Op het gebied van seksualiteit verlang je als Ram naar het daadkrachtige, terwijl Stier graag geniet van sensualiteit en een lang voorspel. Vriendschap groeit uit tot waardevolle hechtheid.

Stier – Stier

Als sterrenbeelden welke bij elkaar passen, vormen jullie de kroon wat betreft een liefdevol, warm en veilig nest. Genieten van de grote en kleine geneugten van het leven is jullie als Stier zeker toevertrouwd. Klasse en stijl in en rondom de woning, creëren een oase van rust en stabiliteit. Er wordt een hechte astrologische liefdesmatch opgebouwd, waarin het thema ‘trouw’ uitermate centraal staat. Kunnen genieten van sensualiteit brengt jullie dichter bij elkaar. Aandacht voor nieuwe prikkels en uitdagingen zijn belangrijk.

Stier – Tweelingen

In deze astrologische liefdesmatch staan genieten en plezier maken centraal. Jullie kunnen goed met elkaar opschieten en vullen elkaar uitstekend aan tot een stevige basis. Zoals je als Tweelingen snel bent afgeleid, onrustig en geprikkeld bent, is het je Stiergeliefde welke functioneert als een stille kracht en je terugbrengt naar je basis. De seksuele aantrekking is speels en krachtig. Naast de genotzuchtige en luchtige mix in de liefdesrelatie is het belangrijk om elkaar te blijven uitnodigen tot diepgang.

Stier – Kreeft

Via deze horoscoop liefde match nodigen jullie elkaar uit om ruimte in te nemen. Gevoelens en verlangens durven en leren uitspreken is een pré. De behoefte en beschermingsfactor zijn hoog als het gaat om jullie relatie ten opzichte van de buitenwereld. Daar waarin je als Stiergeliefde een rots in de branding kunt zijn, het is je Kreeftpartner waarin emoties en gevoelens een loopje kunnen nemen. Elkaar ondersteunen in zelfbewustwording biedt een uitstekende basis voor een stabiele relatie.

Stier – Leeuw

De trefwoorden trouw, integriteit en warmte passen uitstekend in je astrologische relatiematch. De vonken en hartstocht kunnen er vanaf vliegen. Als hartstochtelijke Leeuw, is het samen met de sensuele Stier genieten. Jullie zijn niet gevoelig voor invloeden van buitenaf en trekken een eigen plan. De valkuil van koppigheid kan roet in het eten gooien, omdat jullie beiden standvastig zijn als het gaat om het nemen van beslissingen. Als Stiergeliefde wordt er ook weer snel water bij de wijn gedaan.

Stier – Maagd

Het is deze horoscoop match waarin waardevolle verdieping en respect voor elkaar aanwezig zijn. De relatie is misschien wat minder hartstochtelijk echter, groeit kameraadschap uit tot een astrologische liefdesband die gesmeden wordt. Samen duurzaamheid en stabiliteit opbouwen, kan zelfs uitgroeien tot een astrologisch huwelijk. Verplichten, familie en kinderen dragen jullie met veel geduld en nauwgezetheid samen. Blijven werken aan primetime en ontspanning is belangrijk.

Stier – Weegschaal

Als Weegschaalpartner is het uitermate prettig jezelf te kunnen verbinden in een liefdesrelatie of misschien vriendschap met de vriendelijke en trouwe Stier. Een kleurrijke relatie gevuld met romantiek en fantasie ontplooit zich qua horoscoop liefdesgebied tot ultiem genieten. Elkaar blijven prikkelen actief en ondernemend te blijven zijn echter wel belangrijk. Gebeurd dit niet, kan de relatie behoorlijk versloffen. Samen het evenwicht en gelijkwaardigheid bereiken, mondt uit een prachtige basis.

Stier – Schorpioen

In de astrologische liefdesdierenriem zijn jullie elkaars tegenpolen. Echter is het liefdesgeheim dat jullie elkaar aantrekken via een enorme en onstuitbare magnetische kracht. Grote hoogten en lichamelijke sensaties bieden je een onverslaanbare combinatie. Spirituele uitstapjes, gecombineerd met een luxe- of natuurlijk tintje zijn puur genieten. Je wordt als Stiergeliefde uitgedaagd je comfortzone te verlaten, terwijl je als Schorpioenpartner stevig met beide voeten op de grond wordt gezet.

Stier – Boogschutter

Als je twee werelden wilt overbruggen, delen jullie via deze liefdes horoscoop verbinding, de ultieme uitdaging. Grensverleggend en ruimdenkend bezig zijn staan in volledige uitdaging van aftasten en geduld. In je horoscoop liefdesmatch beschik je als Stierpartner over een sterk verlangen naar koesteren. Dit, terwijl je Boogschuttergeliefde ´kort door de bocht´ kan zijn en onafhankelijkheid erg nodig heeft. Streven naar de middenweg om de verschillen te overbruggen is belangrijk.

Stier – Steenbok

Als jullie beiden streven naar manifesteren en een traditionele horoscoop liefdesrelatie opbouwen, genieten jullie beiden van een waardevolle liefdesrelatie. Beiden zijn jullie gestadige bouwers, waarin het belangrijk is dat er ook regelmatig ontspannen wordt. Samen kunnen genieten van sensualiteit werkt zeer stimulerend, parkeert de materie en maakt het hoofd weer vrij. Ga uitdagingen niet uit de weg en moedig elkaar juist aan. Zo halen jullie de mooiste kwaliteiten uit elkaar tevoorschijn.

Stier – Waterman

Via een magnetische aantrekkingskracht hebben jullie alles in je om een prachtige relatie op te bouwen. De nuchterheid van de astrologische Stiergeliefde biedt een liefdevol en krachtig anker, daar waar de Waterman wederhelft nogal eens doorslaat in een excentrieke kant. Aan creativiteit en elkaar stimuleren tot persoonlijke groei en ontwikkeling ontbreekt het niet. Het is goed dat je als Stier voor ogen houdt dat je die stille kracht bent en dat je geliefde Waterman af en toe ‘het ruime sop’ nodig heeft.

Stier – Vissen

Deze horoscoop liefdescombinatie wordt gebouwd op kinderlijke onschuld en onbevangen spontaniteit. Zowel als Stierpartner en Vissengeliefde zijn jullie uitermate toegewijd aan elkaar. De beste liefdesmatch van Stier is je gegeven. Werken jullie samen, dragen jullie beiden de verantwoordelijkheden uitstekend. Daarbij ontbreekt het als duo niet aan creativiteit en fantasie. Samen op ontdekkingsreis, om de wereld van het spiritueel bewustzijn te ontdekken, past jullie uitstekend.

Welk sterrenbeeld past bij Tweelingen?

Tweelingen – Ram

De relatie is overtrokken met jeugdige energie en vol dynamiek. Er wordt veel ondernomen, waarin jullie beiden motiverende pioniers zijn. Jullie dragen het karaktereigenschap ‘Ik wil’, wat op den duur voor onbegrensde wedijver kan zorgen. Jaloezie, strijd en willen uitblinken zijn het gevolg. Vanuit het beide Ram zijn, is er een grote behoefte aan wederzijdse onafhankelijkheid en vrijheid, waarbij het belangrijk blijft dat er focus is om niet te veel het eigen pad te gaan.

Tweelingen – Stier

Je relatie is gevuld met een sterke ondernemingsdrang en pioniersgeest. Als partners het samen delen van projecten, doet een hechte samenwerking ontstaan. Successen worden geboekt. Daar waar de Rampartner wil aanpakken, kan de Stierwederhelft aarzelen en achterblijven. Een waardevolle aanvulling samen is jullie waarborg. Op het gebied van seksualiteit verlang je als Ram naar het daadkrachtige, terwijl Stier graag geniet van sensualiteit en een lang voorspel. Vriendschap groeit uit tot waardevolle hechtheid.

Tweelingen – Tweelingen

Als ultiem sterrenbeelden liefdesmatch, zal het luchtige en vluchtige altijd vragen om de nodige momenten van stilte. Dit, om kortstondigheid te voorkomen. De prikkelingen naar afwisseling en innerlijke onrust doet je voortdrijven naar nieuwe vrijheid en liefdesavonturen. Gezamenlijk hierop afgestemd zijn vormt een prima duo, zolang er geen beperkingen worden opgelegd. Het is belangrijk om gevoelens meer aandacht te geven. Hierdoor ontstaat er op aangename wijze een fijne en behaaglijke diepte.

Tweelingen – Kreeft

Als horoscoop liefde match sta je als Tweelingenpartner haaks op de gevoelens welke bij je Kreeftgeliefde kunnen spelen. Daar waar je emoties luchtig wegwuift, kan je Kreeftpartner ver weg drijven op een oceaan van kwellingen. Je weet als Tweelingenmaatje uitstekend te relativeren en hebt het nodig om weer verder te fladderen. Dit kan je zonder schuldgevoel, zolang je wederhelft niet eenzaam en vol verwijt thuis blijft. Samen een spirituele tocht maken is zeer zinvol, brengt rust en antwoorden op vragen.

Tweelingen – Leeuw

Als horoscoop liefdesverbinding vormen jullie gezamenlijk een sprankelende en stralende relatie. Als Tweelingen – element lucht en Leeuw – vuur – voeden jullie elkaar tot een gepassioneerd liefdeskoppel. Wat belangrijk is, dat jullie samen werken aan verdiepende en emotionele verbindingen. De passie laait hoog op tijdens de erotische avonturen, wat beiden als een ultiem samen zijn wordt ervaren. Trouw zijn en blijven aan elkaar, vormt een uitdaging. Zorg samen voor voldoende afwisseling binnen de relatie.

Tweelingen – Maagd

Structuur en afwisseling vormen de uitdaging tot een harmonieuze astrologische liefdesrelatie. Daar waar je als Tweelingenpartner alweer naar de volgende bloem bent gefladderd, ben je als Maagd nog op zoek naar de details. Dat biedt jullie als horoscoop liefdesmatch ook een waardevolle aanvulling. Als Maagd kan je namelijk stagneren op het gebied van creatieve vernieuwingen. Stress werkt versterkend op elkaar. Zorg daarom voor de juiste cocktail van stabiliteit, harmonie en ontspanning.

Tweelingen – Weegschaal

De liefdesverbinding die jullie delen, wordt besprenkeld met gezelligheid en plezier. Als astrologische Tweelingen geliefde, werkt je humor aanstekelijk en weet je altijd een positieve wending te geven aan de vaak twijfelachtigheid van je liefdesmaatje Weegschaal. Blijven werken aan focus binnen jullie relatie, biedt ruimte en primetime voor elkaar. Voordat je het weet, zijn jullie weer belandt bij vrienden op de bank. Dezelfde overtuigingen hebben is belangrijk, om woordenwisselingen te voorkomen.

Tweelingen – Schorpioen

Een mix van intensiteit en relativeren vormen het startpunt van je astrologische liefdesmatch. Als de vonk is overgeslagen, ontstaat er een rollercoaster van ervaringen. Emotionele stabiliteit is voor jullie beiden belangrijk. De diepgaande gevoelens van je Schorpioengeliefde kan de optimistische en luchtige Tweelingenpartner namelijk onzeker maken. Intuïtieve trouw en gemeenschappelijke bezigheden creëren een stabiele liefdesmatch. Blijf samen in gesprek en stel eisen bij.

Tweelingen – Boogschutter

Als je jezelf afvraagt; passen wij bij elkaar, is het sleutelwoord ‘vrijheid’. Jullie beiden hebben een enorme behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid. De grootste uitdaging is structuur vinden waarbinnen jullie kunnen functioneren. Je hebt beiden namelijk ook behoefte aan een rustpunt en stabiliteit. De elementen vuur en lucht maken er een gepassioneerd seksueel liefdesavontuur van. Aantrekken en afstoten nodigt jullie beiden uit om een middenweg te creëren. Vriendschap werkt geweldig.

Tweelingen – Steenbok

In deze sterrenbeeld liefdesmatch vormen jullie samen een plezierig en tegelijkertijd boeiend geheel. Daar waarin je al Steenbok geliefde snel de onmogelijkheden en beperkingen ziet, dwarrel je als luchtige Tweelingen hier simpelweg aan voorbij. Het is de uitdaging van Steenbok om je geliefde niet ‘onder de duim’ te willen houden. Elkaar vrijlaten en weer samenkomen via een fijne basisstructuur werkt optimaal. Vaar daarom samen een vaste koers en blijf juist elkaar boeien. De astrologische huwelijksmatch is mooi.

Tweelingen – Waterman

Pure kameraadschap is jullie verbinding en houdt de liefdesmatch in stand. Jullie trefwoorden vanuit de Zon in jullie sterrenbeeld zijn vlug, ongecompliceerd en luchtig. Tradities schuwen jullie allebei. Op het gebied van de verantwoordelijkheden van het leven wordt het lastiger. Hier samen over blijven brainstormen, brengt opnieuw ruimte en werkt stress verlagend. Graaf wat dieper en maak gebruik van het vooruit denken. Regelmatig gas terugnemen en primetime samen, hebben jullie echt nodig.

Tweelingen – Vissen

Als beste liefdesmatch scoren jullie uitstekend. Je astrologische liefdesrelatie is vooral gericht op stimulerende zelfontwikkeling. Er samen op uit gaan en op cultureel en spiritueel gebied jezelf en de wijde wereld ontdekken, is puur genieten. Vanuit de klassieke astrologie vormen jullie samen een 90 graden verbinding, wat jullie uitnodigt te stretchen en elkaar de ruimte te geven tot innerlijke groei. Als combi van zachtheid en relativerende uitwisseling in de romantiek, ontstaat er een fijn erotisch geheel.

Welk sterrenbeeld past bij Kreeft?

Kreeft – Ram

De relatie betreft een cocktail via een natuurlijke stroom. Directheid en gevoelens staan centraal. De vurige Ramgeliefde is direct en onverbloemde, terwijl de zachte Kreeft wederhelft gevoelens en emoties het liefst nog even voor zich houdt. Respect voor elkaar verlangens en het uitspreken hierover, zijn belangrijk. De vrijheidslievende Ram kan zich- of haarzelf beperkt gaan voelen, naast de huiselijk ingestelde Kreeft. In de werksfeer vormen jullie een uitstekend team zolang als de Rampartner ruimte krijgt voor de dynamiek en Kreeft in alle rust kan.

Kreeft – Stier

Via deze horoscoop liefde match nodigen jullie elkaar uit om ruimte in te nemen. Gevoelens en verlangens durven en leren uitspreken is een pré. De behoefte en beschermingsfactor zijn hoog als het gaat om jullie relatie ten opzichte van de buitenwereld. Daar waarin je als Stiergeliefde een rots in de branding kunt zijn, het is je Kreeftpartner waarin emoties en gevoelens een loopje kunnen nemen. Elkaar ondersteunen in zelfbewustwording biedt een uitstekende basis voor een stabiele relatie.

Kreeft – Tweelingen

Als horoscoop liefde match sta je als Tweelingenpartner haaks op de gevoelens welke bij je Kreeftgeliefde kunnen spelen. Daar waar je emoties luchtig wegwuift, kan je Kreeftpartner ver weg drijven op een oceaan van kwellingen. Je weet als Tweelingenmaatje uitstekend te relativeren en hebt het nodig om weer verder te fladderen. Dit kan je zonder schuldgevoel, zolang je wederhelft niet eenzaam en vol verwijt thuis blijft. Samen een spirituele tocht maken is zeer zinvol, brengt rust en antwoorden op vragen.

Kreeft – Kreeft

Kenmerkend voor deze relatiematch is de uitwisseling van emoties en staan jullie gevoelens centraal. De ‘twee kanten’ van de medaille zijn respect voor elkaars belevingen, waarin de andere kant vertelt dat overgevoeligheid met je op de loop kunnen gaan. Huiselijkheid, het gezin en de familie en veiligheid staan centraal. Direct en intiem contact koesteren de relatie. Het is echter wel belangrijk elkaar niet te verstikken en persoonlijke ruimte te respecteren. Behoud je individualiteit in de relatie.

Kreeft – Leeuw

Via deze sterrenbeeld liefdesrelatie, vormen jullie astrologisch technisch gezien, de Zon en de Maan. Je emotionele perceptie en gevoeligheid als Kreeftgeliefde, staat haaks op de wilskracht en leiderschapskwaliteiten van je Leeuw wederhelft. Hiermee vormen jullie een indrukwekkend liefdeskoppel. Innerlijke balans is belangrijk, om de kwetsbare voelsprieten van je als Kreeft niet onzeker te maken naast de vlotte aard van Leeuw. Streven naar de spirituele waarden en gevoelens de ruimte geven biedt basis.

Kreeft – Maagd

Als horoscooptekens die bij elkaar passen vormen jullie een uitstekende liefdesmatch. Je relatie straalt een bepaald gezag uit. Jullie worden serieus genomen. Het zijn de elementen water en aarde die vruchtbare bodem bieden met een uitstekende stabiliteit. Samen in de liefdesrelatie ideeën, gevoelens en persoonlijke smaken onderzoeken werkt mooi. Een huwelijk en gezinsleven bieden prachtige perspectieven. Durf beide te falen en laat tegenslagen geen beperkingen zijn.

Kreeft – Weegschaal

Als horoscooptekens die bij elkaar passen, vormt verlangen een sterk uitgangspunt. Wordt het eigen ‘ik’ binnen de relatie zorgvuldig behouden en is de liefde binnen de relatie de drijfveer, is een lang en gelukkig leven gewaarborgd. Jullie liefdesleven beleven jullie hartstochtelijk, intens en emotioneel. Blijven focussen op nieuwe doelen en elkaar hierin aanmoedigen, zorgen ervoor dat jullie in beweging blijven. Durf vastberaden te zijn en ondersteun elkaar in wat je werkelijk wilt. Blijf openhartig.

Kreeft – Schorpioen

Jullie vormen een relatiematch waarin gevoelens intens diep gaan, waardoor je voordat je het weet, bent beland in een emotionele roalercooster. Het is noodzakelijk om grenzen te bepalen, zodat er helderheid en duidelijkheid is. Dit, omdat er een wisselwerking is in de positieve en negatieve emoties. Jullie horoscoop liefdesrelatie is gevuld met hartstocht en een heftige en seksuele band, wat jullie diep raakt. Hoge verwachtingen en gevoeligheid kunnen uitmonden in emotionele manipulatie en wrok.

Kreeft – Boogschutter

Gevoeligheid en temperament vormen hier een dynamisch horoscoop duo. Daar waarin Boogschutter vooruitstrevend is, houdt Kreeft het liefst bij een voorzichtige aanpak. Samen de diepte in gaan is een must. De emotionele gemoederen van je als zachte Kreeftgeliefde, worden niet altijd begrepen door je stoere Boogschutter geliefde. Seksuele begeerte doet jullie liefdesverbinding meer dan goed. Laat je aangenaam stretchen door je Boogschuttermaatje Kreeft. Verken samen de wereld.

Kreeft – Steenbok

Jullie vormen een sterrenbeeld liefdesmatch wat ontzettend veel in huis heeft om succesvol te zijn. De elementen Aarde en Water voeden elkaar en bieden een solide basis om jullie toekomst op te bouwen. Als Kreeft is het uitstekend uithuilen op de serieuze en betrouwbare schouders van je Steenbokpartner. Huiselijkheid en gezelligheid koesteren jullie, net als het opbouwen van een gezin. Sensualiteit wordt vooral met zachte kanten benaderd. Samen genieten van een theateravond en museum is een must.

Kreeft – Waterman

Als astrologisch liefdessterrenbeeld, vormen je samen met je geliefde een fantastische combinatie wat betreft het stimuleren van elkaar. Individuele en gezamenlijke doelen worden nagestreefd. Theoretische kennis wordt gecombineerd met empathie, wat kan leiden tot grote prestaties. Als Waterman partner is het belangrijk om rekening te houden met je soms revolutionaire eigenschappen. De gevoeligheid van Kreeft kan hier nogal onzeker van worden. Laat de dingen vanzelf gebeuren.

Kreeft – Vissen

Naar spirituele waarden streven is een ware missie. Als beste match Kreeft vormen jullie een relatie welke geregeerd wordt via een stevig fundament. Je bent een waar gevoelsmens en hebt daarmee alle begrip voor je Vissengeliefde. De liefdesrelatie beleven jullie ontspannen en flexibel. In het kunnen genieten van een aangename omgeving, lekker eten en seks kunnen jullie elkaar uitstekend vinden. Hou het echter ook luchtig met alle gevoelslagen en raakt niet verstrikt in verantwoordelijkheden.

Welk sterrenbeeld past bij Leeuw?

Leeuw – Ram

In je horoscoopmatch staan vooruitgang, verandering en groei uitermate centraal. Er is ruimte en begrip voor elkaar. De hartstocht laait flink op, waarin jullie beiden beschikken over leiderschapskwaliteiten en initiatiefrijk zijn. Stagnatie is zowel voor de Leeuw- als Ram liefdeswederhelft moeilijk te verkroppen. Conflicten kunnen behoorlijk oplopen en zijn snel weer vergeten. De gunstige en stabiele astrologische basisopbouw kan namelijk een flinke opstoot prima verdragen.

Leeuw – Stier

De trefwoorden trouw, integriteit en warmte passen uitstekend in je astrologische relatiematch. De vonken en hartstocht kunnen er vanaf vliegen. Als hartstochtelijke Leeuw, is het samen met de sensuele Stier genieten. Jullie zijn niet gevoelig voor invloeden van buitenaf en trekken een eigen plan. De valkuil van koppigheid kan roet in het eten gooien, omdat jullie beiden standvastig zijn als het gaat om het nemen van beslissingen. Als Stiergeliefde wordt er ook weer snel water bij de wijn gedaan.

Leeuw – Tweelingen

Als horoscoop liefdesverbinding vormen jullie gezamenlijk een sprankelende en stralende relatie. Als Tweelingen – element lucht en Leeuw – vuur – voeden jullie elkaar tot een gepassioneerd liefdeskoppel. Wat belangrijk is, dat jullie samen werken aan verdiepende en emotionele verbindingen. De passie laait hoog op tijdens de erotische avonturen, wat beiden als een ultiem samen zijn wordt ervaren. Trouw zijn en blijven aan elkaar, vormt een uitdaging. Zorg samen voor voldoende afwisseling binnen de relatie.

Leeuw – Kreeft

Via deze sterrenbeeld liefdesrelatie, vormen jullie astrologisch technisch gezien, de Zon en de Maan. Je emotionele perceptie en gevoeligheid als Kreeftgeliefde, staat haaks op de wilskracht en leiderschapskwaliteiten van je Leeuw wederhelft. Hiermee vormen jullie een indrukwekkend liefdeskoppel. Innerlijke balans is belangrijk, om de kwetsbare voelsprieten van je als Kreeft niet onzeker te maken naast de vlotte aard van Leeuw. Streven naar de spirituele waarden en gevoelens de ruimte geven biedt basis.

Leeuw – Leeuw

Als sterrenbeeldmatch met jullie als Leeuw, hebben jullie alles in je om een geweldig team te vormen. Beiden zijn jullie leiders en initiatiefnemers en het is verstandig om elkaar hier voor alle ruimte te geven. Is deze juiste balans er, zijn jullie ook uitstekend in staat om gezamenlijke projecten op te pakken. Wedijver vermijden en een goed georganiseerd huiselijk leven leiden, zijn belangrijk. Positieve ambitie en de neiging om overmoed te vermijden, vormen aandachtspunten. Vindt de meer blijvende waarden.

Leeuw – Maagd

Jullie boeiende en opbouwende liefdesmatch kan heel wat opleveren. De creatieve impulsen van je Leeuwgeliefde, kan via de strategie en de gevestigde orde van Maagd alles in juiste banen leiden. Bovendien vind je het als Maagdpartner prima om naast je charismatische partner te staan. Echter is het wel belangrijk dat je jezelf niet laat ondermijnen. Speelsheid doet de sensuele zintuigen volledig ontspannen. Vanuit volle borst genieten van al het goede van het leven is een must. Vertrouw je persoonlijke overtuigingen.

Leeuw – Weegschaal

Je gezamenlijke astrologische liefdesmatch omvat een zeer aangename combinatie. Het zijn de verschillende inzichten, welke positieve impulsen bieden. Het zelfbewustzijn van je als Leeuwpartner, staat in contrast met de meebewegende subtiliteit van de Weegschaalgeliefde. Het is van belang dat je als Weegschaal je individualiteit niet verliest. Jullie romantiek en liefdesspel zijn elegant en verfijnd. Waarin Leeuw volledig aan match is, wilt Weegschaal graag ontvangen. Laat het zich ontvouwen.

Leeuw – Schorpioen

Als sterrenbeeldmatch vormen jullie een duo, waarin de slogan ‘alles of niets’, op het lijf geschreven staan. Eerlijkheid stellen jullie beiden zeer op prijs en hierin kan tot het uiterste gegaan worden. Veeleisend zijn soms bijstellen is belangrijk. Leg daarom de lat voor jezelf en je geliefde niet te hoog. Als Leeuwgeliefde ben je meestal de initiatiefnemer, waarin je Schorpioenpartner op intense wijze ook het roer in handen kan nemen. Seksualiteit en erotiek nemen een centrale rol in, net als eerlijkheid.

Leeuw – Boogschutter

Jullie horoscoop liefdes match is snel, impulsief en direct. Als Boogschutter partner ben je een ware visionair en ben je met al je wijsheid een waardevolle aanvulling, welke de creativiteit van je Leeuw geliefde vervolgens uitzet. Het is verstandig in jullie dagelijkse leven naar meer matiging en structuur te streven. Geef de hartstocht voor elkaar alle ruimte en wees vooral gul voor jullie zelf als het gaat om rust. Hartelijkheid en wederzijds begrip zijn sterk aanwezig.

Leeuw – Steenbok

Twee sterke persoonlijkheden vormen hier de ultieme astrologische relatiematch. Fantasie en bevlogenheid staan naast de realiteit. Dit levert jullie samen opgeteld een zwierige liefdesrelatie op, waarin zelfs het huwelijk centraal staat. Passie en vurige emoties staan naast een zekere nuchterheid. Alhoewel dit een uitdaging zal zijn, word je als Steenbok uitgenodigd een meer kleurrijke kant te ontwikkelen. Als Leeuwgeliefde wordt je soms theatrale kant, getemd. Bundel jullie krachten en vindt het midden.

Leeuw – Waterman

Onderzoek en ontdek alles en behoud het goede. Deze wijze woorden staan jullie als voortreffelijke horoscoop match op het lijf geschreven. Beiden beschikken jullie over grote aandacht voor de details. Tegelijkertijd zijn er de aangename onvoorspelbare elementen die jullie liefdesrelatie alles, behalve saai maakt. Het zijn de elementen vuur en lucht die elkaar aanwakkeren op alle gebieden. Dit kan natuurlijk ook versplinterend werken. Focus en praktische aanpak bieden meer rust en structuur. Er is begrip voor elkaars ruimte. Toon genegenheid aan elkaar en streef naar geduld.

Leeuw – Vissen

Als beste match Leeuw, komen jullie als duo heel dichtbij. Jullie astrologische liefdesmatch biedt namelijk een natuurlijke en oprechte verbinding, waarin jullie wat ongewoon en artistiek zijn. Er is begrip voor elkaars ruimte, waarin diepgang alle ruimte krijgt. Het innerlijke leven, spiritualiteit en creativiteit vormen een ultieme mix. Leer van elkaar via opbouwende kritiek en geniet van het verfijnde en aangename liefdescontact. Spreek je onzekerheid uit zachte Vissen en stel bij Leeuw als je te veel de boventoon voert.

Welk sterrenbeeld past bij Maagd?

Maagd – Ram

Jullie benaderen de liefde en het leven totaal verschillend. Daar waar de Rampartner afgaat op de snelheid en puurheid vanuit het element vuur en het doen, benaderd de wederhelft van Maagd alles vanuit gestructureerdheid en het logische. Benaderingen vanuit de losse hand, staan bijna in conflict met voorbereidingen tot in de kleinste details. Waardevolle verbindingen ontstaan, als het Maagd lukt om de impulsieve Ram alle ruimte te bieden en tegelijkertijd alles krijgt om structuur op te bouwen.

Maagd – Stier

Het is deze horoscoop match waarin waardevolle verdieping en respect voor elkaar aanwezig zijn. De relatie is misschien wat minder hartstochtelijk echter, groeit kameraadschap uit tot een astrologische liefdesband die gesmeden wordt. Samen duurzaamheid en stabiliteit opbouwen, kan zelfs uitgroeien tot een astrologisch huwelijk. Verplichten, familie en kinderen dragen jullie met veel geduld en nauwgezetheid samen. Blijven werken aan primetime en ontspanning is belangrijk.

Maagd – Tweelingen

Structuur en afwisseling vormen de uitdaging tot een harmonieuze astrologische liefdesrelatie. Daar waar je als Tweelingenpartner alweer naar de volgende bloem bent gefladderd, ben je als Maagd nog op zoek naar de details. Dat biedt jullie als horoscoop liefdesmatch ook een waardevolle aanvulling. Als Maagd kan je namelijk stagneren op het gebied van creatieve vernieuwingen. Stress werkt versterkend op elkaar. Zorg daarom voor de juiste cocktail van stabiliteit, harmonie en ontspanning.

Maagd – Kreeft

Als horoscooptekens die bij elkaar passen vormen jullie een uitstekende liefdesmatch. Je relatie straalt een bepaald gezag uit. Jullie worden serieus genomen. Het zijn de elementen water en aarde die vruchtbare bodem bieden met een uitstekende stabiliteit. Samen in de liefdesrelatie ideeën, gevoelens en persoonlijke smaken onderzoeken werkt mooi. Een huwelijk en gezinsleven bieden prachtige perspectieven. Durf beide te falen en laat tegenslagen geen beperkingen zijn.

Maagd – Leeuw

Jullie boeiende en opbouwende liefdesmatch kan heel wat opleveren. De creatieve impulsen van je Leeuwgeliefde, kan via de strategie en de gevestigde orde van Maagd alles in juiste banen leiden. Bovendien vind je het als Maagdpartner prima om naast je charismatische partner te staan. Echter is het wel belangrijk dat je jezelf niet laat ondermijnen. Speelsheid doet de sensuele zintuigen volledig ontspannen. Vanuit volle borst genieten van al het goede van het leven is een must. Vertrouw je persoonlijke overtuigingen.

Maagd – Maagd

Je horoscoop liefdesmatch functioneert uitstekend als jullie beiden gesteld zijn op structuur. Op alle terreinen kunnen jullie samen uitstekend door één deur. Samen bouwen aan jullie gezamenlijke levensdoelen, past uitstekend. De hulpvaardigheid naar elkaar is groot. Houdt voor ogen dat het ook belangrijk is te genieten van al het moois en dat wat jullie bereikt hebben. Vermijdt iedere vorm van kleurloosheid en saaiheid. In de romantiek zullen de vonken er niet vanaf vliegen. Zorg voor ontspanning.

Maagd – Weegschaal

Als beste match Maagd, komen je heel dicht bij de ultieme liefdesverbinding. Jullie vormen samen een ultiem bouwproject, waar een stevige fundering kan ontstaan. Poëzie en romantiek van de lieftallige Weegschaal, worden gedragen door de nuchterheid en het perfectionisme van de Maagdgeliefde. Samen het geheel kunnen bekijken, waaruit de symboliek duidelijk wordt gaat jullie makkelijk af. Waak ervoor dat jullie elkaars krachten sparen en zorg via nauwgezette wijze voor ontspanning.

Maagd – Schorpioen

Als liefdesmatch worden je praktische kanten als Maagdpartner, maar al te graag verbonden met de diepgang en vastberadenheid van je Schorpioengeliefde. Dit kan echter ook botsen. Zeker als één van jullie beiden een ondergeschikt gevoel ervaart. Zijn jullie in een romantische stemming, smelten seksuele intensiteit en zorgzaamheid samen. Jullie vormen een uitstekende combinatie voor een huwelijk, mits de controle losgelaten kan worden. Oefen samen in overgave en durf fouten te maken.

Maagd – Boogschutter

Het is deze sterrenbeeld relatie match, waarin de klassieke astrologie toont dat er vele groeizame aspecten mogelijk zijn. Jullie liefdesrelatie kan iedere keer weer andere gedaantes aannemen. Als Maagd partner hou je graag de touwtjes in handen, terwijl je Boogschutter geliefde maar al te graag geniet van vrijheid en bewegingsruimte. Samen tot compromissen komen, biedt weer nieuwe perspectieven als jullie vastlopen. Genieten van gepassioneerde hartstocht, brengt jullie iedere keer weer samen.

Maagd – Steenbok

Als duo vanuit het astrologische element Aarde, beschikken jullie beiden over duidelijke opvattingen en vormen jullie vooral een praktisch setje. Dit is natuurlijk prima als dit jullie beiden past. Aan ontspanning werken is een must, omdat er een grote neiging is elkaar te blijven versterken in vooral nuttig en bezig moeten zijn. Het plichtsbesef is groot. Ontspannen tijdens de seksuele avonturen doet jullie goed. Zodra de controle helemaal wordt losgelaten vlamt de hartstocht op. Geef emoties ruimte.

Maagd – Waterman

Het is een magnetische aantrekkingskracht die jullie verbindt. Als duo stralen jullie charme uit, met een excentrieke tint. Als vooral de Maagdgeliefde in staat is je Watermanpartner alle ruimte te geven, bloeit er iets mooi op met een stevig fundament. De voorspelbaarheid en het conservatief zijn van Maagd, staat haaks op de vluchtigheid en spontaniteit van Waterman. Echter is wederzijdse respect en luisterend oor doet wonderen. Groeien in balans en objectiviteit staan centraal. Durf anders te zijn.

Maagd – Vissen

In de liefdes sterrenbeelden liggen jullie recht tegenover elkaar. Tegengestelde liefdeskrachten worden uitgenodigd in balans te komen. Dit is zeker mogelijk. Koester namelijk vooral jullie verschillen en vertrouw je liefdesmatch. Er is een realistische blik vanuit je Maagd-kwaliteiten, terwijl het grote verlangen van je Vissengeliefde vraagt naar empathie en verzoening. Spirituele groei en ontwikkeling staan centraal. Genieten van elkaars onafhankelijkheid om daarna weer samen te komen, werkt optimaal.

Welk sterrenbeeld past bij Weegschaal?

Weegschaal – Ram

In deze horoscoopmatch staan jullie beiden lijnrecht tegenover elkaar. Dit kan leiden tot conflicten echter, zijn de groeimogelijkheden naar elkaar des te groter. Respect en helderheid zijn belangrijk. De kunst is om vanuit het spiegelen naar elkaar te leren kijken. Daar waarin Ram de klaroenstoot geeft en zichzelf centraal stelt, kijkt Weegschaal enkel wat de ander wil. Passie en spontaniteit staan tegenover zachtheid en twijfelachtigheid. Als Weegschaal jezelf niet verliezen, biedt een prachtige match.

Weegschaal – Stier

Als Weegschaalpartner is het uitermate prettig jezelf te kunnen verbinden in een liefdesrelatie of misschien vriendschap met de vriendelijke en trouwe Stier. Een kleurrijke relatie gevuld met romantiek en fantasie ontplooit zich qua horoscoop liefdesgebied tot ultiem genieten. Elkaar blijven prikkelen actief en ondernemend te blijven zijn echter wel belangrijk. Gebeurd dit niet, kan de relatie behoorlijk versloffen. Samen het evenwicht en gelijkwaardigheid bereiken, mondt uit een prachtige basis.

Weegschaal – Tweelingen

De liefdesverbinding die jullie delen, wordt besprenkeld met gezelligheid en plezier. Als astrologische Tweelingen geliefde, werkt je humor aanstekelijk en weet je altijd een positieve wending te geven aan de vaak twijfelachtigheid van je liefdesmaatje Weegschaal. Blijven werken aan focus binnen jullie relatie, biedt ruimte en primetime voor elkaar. Voordat je het weet, zijn jullie weer belandt bij vrienden op de bank. Dezelfde overtuigingen hebben is belangrijk, om woordenwisselingen te voorkomen.

Weegschaal – Kreeft

Als horoscooptekens die bij elkaar passen, vormt verlangen een sterk uitgangspunt. Wordt het eigen ‘ik’ binnen de relatie zorgvuldig behouden en is de liefde binnen de relatie de drijfveer, is een lang en gelukkig leven gewaarborgd. Jullie liefdesleven beleven jullie hartstochtelijk, intens en emotioneel. Blijven focussen op nieuwe doelen en elkaar hierin aanmoedigen, zorgen ervoor dat jullie in beweging blijven. Durf vastberaden te zijn en ondersteun elkaar in wat je werkelijk wilt. Blijf openhartig.

Weegschaal – Leeuw

Je gezamenlijke astrologische liefdesmatch omvat een zeer aangename combinatie. Het zijn de verschillende inzichten, welke positieve impulsen bieden. Het zelfbewustzijn van je als Leeuwpartner, staat in contrast met de meebewegende subtiliteit van de Weegschaalgeliefde. Het is van belang dat je als Weegschaal je individualiteit niet verliest. Jullie romantiek en liefdesspel zijn elegant en verfijnd. Waarin Leeuw volledig aan match is, wilt Weegschaal graag ontvangen. Laat het zich ontvouwen.

Weegschaal – Maagd

Als beste match Maagd, komen je heel dicht bij de ultieme liefdesverbinding. Jullie vormen samen een ultiem bouwproject, waar een stevige fundering kan ontstaan. Poëzie en romantiek van de lieftallige Weegschaal, worden gedragen door de nuchterheid en het perfectionisme van de Maagd-geliefde. Samen het geheel kunnen bekijken, waaruit de symboliek duidelijk wordt gaat jullie makkelijk af. Waak ervoor dat jullie elkaars krachten sparen en zorg via nauwgezette wijze voor ontspanning.

Weegschaal – Weegschaal

Een harmonieuze drijfkracht vormt de basis van jullie horoscoop relatiematch. Beiden zetten jullie het beste beentje voor. Dit geldt zowel voor je liefdesrelatie zelf, als samen het gezinsleven vormgeven en dragen. Conflictsituaties worden vermeden. De neiging om te veel in te leveren aan elkaar is dan groot. Het is dan ook goed je minder druk te maken om de buitenwereld. Veel tijd met elkaar doorbrengen is een must, net als genieten van de vermenging van romantiek en erotiek. Vermijd gemakzucht.

Weegschaal – Schorpioen

Als je jezelf afvraagt; passen wij bij elkaar, ben je belandt in een liefdesmatch gevuld met opwinding en spectaculaire chemie. Een evenwichtig bestaan staat wat lager op de liefdeslijst. Als jullie hier weinig behoefte aan hebben, is hier natuurlijk niets mis mee. De lieftallige liefdes wederhelft Weegschaal, wordt geprikkeld tot het uiterste via de alles doorgrondelijke kanten van je Schorpioengeliefde. Niets blijft sudderen en dat kan voor je als Weegschaal soms confronterend zijn. Samen delen jullie gepassioneerde liefde.

Weegschaal – Boogschutter

Via deze sterrenbeeld liefdesmatch ontstaat er een boeiende combinatie, gevuld met grensverleggende liefde en persoonlijke ontwikkeling. Als Weegschaal vertegenwoordig je het element lucht, welke passievol vuur aanwakkert van je geliefde Boogschutter. Krachtige overtuigingen brengt het twijfelachtige getreuzel van je zachte Weegschaalpartner iedere keer weer opnieuw in beweging. Gevoelens kunnen behoorlijk de leiding nemen. Blijf openhartig en sta open voor veranderingen.

Weegschaal – Steenbok

Als beste match Weegschaal, spannen jullie samen de kroon en hebben jullie alle kwaliteiten in handen voor een bijzondere en aangename, mooie relatie. Eerlijkheid en realiteit staan naast verfijning en harmonie. Diplomatiek zijn en overal het beste uit tevoorschijn halen, vormen een belangrijke basis. Het huwelijk past bij jullie. Er is een vertrouwen vanuit beiden, waarin jullie elkaar aanmoedigen ook het beste uit jezelf te halen. Samen projecten ondernemen op werkgebied, worden succesvol.

Weegschaal – Waterman

In je horoscoopmatch is er een grote behoefte aan rust en stabiliteit. Het luchtige en vluchtig stuurt jullie snel alle kanten op. Er is een aangename focus op plezier, spelletjes en er heerlijk op uit gaan. Jullie zijn vooral ook veel te vinden in de sociale kringen. Hierdoor komt het voor dat er te weinig wordt toegekomen aan rust en ontspanning voor jullie zelf. In de religieuze en filosofische kanten van het leven vinden je elkaar zeker. Elkaar ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling verloopt gesmeerd.

Weegschaal – Vissen

Je bent beland in een spirituele liefdesmatch met grote idealen. Als jullie bewust zijn van jezelf en weet wat je wilt, zijn jullie in staat grote ontwikkelingen op touw te zetten. Hetgeen voor jullie zelf, op economisch vlak, als in het huwelijk en de vriendschap. Er is een bijna grenzeloze uitbundigheid en fijne romantiek wat diep gaat. Jullie delen beiden de ‘touch’ van al het harmonieuze en het verfijnde wat het leven te bieden heeft. Het is belangrijk om te ‘aarden’ en de realiteit niet uit het oog te verliezen.

Welk sterrenbeeld past bij Schorpioen?

Schorpioen – Ram

Jullie vormen samen een vooral uitdagend en opwindend astrologisch liefdeskoppel. Dit kan nogal eens voor onvoorspelbare situaties zorgen, wat nogal kan zorgen voor liefdesverwarring. Als Schorpioengeliefde nodig je uit tot bijzondere en diepgaande inspiratie, waarin de Ram-partner de frisse wind en spontane aanvulling is. Tijdens een crisissituatie, vormen jullie samen een ijzersterk koppel en betekenen jullie voor elkaar de rots in de branding. Volharding en vertrouwen zijn ware sleutelwoorden.

Schorpioen – Stier

In de astrologische liefdesdierenriem zijn jullie elkaars tegenpolen. Echter is het liefdesgeheim dat jullie elkaar aantrekken via een enorme en onstuitbare magnetische kracht. Grote hoogten en lichamelijke sensaties bieden je een onverslaanbare combinatie. Spirituele uitstapjes, gecombineerd met een luxe- of natuurlijk tintje zijn puur genieten. Je wordt als Stiergeliefde uitgedaagd je comfortzone te verlaten, terwijl je als Schorpioenpartner stevig met beide voeten op de grond wordt gezet.

Schorpioen – Tweelingen

Een mix van intensiteit en relativeren vormen het startpunt van je astrologische liefdesmatch. Als de vonk is overgeslagen, ontstaat er een rollercoaster van ervaringen. Emotionele stabiliteit is voor jullie beiden belangrijk. De diepgaande gevoelens van je Schorpioengeliefde kan de optimistische en luchtige Tweelingenpartner namelijk onzeker maken. Intuïtieve trouw en gemeenschappelijke bezigheden creëren een stabiele liefdesmatch. Blijf samen in gesprek en stel eisen bij.

Schorpioen – Kreeft

Jullie vormen een relatiematch waarin gevoelens intens diep gaan, waardoor je voordat je het weet, bent beland in een emotionele rollercoaster. Het is noodzakelijk om grenzen te bepalen, zodat er helderheid en duidelijkheid is. Dit, omdat er een wisselwerking is in de positieve en negatieve emoties. Jullie horoscoop liefdesrelatie is gevuld met hartstocht en een heftige en seksuele band, wat jullie diep raakt. Hoge verwachtingen en gevoeligheid kunnen uitmonden in emotionele manipulatie en wrok.

Schorpioen – Leeuw

Als sterrenbeeldmatch vormen jullie een duo, waarin de slogan ‘alles of niets’, op het lijf geschreven staan. Eerlijkheid stellen jullie beiden zeer op prijs en hierin kan tot het uiterste gegaan worden. Veeleisend zijn soms bijstellen is belangrijk. Leg daarom de lat voor jezelf en je geliefde niet te hoog. Als Leeuwgeliefde ben je meestal de initiatiefnemer, waarin je Schorpioenpartner op intense wijze ook het roer in handen kan nemen. Seksualiteit en erotiek nemen een centrale rol in, net als eerlijkheid.

Schorpioen – Maagd

Jullie boeiende en opbouwende liefdesmatch kan heel wat opleveren. De creatieve impulsen van je Leeuwgeliefde, kan via de strategie en de gevestigde orde van Maagd alles in juiste banen leiden. Bovendien vind je het als Maagdpartner prima om naast je charismatische partner te staan. Echter is het wel belangrijk dat je jezelf niet laat ondermijnen. Speelsheid doet de sensuele zintuigen volledig ontspannen. Vanuit volle borst genieten van al het goede van het leven is een must. Vertrouw je persoonlijke overtuigingen.

Schorpioen – Weegschaal

Als je jezelf afvraagt; passen wij bij elkaar, ben je belandt in een liefdesmatch gevuld met opwinding en spectaculaire chemie. Een evenwichtig bestaan staat wat lager op de liefdeslijst. Als jullie hier weinig behoefte aan hebben, is hier natuurlijk niets mis mee. De lieftallige liefdeswederhelft Weegschaal, wordt geprikkeld tot het uiterste via de alles doorgrondelijke kanten van je Schorpioengeliefde. Niets blijft sudderen en dat kan voor je als Weegschaal soms confronterend zijn. Samen delen jullie gepassioneerde liefde.

Schorpioen – Schorpioen

In deze sterrenbeeld relatie match, ligt de sleutel van groot succes. Jullie zijn namelijk in de wieg gelegd om samen een grote gezamenlijke inspanning te leveren, gevuld met intensiteit. Dit geldt ook voor het delen van boeiende en passievolle erotiek. Er zijn vele fronten waarin jullie samensmelten. Persoonlijke ruimte is belangrijk. Je bent beide bereid tot het uiterste te gaan. Hierdoor zijn zowel jullie privéleven, als de gebieden van werk en carrière geen standaard procedures. Een huwelijk past zeker.

Schorpioen – Boogschutter

Als sterrenbeeld liefdes duo delen jullie een boeiende, maar ook soms raadselachtige relatie. Gesprekken en verdieping zijn intens en gaan diep, maar kunnen ook uitmonden in behoorlijk oplaaiende discussies met een pittige ondertoon. De magnetische aantrekkingskracht van de Schorpioengeliefde is vervolgens weer aangenaam spanningsveld voor de grensverleggende Boogschutterpartner. Als er vooral voor de beschermende en charmante kant wordt gekozen, wordt de relatie versterkt.

Schorpioen – Steenbok

Er ontstaat via jullie relatiematch de bijzondere combinatie van flexibiliteit en openheid. Als jullie de verschillen weten te overbruggen, ontstaat er een geweldig fundament voor een langdurige sterrenbeeld liefdesverbinding. Beiden zijn jullie sterke persoonlijkheden en de sleutel tot succes is om binnen je relatie elkaar de ruimte en het respect voor persoonlijke stijl. Gezamenlijk is er een grote ambitie. Een boeiende seksuele sfeer siert de liefdesrelatie. Kortom, zelfexpressie en liefde komen samen.

Schorpioen – Waterman

Samen belanden jullie in een liefdesrelatie waar dynamiek en de realiteit worden samengebracht. Er is een brede visie vanuit jullie beiden, waarin ruimte en respect voor elkaars denkwijze belangrijk zijn. Stabiliteit ontstaat al snel als de stressfactor op een laag pitje kan blijven. Zorg daarom ook voor een cadans op het gebied van rust, ontspanning en meditatie. Zowel de fysieke- als emotionele aantrekkingskracht zijn groot. Eerlijkheid en openheid zuivert de lucht weer en voorkomt misverstanden.

Schorpioen – Vissen

Als beste match Schorpioen, zijn er bruggen te slaan om een solide en rustige liefdesbasis tot stand te brengen. De allereerste vereiste is dat zelfkennis en inzichten ontwikkeld worden. Ontbreekt het hier aan, gaat er nog heel wat ‘water door de Rijn’. Jullie fysieke aantrekkingskracht is groot, wat liefdevolle verbinden biedt tijdens de erotische momenten. Openstaan voor elkaars gevoelens en gedachten brengt de ware filosoof in jullie op gang. Samen op spirituele ontdekkingstocht gaan, voedt de relatie.

Welk sterrenbeeld past bij Boogschutter?

Boogschutter – Ram

In de beste match voor Ram, komt de Boogschuttergeliefde heel dichtbij. Deze combi biedt uitstekende vooruitzichten voor een vooral ongecompliceerd en vreugdevol liefdesleven. Als ware levenskunstenaars bieden jullie elkaar bewegingsruimte en vrijheid, waarin bijzondere en vooruitstrevende ideeën centraal staan. Samen de grote wijde wereld verkennen en de filosofische kanten van het leven ontdekken, zijn voedend voor jullie astrologische liefdesmatch. Aanmoediging staat centraal.

Boogschutter – Stier

Als je twee werelden wilt overbruggen, delen jullie via deze liefdes horoscoop verbinding, de ultieme uitdaging. Grensverleggend en ruimdenkend bezig zijn staan in volledige uitdaging van aftasten en geduld. In je horoscoop liefdesmatch beschik je als Stierpartner over een sterk verlangen naar koesteren. Dit, terwijl je Boogschuttergeliefde ´kort door de bocht´ kan zijn en onafhankelijkheid erg nodig heeft. Streven naar de middenweg om de verschillen te overbruggen is belangrijk.

Boogschutter – Tweelingen

Als je jezelf afvraagt; passen wij bij elkaar, is het sleutelwoord ‘vrijheid’. Jullie beiden hebben een enorme behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid. De grootste uitdaging is structuur vinden waarbinnen jullie kunnen functioneren. Je hebt beiden namelijk ook behoefte aan een rustpunt en stabiliteit. De elementen vuur en lucht maken er een gepassioneerd seksueel liefdesavontuur van. Aantrekken en afstoten nodigt jullie beiden uit om een middenweg te creëren. Vriendschap werkt geweldig.

Boogschutter – Kreeft

Gevoeligheid en temperament vormen hier een dynamisch horoscoop duo. Daar waarin Boogschutter vooruitstrevend is, houdt Kreeft het liefst bij een voorzichtige aanpak. Samen de diepte in gaan is een must. De emotionele gemoederen van je als zachte Kreeftgeliefde, worden niet altijd begrepen door je stoere Boogschuttergeliefde. Seksuele begeerte doet jullie liefdesverbinding meer dan goed. Laat je aangenaam stretchen door je Boogschuttermaatje Kreeft. Verken samen de wereld.

Boogschutter – Leeuw

Jullie horoscoop liefdes match is snel, impulsief en direct. Als Boogschutter partner ben je een ware visionair en ben je met al je wijsheid een waardevolle aanvulling, welke de creativiteit van je Leeuw geliefde vervolgens uitzet. Het is verstandig in jullie dagelijkse leven naar meer matiging en structuur te streven. Geef de hartstocht voor elkaar alle ruimte en wees vooral gul voor jullie zelf als het gaat om rust. Hartelijkheid en wederzijds begrip zijn sterk aanwezig.

Boogschutter – Maagd

Het is deze sterrenbeeld relatie match, waarin de klassieke astrologie toont dat er vele groeizame aspecten mogelijk zijn. Jullie liefdesrelatie kan iedere keer weer andere gedaantes aannemen. Als Maagd partner hou je graag de touwtjes in handen, terwijl je Boogschutter geliefde maar al te graag geniet van vrijheid en bewegingsruimte. Samen tot compromissen komen, biedt weer nieuwe perspectieven als jullie vastlopen. Genieten van gepassioneerde hartstocht, brengt jullie iedere keer weer samen.

Boogschutter – Schorpioen

Als sterrenbeeld liefdes duo delen jullie een boeiende, maar ook soms raadselachtige relatie. Gesprekken en verdieping zijn intens en gaan diep, maar kunnen ook uitmonden in behoorlijk oplaaiende discussies met een pittige ondertoon. De magnetische aantrekkingskracht van de Schorpioengeliefde is vervolgens weer aangenaam spanningsveld voor de grensverleggende Boogschutterpartner. Als er vooral voor de beschermende en charmante kant wordt gekozen, wordt de relatie versterkt.

Boogschutter – Boogschutter

Als je jezelf wel eens hebt afgevraagd; passen we bij elkaar, ben je belandt in een relatie-combi wat kan uitmonden in een fantastische combinatie. Jullie komen namelijk eindelijk in elkaar tegen dat er niet iemand is die de baas wilt spelen. Een gelijkwaardig maatje met een vrije geest en verlangen naar vrijheid en bewegingsruimte, net als jijzelf. Garantie is er niet maar het samenspel is zeer voedend. Het regelmatig bijstellen en in de rust komen biedt stabiliteit. Reizen is puur genieten.

Boogschutter – Steenbok

Je liefdesleven is alles, behalve saai te noemen. Jullie discussiëren namelijk over de meest uiteenlopende onderwerpen en dit kan behoorlijk abstract worden. Het aarde element van de Steebokgeliefde biedt afremming en gezond verstand, waarin het element vuur van de Boogschutter nogal eens de realiteit uit het oog kan verliezen. Jullie sterrenbeeld liefdesmatch is filosofisch en speels. Dit biedt leerzame momenten waarin begrip en acceptatie centraal staan. Geef sensuele verlangens welverdiende aandacht.

Boogschutter – Waterman

Waardigheid vormt de kroon in jullie astrologische liefdesrelatie. Er wordt veel rekening gehouden met elkaar. Eigenwaarde en vrijheid wat betreft persoonlijke ontwikkeling heeft alle aandacht. De slogan ‘je bent niet van elkaar, maar met elkaar’ staat jullie op het lijf geschreven. Door de lijnen van bewondering en waardering voor elkaar te volgen, komt er een bijzondere match tot bloei. Jullie snelle verstand kan nogal eens de realiteit uit het oog doen verliezen. Seks en romantiek vormen ultieme verbondenheid.

Boogschutter – Vissen

Als beste match Boogschutter mag je absoluut niet klagen met je geliefde Vissen, als je op zoekt bent naar uitdagingen. Als een achtbaan denderen jullie namelijk door het leven. Elkaar eeuwig trouw beloven en er op vertrouwen dat de liefde oneindig is, bewijzen jullie elkaar keer op keer. Er is een hartstochtelijke en inlevende match. Wel is belangrijk dat emotionele gemoederen niet met jullie op de loop gaan. Luisteren naar elkaar en gezamenlijke verdieping op het gebied van filosofie en levenswijsheid bieden inzichten.

Welk sterrenbeeld past bij Steenbok?

Steenbok – Ram

Inzichten en creativiteit laten deze uitdagende liefdescombinatie uitvloeien tot een langdurige en vooral productieve liefdesverbinding. Het is de volgzame en serieuze Steenbok, welke de passievolle en vurige Ram niet te veel moet beknotten. Dit roept bij Ram een behoorlijke allergie op. Dit, terwijl je als Ram de veiligheid en structuur van je maatje Steenbok uitstekend kunt gebruiken. Andersom vergt het van de Ramgeliefde behoorlijk geduld om zijn of haar behoudende Steenbok tijd te geven.

Steenbok – Stier

Als jullie beiden streven naar manifesteren en een traditionele horoscoop liefdesrelatie opbouwen, genieten jullie beiden van een waardevolle liefdesrelatie. Beiden zijn jullie gestadige bouwers, waarin het belangrijk is dat er ook regelmatig ontspannen wordt. Samen kunnen genieten van sensualiteit werkt zeer stimulerend, parkeert de materie en maakt het hoofd weer vrij. Ga uitdagingen niet uit de weg en moedig elkaar juist aan. Zo halen jullie de mooiste kwaliteiten uit elkaar tevoorschijn.

Steenbok – Tweelingen

In deze sterrenbeeld liefdesmatch vormen jullie samen een plezierig en tegelijkertijd boeiend geheel. Daar waarin je al Steenbokgeliefde snel de onmogelijkheden en beperkingen ziet, dwarrel je als luchtige Tweelingen hier simpelweg aan voorbij. Het is de uitdaging van Steenbok om je geliefde niet ‘onder de duim’ te willen houden. Elkaar vrijlaten en weer samenkomen via een fijne basisstructuur werkt optimaal. Vaar daarom samen een vaste koers en blijf juist elkaar boeien. De astrologische huwelijksmatch is mooi.

Steenbok – Kreeft

Jullie vormen een sterrenbeeld liefdesmatch wat ontzettend veel in huis heeft om succesvol te zijn. De elementen Aarde en Water voeden elkaar en bieden een solide basis om jullie toekomst op te bouwen. Als Kreeft is het uitstekend uithuilen op de serieuze en betrouwbare schouders van je Steenbokpartner. Huiselijkheid en gezelligheid koesteren jullie, net als het opbouwen van een gezin. Sensualiteit wordt vooral met zachte kanten benaderd. Samen genieten van een theateravond en museum is een must.

Steenbok – Leeuw

Twee sterke persoonlijkheden vormen hier de ultieme astrologische relatiematch. Fantasie en bevlogenheid staan naast de realiteit. Dit levert jullie samen opgeteld een zwierige liefdesrelatie op, waarin zelfs het huwelijk centraal staat. Passie en vurige emoties staan naast een zekere nuchterheid. Alhoewel dit een uitdaging zal zijn, word je als Steenbok uitgenodigd een meer kleurrijke kant te ontwikkelen. Als Leeuwgeliefde wordt je soms theatrale kant, getemd. Bundel jullie krachten en vindt het midden.

Steenbok – Maagd

Als duo vanuit het astrologische element Aarde, beschikken jullie beiden over duidelijke opvattingen en vormen jullie vooral een praktisch setje. Dit is natuurlijk prima als dit jullie beiden past. Aan ontspanning werken is een must, omdat er een grote neiging is elkaar te blijven versterken in vooral nuttig en bezig moeten zijn. Het plichtsbesef is groot. Ontspannen tijdens de seksuele avonturen doet jullie goed. Zodra de controle helemaal wordt losgelaten vlamt de hartstocht op. Geef emoties ruimte.

Steenbok – Weegschaal

Als beste match Weegschaal, spannen jullie samen de kroon en hebben jullie alle kwaliteiten in handen voor een bijzondere en aangename, mooie relatie. Eerlijkheid en realiteit staan naast verfijning en harmonie. Diplomatiek zijn en overal het beste uit tevoorschijn halen, vormen een belangrijke basis. Het huwelijk past bij jullie. Er is een vertrouwen vanuit beiden, waarin jullie elkaar aanmoedigen ook het beste uit jezelf te halen. Samen projecten ondernemen op werkgebied, worden succesvol.

Steenbok – Schorpioen

Er ontstaat via jullie relatiematch de bijzondere combinatie van flexibiliteit en openheid. Als jullie de verschillen weten te overbruggen, ontstaat er een geweldig fundament voor een langdurige sterrenbeeld liefdesverbinding. Beiden zijn jullie sterke persoonlijkheden en de sleutel tot succes is om binnen je relatie elkaar de ruimte en het respect voor persoonlijke stijl. Gezamenlijk is er een grote ambitie. Een boeiende seksuele sfeer siert de liefdesrelatie. Kortom, zelfexpressie en liefde komen samen.

Steenbok – Boogschutter

Je liefdesleven is alles, behalve saai te noemen. Jullie discussiëren namelijk over de meest uiteenlopende onderwerpen en dit kan behoorlijk abstract worden. Het aarde element van de Steebokgeliefde biedt afremming en gezond verstand, waarin het element vuur van de Boogschutter nogal eens de realiteit uit het oog kan verliezen. Jullie sterrenbeeld liefdesmatch is filosofisch en speels. Dit biedt leerzame momenten waarin begrip en acceptatie centraal staan. Geef sensuele verlangens welverdiende aandacht.

Steenbok – Steenbok

Als horoscoop liefdesmatch kunnen jullie het uitstekend met elkaar vinden. Er is veel medeleven voor elkaar, met daarbij uitmuntende mogelijkheden om vanuit jullie sterrenbeeld een stevig fundament te bouwen. Betrouwbaarheid en begrip zijn treffende kernwoorden, waarbij jullie beschikken over een fikse dosis gezond verstand. Blijven werken aan opwinding en passie op het gebied van seksualiteit, biedt plezier en aangename verdieping. Een huwelijksleven past zeker bij jullie.

Steenbok – Waterman

Jullie astrologische liefdescombinatie valt onder de beste match Steenbok. Ambitieuze geaardheid is vermengd met aangename horizonverbreding. Verfijnde vormen van seksueel genot staan naast volharding en meesterschap. Elkaar aanmoedigen en elkaar het allerbeste gunnen zijn treffend. Het perfectionisme van de Steenbokpartner, komt door de Watermangeliefde tot de aangename ontdekking dat ‘de boog niet altijd gespannen kan staan’. Het huwelijk scoort dan ook uitstekend.

Steenbok – Vissen

Veerkracht tussen de praktische kanten en de spirituele filosofieën, vormen jullie verbinding. Beiden stellen jullie het op prijs als er vrijheid voor eigen ideeën kan zijn. Jullie vormen een opvallende astrologische relatie voor de omgeving. Op het gebied van werk en carrière functioneren jullie als de beste. De verfijnde inzichten van je Vissengeliefde, is pure voeding voor de gevestigde orde van de Steenbokpartner. Liefdevolle gevoeligheid brengt evenwicht. Zeker in combinatie met sensuele momenten.

Welk sterrenbeeld past bij Waterman?

Waterman – Ram

Als sterrenbeelden relatiematch vormen jullie een sprankelend, boeiend en vooruitstrevend geheel. Niet alleen voor jullie zelf, maar ook voor de omgeving. De gelijkwaardigheid en respect als Waterman, vormen samen met de dynamiek en het pionierschap van Ram, een kleurrijk geheel om het nieuwe bewustzijn verder op de markt te brengen. Elkaar aanmoedigen en ervaringen samen delen staan centraal. Blijven werken aan tijd en rust voor elkaar, naast jullie sociale contacten is belangrijk.

Waterman – Stier

Via een magnetische aantrekkingskracht hebben jullie alles in je om een prachtige relatie op te bouwen. De nuchterheid van de astrologische Stiergeliefde biedt een liefdevol en krachtig anker, daar waar de Waterman wederhelft nogal eens doorslaat in een excentrieke kant. Aan creativiteit en elkaar stimuleren tot persoonlijke groei en ontwikkeling ontbreekt het niet. Het is goed dat je als Stier voor ogen houdt dat je die stille kracht bent en dat je geliefde Waterman af en toe ‘het ruime sop’ nodig heeft.

Waterman – Tweelingen

Pure kameraadschap is jullie verbinding en houdt de liefdesmatch in stand. Jullie trefwoorden vanuit de Zon in jullie sterrenbeeld zijn vlug, ongecompliceerd en luchtig. Tradities schuwen jullie allebei. Op het gebied van de verantwoordelijkheden van het leven wordt het lastiger. Hier samen over blijven brainstormen, brengt opnieuw ruimte en werkt stress verlagend. Graaf wat dieper en maak gebruik van het vooruit denken. Regelmatig gas terugnemen en primetime samen, hebben jullie echt nodig.

Waterman – Kreeft

Als astrologisch liefdessterrenbeeld, vormen je samen met je geliefde een fantastische combinatie wat betreft het stimuleren van elkaar. Individuele en gezamenlijke doelen worden nagestreefd. Theoretische kennis wordt gecombineerd met empathie, wat kan leiden tot grote prestaties. Als Watermanpartner is het belangrijk om rekening te houden met je soms revolutionaire eigenschappen. De gevoeligheid van Kreeft kan hier nogal onzeker van worden. Laat de dingen vanzelf gebeuren.

Waterman – Leeuw

Onderzoek en ontdek alles en behoud het goede. Deze wijze woorden staan jullie als voortreffelijke horoscoop match op het lijf geschreven. Beiden beschikken jullie over grote aandacht voor de details. Tegelijkertijd zijn er de aangename onvoorspelbare elementen die jullie liefdesrelatie alles, behalve saai maakt. Het zijn de elementen vuur en lucht die elkaar aanwakkeren op alle gebieden. Dit kan natuurlijk ook versplinterend werken. Focus en praktische aanpak bieden meer rust en structuur. Er is begrip voor elkaars ruimte. Toon genegenheid aan elkaar en streef naar geduld.

Waterman – Maagd

Het is een magnetische aantrekkingskracht die jullie verbindt. Als duo stralen jullie charme uit, met een excentrieke tint. Als vooral de Maagdgeliefde in staat is je Watermanpartner alle ruimte te geven, bloeit er iets mooi op met een stevig fundament. De voorspelbaarheid en het conservatief zijn van Maagd, staat haaks op de vluchtigheid en spontaniteit van Waterman. Echter is wederzijdse respect en luisterend oor doet wonderen. Groeien in balans en objectiviteit staan centraal. Durf anders te zijn.

Waterman – Weegschaal

In je horoscoopmatch is er een grote behoefte aan rust en stabiliteit. Het luchtige en vluchtig stuurt jullie snel alle kanten op. Er is een aangename focus op plezier, spelletjes en er heerlijk op uit gaan. Jullie zijn vooral ook veel te vinden in de sociale kringen. Hierdoor komt het voor dat er te weinig wordt toegekomen aan rust en ontspanning voor jullie zelf. In de religieuze en filosofische kanten van het leven vinden je elkaar zeker. Elkaar ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling verloopt gesmeerd.

Waterman – Schorpioen

Samen belanden jullie in een liefdesrelatie waar dynamiek en de realiteit worden samengebracht. Er is een brede visie vanuit jullie beiden, waarin ruimte en respect voor elkaars denkwijze belangrijk zijn. Stabiliteit ontstaat al snel als de stressfactor op een laag pitje kan blijven. Zorg daarom ook voor een cadans op het gebied van rust, ontspanning en meditatie. Zowel de fysieke- als emotionele aantrekkingskracht zijn groot. Eerlijkheid en openheid zuivert de lucht weer en voorkomt misverstanden.

Waterman – Boogschutter

Waardigheid vormt de kroon in jullie astrologische liefdesrelatie. Er wordt veel rekening gehouden met elkaar. Eigenwaarde en vrijheid wat betreft persoonlijke ontwikkeling heeft alle aandacht. De slogan ‘je bent niet van elkaar, maar met elkaar’ staat jullie op het lijf geschreven. Door de lijnen van bewondering en waardering voor elkaar te volgen, komt er een bijzondere match tot bloei. Jullie snelle verstand kan nogal eens de realiteit uit het oog doen verliezen. Seks en romantiek vormen ultieme verbondenheid.

Waterman – Steenbok

Jullie astrologische liefdescombinatie valt onder de beste match Steenbok. Verfijnde vormen van seksueel genot staan naast volharding en meesterschap. Elkaar aanmoedigen en elkaar het allerbeste gunnen zijn treffend. Het perfectionisme van de Steenbokpartner, komt door de Watermangeliefde tot de aangename ontdekking dat ‘de boog niet altijd gespannen kan staan’. Het huwelijk scoort dan ook uitstekend.

Waterman – Waterman

Jullie zijn in inspirerend en abstract team, met een sprankelende geestigheid. Er is begrip alom als het gaat om persoonlijke bewegingsruimte en vrijheid. Jullie formuleren een liefdesrelatie met de snelheid van het licht. Dit versterkt de onvoorspelbaarheid, wat obstakels kan opwerpen. Stabiliteit en rust inbouwen zijn belangrijk. Een huwelijk kan verrassend duurzaam zijn, als jullie elkaar als ultieme maatjes beschouwen met een eigen persoonlijkheid. Dan vormen jullie geweldig gezelschap voor elkaar. Grenzen verleggen in de seks, bieden bijzondere momenten.

Waterman – Vissen

Als beste match Waterman, ben je belandt in een symbolische vermenging van ziel en geest. De aangename mengelmoes van intuïtie en verfijning, worden gecombineerd met de intelligentie. Aarzel dus niet en geef jullie zelf over aan geweldige ervaringen. Seksuele expressie en liefhebben sluiten naadloos aan en bieden jullie aangename verdieping en éénwording. Samen groeien naar verhoogd bewustzijn biedt oneindige creativiteit. Vrijheid in werk en relaties verdienen aandacht.

Welk sterrenbeeld past bij Vissen?

Vissen – Ram

Als sterrenbeelden die bij elkaar passen vormen jullie als Ram- en Vissenkoppel een uitdagende combinatie. Fantasie en sprankelende levendigheid kunnen namelijk behoorlijk ver verwijderd zijn van elkaar. De liefdesrelatie bloeit gepassioneerd en snel op, maar kan door het gebluste vuur van het element water, snel verwelken. Er is voorzichtig gepaard met het opgaan in volledige aandacht van Vissen. Hier kan je als Ram werkelijk niets mee. De liefdeskunst van realiteit en romantiek vallen samen.

Vissen – Stier

Deze horoscoop liefdescombinatie wordt gebouwd op kinderlijke onschuld en onbevangen spontaniteit. Zowel als Stierpartner en Vissengeliefde zijn jullie uitermate toegewijd aan elkaar. De beste liefdesmatch van Stier is je gegeven. Werken jullie samen, dragen jullie beiden de verantwoordelijkheden uitstekend. Daarbij ontbreekt het als duo niet aan creativiteit en fantasie. Samen op ontdekkingsreis, om de wereld van het spiritueel bewustzijn te ontdekken, past jullie uitstekend.

Vissen – Tweelingen

Als beste liefdesmatch scoren jullie uitstekend. Je astrologische liefdesrelatie is vooral gericht op stimulerende zelfontwikkeling. Er samen op uit gaan en op cultureel en spiritueel gebied jezelf en de wijde wereld ontdekken, is puur genieten. Vanuit de klassieke astrologie vormen jullie samen een 90 graden verbinding, wat jullie uitnodigt te stretchen en elkaar de ruimte te geven tot innerlijke groei. Als combi van zachtheid en relativerende uitwisseling in de romantiek, ontstaat er een fijn erotisch geheel.

Vissen – Kreeft

Naar spirituele waarden streven is een ware missie. Als beste match Kreeft vormen jullie een relatie welke geregeerd wordt via een stevig fundament. Je bent een waar gevoelsmens en hebt daarmee alle begrip voor je Vissengeliefde. De liefdesrelatie beleven jullie ontspannen en flexibel. In het kunnen genieten van een aangename omgeving, lekker eten en seks kunnen jullie elkaar uitstekend vinden. Hou het echter ook luchtig met alle gevoelslagen en raakt niet verstrikt in verantwoordelijkheden.

Vissen – Leeuw

Als beste match Leeuw, komen jullie als duo heel dichtbij. Jullie astrologische liefdesmatch biedt namelijk een natuurlijke en oprechte verbinding, waarin jullie wat ongewoon en artistiek zijn. Er is begrip voor elkaars ruimte, waarin diepgang alle ruimte krijgt. Het innerlijke leven, spiritualiteit en creativiteit vormen een ultieme mix. Leer van elkaar via opbouwende kritiek en geniet van het verfijnde en aangename liefdescontact. Spreek je onzekerheid uit zachte Vissen en stel bij Leeuw als je te veel de boventoon voert.

Vissen – Maagd

In de liefdes sterrenbeelden liggen jullie recht tegenover elkaar. Tegengestelde liefdeskrachten worden uitgenodigd in balans te komen. Dit is zeker mogelijk. Koester namelijk vooral jullie verschillen en vertrouw je liefdesmatch. Er is een realistische blik vanuit je Maagdkwaliteiten, terwijl het grote verlangen van je Vissengeliefde vraagt naar empathie en verzoening. Spirituele groei en ontwikkeling staan centraal. Genieten van elkaars onafhankelijkheid om daarna weer samen te komen, werkt optimaal.

Vissen – Weegschaal

Je bent beland in een spirituele liefdesmatch met grote idealen. Als jullie bewust zijn van jezelf en weet wat je wilt, zijn jullie in staat grote ontwikkelingen op touw te zetten. Hetgeen voor jullie zelf, op economisch vlak, als in het huwelijk en de vriendschap. Er is een bijna grenzeloze uitbundigheid en fijne romantiek wat diep gaat. Jullie delen beiden de ‘touch’ van al het harmonieuze en het verfijnde wat het leven te bieden heeft. Het is belangrijk om te ‘aarden’ en de realiteit niet uit het oog te verliezen.

Vissen – Schorpioen

Als beste match Schorpioen, zijn er bruggen te slaan om een solide en rustige liefdesbasis tot stand te brengen. De allereerste vereiste is dat zelfkennis en inzichten ontwikkeld worden. Ontbreekt het hier aan, gaat er nog heel wat ‘water door de rijn’. Jullie fysieke aantrekkingskracht is groot, wat liefdevolle verbinden biedt tijdens de erotische momenten. Openstaan voor elkaars gevoelens en gedachten brengt de ware filosoof in jullie op gang. Samen op spirituele ontdekkingstocht gaan, voedt de relatie.

Vissen – Boogschutter

Als beste match Boogschutter mag je absoluut niet klagen met je geliefde Vissen, als je op zoekt bent naar uitdagingen. Als een achtbaan denderen jullie namelijk door het leven. Elkaar eeuwig trouw beloven en er op vertrouwen dat de liefde oneindig is, bewijzen jullie elkaar keer op keer. Er is een hartstochtelijke en inlevende match. Wel is belangrijk dat emotionele gemoederen niet met jullie op de loop gaan. Luisteren naar elkaar en gezamenlijke verdieping op het gebied van filosofie en levenswijsheid bieden inzichten.

Vissen – Steenbok

Veerkracht tussen de praktische kanten en de spirituele filosofieën, vormen jullie verbinding. Beiden stellen jullie het op prijs als er vrijheid voor eigen ideeën kan zijn. Jullie vormen een opvallende astrologische relatie voor de omgeving. Op het gebied van werk en carrière functioneren jullie als de beste. De verfijnde inzichten van je Vissengeliefde, is pure voeding voor de gevestigde orde van de Steenbokpartner. Liefdevolle gevoeligheid brengt evenwicht. Zeker in combinatie met sensuele momenten.

Vissen – Waterman

Als beste match Waterman, ben je belandt in een symbolische vermenging van ziel en geest. De aangename mengelmoes van intuïtie en verfijning, worden gecombineerd met de intelligentie. Aarzel dus niet en geef jullie zelf over aan geweldige ervaringen. Seksuele expressie en liefhebben sluiten naadloos aan en bieden jullie aangename verdieping en éénwording. Samen groeien naar verhoogd bewustzijn biedt oneindige creativiteit. Vrijheid in werk en relaties verdienen aandacht.

Vissen – Vissen

Vanuit beste match Vissen, zijn jullie verbonden via een enorme energie. Voortdurende emotionele expressie en een enorm geduld, maakt jullie liefdesrelatie onuitputtelijk. Omdat jullie beiden de kunst van overgave tot jullie beschikking hebben, zijn er niet snel ‘beren op de weg’. Moeiteloos kunnen jullie voortdrijven en dan is het allermooiste als het element aarde hier aan toegevoegd wordt. Met andere woorden; de praktische en realistische kanten van het leven. Genieten van romantiek en erotiek zijn intens.

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *