Chinese horoscoop Varken: Unieke eigenschappen, liefdesleven + tips

Volgens de legende, waarin de Boeddha dieren vanuit het koninkrijk uitnodigde op zijn feest, ben je de hekkensluiter omdat het Varken als laatste kwam. Wat interessant is voor je om te weten dat als je in China geboren bent onder het jaar van het Varken, dit als een eer wordt gezien.

Wat je in dit artikel gaat ontdekken:

 • Wat het Varken zo uniek maakt
 • Wat kenmerkend is voor je persoonlijkheid
 • Hoe het Varken in het liefdesleven staat

Geboortejaren van het Varken

 • 4 februari 1935 t/m 23 januari 1936 (Hout-Varken)
 • 22 januari 1947 t/m 9 februari 1948 (Vuur-Varken)
 • 8 februari 1959 t/m 27 januari 1960 (Aarde-Varken)
 • 27 januari 1971 t/m 14 februari 1972 (Metaal-Varken)
 • 13 februari 1983 t/m 1 februari 1984 (Water-Varken)
 • 31 januari 1995 t/m 18 februari 1996 (Hout-Varken)
 • 5 februari 2019 t/m 24 januari 2020 (Aarde-Varken)
 • 23 januari 2031 t/m 10 februari 2032 (Metaal-Varken)

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de Chinese horoscoop Varken

Je zonnige karakter en opgewekte instelling maken je geliefd in je omgeving. Je bent een royale en joviale persoonlijkheid met af en toe heerlijke, extraverte uitspattingen. Doorgaans is het je rustige en vriendelijke inborst waarmee je parmantig door het leven stapt en biedt je een helpende hand waar je ook kan. Dit maakt je uniek, omdat je naast een stille kracht ook absoluut de kaas niet van het brood laat eten. Je weet wat je wilt en dit biedt je naast je bescheidenheid een uitstekende balans.

Mocht er iemand in nood zijn, is er in jouw habitat altijd een plaats waar de gedupeerde veilig kan schuilen. De eerlijkheid die je biedt aan je omgeving verwacht je ook terug. Je bent goed van vertrouwen. Mocht dit na vervelende ervaringen toch anders uitpakken, maak je dankbaar gebruik van het ondeugende duiveltje in jezelf en kost het je geen moeite om je grens te trekken.

Heb je dit eenmaal gedaan, is de kans zeker niet uitgesloten dat na al je geduld en liefdevolle inborst, je keuze definitief is en de ander uit je leven wordt gezet. Immers, een woedend Varken kan je maar beter uit de weg gaan.

Je ontmoet graag mensen en geniet er vooral van om plezier te maken in het leven. Dit gaat je dan ook uitstekend af. Je beschikt over een uitstekend luisterend oor, werkt hard en onderneemt ook veel waarin plezier maken en spelen centraal staan.

In de groep ben je degene die optreedt als diplomaat als er een meningsverschil ontstaat. Je doet je best om de boel te sussen. Zelf heb je hier niets mee en vindt je het moeilijk je te verplaatsen in de ander, als er onplezierige situaties ontstaan. Je motto is; laat ieder het zijne en geef elkaar de ruimte.

Het kost je dan ook geen moeite om in stilte je eigen plan te trekken en iemand in de waan van de dag te laten, zolang de vrede maar bewaard wordt.

Tijdens de momenten van rust en stilte, kom je weer heerlijk bij jezelf. Je vind het dan ook prettig om je terug te trekken uit de chaos en hectiek van alle dag. Dit heb je nodig om alles weer op een rijtje te krijgen. Je kunt dan veel na denken over besluiten die je hebt genomen, of moet gaan nemen.

Als je eenmaal je koers hebt bepaald, ben je hier ook niet meer vanaf te brengen. Sommige betitelen het als koppig echter, is het een zeer prettige bijkomstigheid in je karaktereigenschappen dat je jezelf niet laat beïnvloeden door anderen.

Je weet wat je verplichtingen zijn en komt deze ook altijd na. Opgeven staat dan ook niet in je woordenboek. Je beschikt over een lange adem en een enorm doorzettingsvermogen. Je voorgenomen projecten hebben een kop en een staart en dit is bewonderingswaardig.

Met je vriendelijkheid en bescheidenheid, zal je in het hele leven vrienden blijven maken. Je sociale contacten en vriendschappen zijn ook belangrijk voor je.

Geboren onder de Chinese horoscoop Varken, ben je ook de bourgondische van het hele stel. Samen met je vrienden genieten van het lange tafelen, met een goed glas wijn en een heerlijke maaltijd, zijn een must voor je. Vijanden heb je dan ook niet en mocht er iemand zijn die een steek onder water geeft vanuit een persoonlijke ingewikkeldheden, is het je extraverte en humoristische kant, die het ondanks je zachtheid buiten je systeem weet te zetten.

Als je herkent dat je een slow starter bent, doe je er goed aan jezelf af en toe even een extra zetje te geven Chinees Varken. Dit kan nogal eens in je nadeel werken omdat projecten en andere zaken net te lang kunnen blijven liggen, waardoor het je maar blijft achtervolgen. Als je nét iets meer snelheid opbouwt, haal je er veel meer uit.

Geld en bezittingen

Zoals al vermeld, vindt je het heerlijk om zaken af te ronden zodat je hiermee alle voldoening krijgt waar je jezelf hard voor hebt ingezet. Dit maakt je succesvol in zaken. Je sluit een volledige commitment met je opdrachtgever en bent een betrouwbare en succesvolle mede partner. Je beschikt over een uitstekend zakelijk inzicht en hebt het ook in je om als zelfstandige te werken. Wat een hele prettige bijkomstigheid is dat je het op prijs stelt dat de werkrelatie optimaal is.

Dit heb je zelf nodig en dit is natuurlijk een hele prettige bijkomstigheid voor de ander. Je doet er dan ook alles aan je werkrelaties goed te onderhouden.

Je komt uitstekend tot je recht in de zakenwereld, het onderwijs, in de counseling en in de culinaire wereld. Je bent namelijk ook een uitstekende kok. Met je competenties en uitermate vriendelijke inborst zijn het je sociale en communicatieve vaardigheden waar je ver mee komt. Het is belangrijk dat je creatieve vaardigheden volledig kunnen worden benut.

Je houdt van al het goede van het leven en wilt graag genieten. Luxe en stijl vindt je heerlijk en hier begeef je jezelf graag in, ondanks dat je ook kunt genieten van de simpele eenvoud. Echter, als je jezelf dat ene kopje koffie kunt veroorloven, laat je de keuze toch vallen om dit niet in een kartonnen bekertje te doen, maar er even heerlijk voor te gaan zitten met een beker van porselein.

Geld is er om uit te geven en je inzet om je financiën bij elkaar te vergaren is dan ook groot. De verdiensten die je uit je werkzaamheden haalt zijn vaak groot. Je kunt soms met geld smijten, waarin je de lesjes wel hebt geleerd Chinees Varken. Gewiekst als je bent, weet in no time je banksaldo weer omhoog te halen. Als je later groot bent, zorg je er wel voor dat je de schaapjes op het droge hebt.

Liefdesleven

Je liefdesleven is belangrijk voor je en hier hecht je grote waarde aan. Met je vriendelijke en van nature optimistische inborst ben je dan ook geliefd. Alles wat met je liefdesleven te maken heeft zoals sensualiteit en hartstocht maken je tot een beminnelijke liefdespartner. Hier hecht je grote waarde aan en is een liefdevolle partner een ware inspiratiebron voor je. Je bent gemoedelijk en trouw en bent gemaakt voor het huwelijk.

Kinderen betekenen intens genieten voor je. Je vindt het ouderschap heerlijk en bent zeer zorgzaam en attent. Je kinderen kunnen dan ook genieten van een liefdevolle en inspiratievolle begeleiding, waarin je de kinderen voorbereid op de grote buitenwereld.

Tips

Je zonnige en opgewekte inborst vormen de pijlers van je leven Chinees Varken. Weet je hier nóg bewuster van zodat je nog meer kunt bereiken op het humane vlak.

Blijf dromen van het vijfsterrenhotel en bedienden. Je bent je er als geen ander van bewust dat hier op de Aarde zijn, een voorrecht is. Genieten is je levensmotto.

Laat je gezin altijd je inspiratiebron zijn!

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

2 Reacties op "Chinese horoscoop Varken: Unieke eigenschappen, liefdesleven + tips"

 1. Jo-Anne says:

  Wat een leuke horoscoop. Ik herken heel veel in wat hierboven omschreven is en sommige dingen die ik voelde zijn nu ook benoemd.
  Ik vind het een aanrader en hoop dat jullie leuke reacties krijgen!

  Kan ik het ergens opslaan?

  Fijne dag!
  Varken Jo-Anne

  • Sandra Jansen van Galen says:

   Hi Jo-Anne,

   Long time no see en ik hoop dat alles goed met je gaat. Fijn dat je de Chinese astrologie zo herkend. Een prachtige en inspirerende materie.

   Je kunt het opslaan via je mobiel of pc.

   Hartenwarmte Sandra Vuur Paard

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *