Chinese horoscoop Slang: Unieke Eigenschappen, intelligentie + Tips

Het is de verleidelijke en betoverende Slang waar je het beste behoedzaam mee om kunt gaan. Ben je geboren onder de Chinese horoscoop Slang, zal je jezelf hier zeker in herkennen. Je ben slim en alles behalve impulsief.

Wat je in dit artikel gaat ontdekken:

 • Wat maakt de Slang zo geheimzinnig
 • Waarin blink je uit
 • Je intrigerende liefdesleven

Geboortejaren van de Slang

 • 27 januari 1941 t/m 14 februari 1942 (Metaal-Slang)
 • 14 februari 1953 t/m 2 februari 1954 (Water-Slang)
 • 2 februari 1965 t/m 20 januari 1966 (Hout-Slang)
 • 18 februari 1977 t/m 6 februari 1978 (Vuur-Slang)
 • 6 februari 1989 t/m 26 januari 1990 (Aarde-Slang)
 • 24 januari 2001 t/m 11 februari 2002 (Metaal-Slang)
 • 10 februari 2013 t/m 30 januari 2014 (Water-Slang)
 • 29 januari 2025 t/m 16 februari 2026 (Hout-Slang)
 • 15 februari 2037 t/m 3 februari 2038

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de Chinese horoscoop Slang

Als je kijkt naar de Slang in de natuur, kan deze heel lang bewegingsloos blijven. Zonder geluid en zeer alert. Op het moment dat het gevaar dichtbij is, schiet hij vol kracht in beweging. Je bent dan ook op jezelf en hebt een gereserveerde, geheimzinnige houding. De raadselachtige uitstraling zal je omgeving in je herkennen. Dit maakt je natuurlijk uniek.

Je bent dan ook op jezelf en houdt er een rustig wat meer introvert leven op na. Als het Chinese dierenriemteken Slang, verlang je naar rust en vrede. In je ligt een diepe oceaan van wijsheid en filosofie verborgen. Je bent oplettend en er ontgaat je werkelijk niets. Het is dan ook niet slim om niet oprecht met je om te gaan.  Met je diepzinnige en sterke karakter ben je een echte uitblinker als het gaat om het voeren van debatten. Je houdt ervan om je zaken goed te plannen. Als je een nieuwe verzekering zou moeten uitzoeken, heb je van tevoren alles uitgespit en doet een ‘leek’ er goed aan jou te raadplegen. Je onderzoekt namelijk alles en wikt de beste mogelijkheden af. Dit zorgt ervoor dat er in je rustige aard diverse kwaliteiten verscholen liggen, die ineens als een schot voor de boeg tevoorschijn komen wanneer je het nodig acht. Je loopt er niet zo mee te koop. Het spreekwoord ‘stille wateren hebben diepe gronden’ sluit dan ook naadloos op je aan.

Je bent een ware held in het bepalen van je tempo en houdt er absoluut niet van als je opgejaagd wordt. Hectische en chaotische omgevingen vermijd je dan ook het liefst en als je jezelf daarin begeeft, ben je de stille kracht. De wijsheid en voorkeur dat alles op het juiste moment gebeurt en dat ‘vadertje tijd’ de controle bewaakt is je niet vreemd. Je neemt dan ook graag ‘de tijd’. Onderschat daarbij ook je intuïtie niet. In je rust een bepaalde sluwheid. Een sprinter ben je niet, maar als je dichtbij de finish komt, schiet je uit de troepen en sla je toe. Je beschikt naast een ‘innerlijk weten’ ook over een natuurlijk psychologisch inzicht en deze beide hoogstandjes laten je zelden in de steek. Dit maakt je tot een eerste klas therapeut of onderzoeker. Werkzaamheden in de technologie of wetenschap passen ook bij je.

Omdat je lang en diep nadenkt, beschik je over originele ideeën. Je beschikt over een bijzondere vorm van creativiteit en hebt innovatieve invallen Chinese Slang. Wat betreft je uithoudingsvermogen passen sportiviteit met explosieve uitspattingen niet bij je. Het is je rustige aard die je mag aanpassen aan sport, spel en beweging. De denksporten zoals schaken, dammen en puzzelen zijn geschikt voor je. De fascinerende bewegingsleer zoals yoga en tai Chi mogen ook zeker niet ontbreken. Je kunt je ook fantastisch ontspannen in de wereld van de kunsten en muziek. Schilderen en boetseren, waar je gedetailleerd te werk kunt gaan vindt je heerlijk om te doen.

Je komt vaak met ideeën en oplossingen die uitblinken. Toch zal je misschien herkennen dat je in je jonge jaren gekampt hebt met onzekerheden. Heb wat meer vertrouwen en wees simpelweg wie je bent. Jouw kracht is er juist om op de achtergrond te zijn. Daar ligt je werkterrein en dat is je ijkpunt. Pijnlijke gevoelens raken je diep en deze kan je lang bij je dragen. Uit deze bij iemand die je oprecht vertrouwt en waarvan je innerlijk weten je vertelt dat je veilig bent. Er zal een last van je schouders vallen.

Geld en bezittingen

Je bent uitstekend in het beheren van je financiën en bent daarnaast ook slim in de aanpak om je banksaldo te laten groeien. Nauwlettend hou je een oogje in het zeil op het gebied van je inkomsten en uitgaven. Er gaat dan ook geen dag voorbij waarin je een controlecheck doet. Als je ergens je hart aan verbindt, heb je totaal geen moeite om een flinke uitgave te doen. Je geliefde en naasten laat je dan ook meegenieten van je financiële successen. Echter, kan je ook heel spaarzaam zijn en hou je voor de buitenwereld de boekhouding zorgvuldig en geheimzinnig gesloten.

Je beschikt over een geweldig gevoel voor stijl en klasse. Er zit in je geen koopjesjager verborgen althans, wel als je oog op exclusieve kleding is gevallen. De onder het Chinese gesternte Slang geboren vrouwen, zijn gek op sieraden en houden van dure kleding. Dit, in combinatie met je elegante en charmante allure is een bijzondere combinatie met je van nature mysterieuze uitstraling.

Liefdesleven

Van nature ben je gereserveerd en op je hoede en dit zorgt er natuurlijk voor dat je jezelf niet zomaar met iemand verbindt. De keuze om liever van een hechte vriendschap en liefdesverbinding te kiezen, is zo gek nog niet. Je voorkeur gaat er naar uit iemand eerst goed te leren kennen en als het ijzer eenmaal gesmolten is, ben je een vriend en liefdespartner voor het leven. Men kan altijd op je rekenen.

In de liefde vind je het prettig om de zaken niet al te veel te overhaasten. Eenmaal je hart verloren, ben je passievol en opwindend. Je bent vooral een gulle minnaar. Waar je voor mag waken is dat jaloezie en bezitterig zijn om de hoek loeren. Waak hiervoor.

Je gezin is ontzettend belangrijk voor je. Hierin ervaar ook zelf de liefde en geborgenheid alsmede je hiermee ook je kinderen begeleid. Zorgzaamheid en bescherming staan hoog in het vaandel en het zijn je creatieve brein en grote verbeeldingskracht die gezamenlijk met je krachtige uitstraling zorgen voor een mooie natuurlijke balans tijdens de opvoeding.

Tips

Het zijn je vooruitziende en intense blik die je uniek maken. Hiermee scheid je het kaft van het koren Slang. Als regelgever en mysterieuze kracht vertegenwoordig je de ultieme mix om alles recht te zetten wat krom is.

Kom nog meer in beweging en wees de klokkenluider. Je bent nodig!

 

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *