Chinese horoscoop geit: Unieke Eigenschappen, Liefdesleven + Tips

Ben je in het jaar van de Geit geboren, heb je geen alledaagse inzichten en hou je er het liefst een artistiek leven op na. Je bent vriendelijk en beschaafd en met weinig kan je al heel tevreden zijn. Hierdoor ben je heel prettig in omgang en een graag geziene persoonlijkheid.

Wat je in dit artikel gaat ontdekken:

 • Wat zijn de unieke kwaliteiten van de Geit
 • Hoe verdien je het beste je geld
 • Waarin blink je uit

Geboortejaren van de Geit

 • 5 februari 1943 t/m 24 januari 1944 (Water-Geit)
 • 24 januari 1955 t/m 11 februari 1956 (Hout-Geit)
 • 9 februari 1967 t/m 29 januari 1968 (Vuur-Geit)
 • 28 januari 1979 t/m 15 februari 1980 (Aarde-Geit)
 • 15 februari 1991 t/m 3 februari 1992 (Metaal-Geit)
 • 1 februari 2003 t/m 21 januari 2004 (Water Geit)
 • 19 februari 2015 t/m 7 februari 2016 (Hout-Geit)
 • 6 februari 2017 t/m 25 januari 2028 (Water-Geit)
 • 24 januari 2039 t/m 11 februari 2040 (Aarde-Geit)

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de Chinese horoscoop Geit

Iedere vorm van ruwe omstandigheden of agressie ga je steevast uit de weg. Je bent hier niet op gesteld en voor gemaakt Chinese Geit. Het ligt totaal niet in je karakter om te rebelleren of je te verzetten tegen de gevestigde orde. Je bent uitermate vriendelijk en zeer behulpzaam en hier krijg je ook veel voor terug.

Je zult zeker herkennen dat je behoorlijke hoge eisen aan jezelf stelt. Dit maakt ook dat je uiterst gedetailleerd bent en dit komt natuurlijk uitstekend van pas als het gaat om je creatieve expressie. Je geeft om alles wat je doet, ook zeker in de omgang met mensen. Als er dan vervolgens iets misgaat, kan je hier behoorlijk last van hebben. Je beschikt over een rijkelijke fantasie en dit is van onschatbare waarde. Er wordt je veel inspiratie geboden en dit werkt zeer aanstekelijk voor al je uitingen in brede zin. In je dagelijkse leven en werk en op de gebieden van vorm en expressie, maakt dit je namelijk zeer creatief. Het lukt je om out of the box te gaan en te stretchen in je gedachten en dit brengt je veel. Echter, is er ook een hele andere kant in je namelijk, dat je behoorlijk kunt piekeren over jezelf, het leven en anderen. Het gevolg kan dan zijn dat je in een neerwaarts spiraal belandt, wat je geen goed doet. Je emotionele gemoederen zijn dan onderhevig aan wisselende stemmingen en gedragingen. Soms is er zelfs de neiging om pessimistisch te worden. Waak hier voor lieve Chinese Geit en grijp op tijd in als je het neerwaartse spiraal weer aan voelt komen. Door in openheid te delen wat er op je gevoelige hart ligt, maak je het jezelf een stuk makkelijker.

Of je nu heerlijk aan het grazen bent in de groene en bloemrijke weide of een zware tocht maakt door een rotsachtig landschap, je beschikt over kwaliteit om overal het beste van te maken. Je bent heel graag samen met anderen en groepsgezind. Met het grootste gemak begeef je jezelf in je sociale kringen en bent liefdevol en sociaal. Als schakel in het geheel kom je dan ook het beste tot je recht. Hier geniet je van en bezorgt het je een goed gevoel. Ervaar je de rotsachtige landschappen in je leven, zijn je sociale contacten en vriendschappen ook belangrijk voor je.

Je zorgzaamheid en gevoeligheid maakt je echter ook gevoelig voor de mening van anderen. Ontstaan er conflictsituaties, ben je bang voor de reacties van anderen of krijg je niet werkelijk de feedback die je op dat moment nodig hebt, kan dit je onzeker maken. Het is daarom goed om meer ruimte in te nemen en je minder afhankelijk van anderen op te stellen. Je beschikt over een schat aan zelfkennis en een uitstekende intuïtie waarop je uitstekend kunt vertrouwen.

Geld en bezittingen

Je hebt een geweldig stijlgevoel en bent een ware kenner op het gebied van schoonheid. Je bent uitermate creatief aangelegd. Deze combinatie zal je zeer waarschijnlijk verbinden met een beroep waar al je creativiteit tot uiting komt. Is dit niet zo, doe je er goed aan om ofwel een totale switch te maken, of een combinatie van beiden te realiseren. Je impulsen om met je handen te kunnen werken moeten de ruimte hebben. Gebeurd dit niet, is de kans groter dat je hoofd overbelast raakt met piekergedrag en té vaste denkpatronen.

Als ontwerper of architect kan je een uitstekende boterham verdienen. Een baan in de mode en showbusiness sluiten ook naadloos op je aan. Bovendien ben je ook uitstekend inzetbaar in de jobs waarin je handen alle vrijheid krijgen om aan de slag te kunnen gaan. Beroepen in de ambachtelijke sfeer stemmen je goedgezind en bieden je alle vrijheid om te kunnen creëren.

In je leven doe je vele contacten op en hierdoor heb je ook vaak het geluk dat de juiste personen op je pad komen, om je een stap verder te helpen. Je zult dan ook zelden om iemand verlegen zitten. Je houdt van al het goede van het leven en geeft graag geld uit. Ook hierin kom je vaak een fijne toevalstreffer tegen en bovendien zorg je er zelf ook voor dat het je aan je financiën niets te kort komt. Je waardeert kwaliteit en hebt een duren smaak. Dit zorgt ervoor dat je soms tot de conclusie komt dat het weer even tijd wordt om aan de financiële rem te trekken.

Wat betreft je woning, zal een uitblinker zijn op het gebied van properheid en een opgeruimd huis. Ook hierin ben je stijlvol aangelegd en komen hopelijk je fantasierijke en creatieve talenten volledig tot hun recht. Je nostalgische inslag heeft overal creaties, doosjes en stijlvolle verrassing vol met herinneringen vanuit je kindertijd en ander verleden in je habitat verspreid.  Vanuit je Chinese sterrenbeeld Geit, zal je hele persoonlijkheid terug te vinden zijn in je woning en dit maakt je uniek.

Liefdesleven

In de liefde ben je gevoelig en zijn veiligheid en geborgenheid de sleutelwoorden voor je. Met al je zorgvuldigheid blijf je werken aan een vredig en zorgzaam bestaan. Als Chinese horoscoop Geit is een partner in je leven bijna een levensnoodzaak. Een liefdevolle en trouwe partner maakt je leven compleet. Als je tegenslag in de liefde hebt ervaren, kan er een lange periode voorbijgaan voor je liefdesmaatje weer op je pad komt. De teleurstellingen kan je maar moeilijk herkauwen en bovendien kan een eventuele zoektocht voor vreemde liefdessituaties zorgen. Als je de ware zielsverwant hebt gevonden, zijn de verlangens van je hart weer gerustgesteld en kan je door met je leven.

Naar kinderen toe ben je uitermate liefdevol en gevend. Je bent je als geen ander bewust van de kwetsbaarheid en puurheid en doet er alles aan om deze zo lang mogelijk bewaard te houden. Je opvoeding is vanuit de zachte hand en je ontwikkeld een innige band met je kinderen.

Tips

Die niet waagt, die niet wint Geit. Probeer daarom wat meer avontuurlijke kanten in jezelf te ontwikkelen, zodat er zich nog meer unieke mogelijkheden voor je aandienen. Maak wat meer gebruik van een helpende hand en ontdek dat je niet alles zelf hoeft te doen. Je bent een fantastische in de mode en kunsten.

Doe je tovermantel om de mooiste creaties vorm te geven. Breng kleur en omarm je zachtheid!

 

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

2 Reacties op "Chinese horoscoop geit: Unieke Eigenschappen, Liefdesleven + Tips"

 1. Ward Meens says:

  Damn, spot on.
  Thanks for het inzicht

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *