Liefdeshoroscoop: Ontdek hier jouw unieke liefdesverhaal + verwachtingen

Dat astrologie steeds populairder wordt, omdat men in de Westerse wereld ontdekt dat de wijze woorden via de Tempel en het Griekse orakel van Delphi ‘Ken Uzelve’ op meesterlijke wijze aansluit bij de unieke geboortehoroscoop en astrologie, geldt ook absoluut voor je liefdesleven.

Wat ga je in dit artikel ontdekken:

  • Gratis liefdeshoroscopen aan de hand van je sterrenbeeld
  • Wat jouw kwaliteiten zijn
  • Wat dit betekent voor je liefdesrelatie

Het wordt dan ook hoog tijd om aan de liefdeshoroscopen welverdiende en grondige aandacht te besteden. De indrukken dat een Stier niet bij een Tweelingen zou passen, of een Boogschutter niet bij een Weegschaal, schiet namelijk enorm tekort aan het waardevolle instrument van de astrologie. Het gevolg hiervan is dat er veel kennis verloren gaat.

Iedereen heeft een eigen kwaliteit en dus een eigen unieke aanvulling of uitdaging in de liefdesrelatie. Waarin vul je elkaar aan en waarin ben je complementair.

Waar en in welke verbondenheid en elementen staan je planeten vanuit je geboortemoment? De horoscoop is één groot organisch geheel, waarin iedere schakel mee doet.

Gaat je voorkeur uit naar een liefde vol passie en vuur, of gaat je hart open voor een liefdespartner met een rustige inborst.

Liefdeshoroscoop Ram

Je bent ontvankelijk en spontaan in de liefde Ram, waarin je motto ‘van uitstel komt afstel’ je op het lijf geschreven staat. Je maakt makkelijk contact en zit niet om een praatje verlegen Ram.

Het is je vurige hart welke niet te temmen is en je dolgraag verleidt richting nieuwe liefdesavonturen. Hier is natuurlijk niets mis mee, tenzij je geniet van een fantastische liefdespartner aan je zijde. Dit betekent dat het belangrijk voor je is dat je binnen een relatie voldoende afwisseling hebt.

Er samen met je geliefde op uit gaan en actief zijn in sport, spel en beweging vindt je heerlijk. Je voorkeur gaat uit naar vakanties waarin je samen veel onderneemt en op avontuur gaat. Samen Bungeejumpen, abseilen en op skivakantie gaan, liggen je uitstekend.

Wat je ook heerlijk vindt, is een sparringpartner waarmee je de uitdaging aan kunt gaan. Het bloed stroomt gepassioneerd door je aderen en je kunt dan ook onrustig worden als er saaiheid en ééntonigheid om de hoek loert.

Je vertegenwoordigt dan ook het eerste ultieme Lenteteken, met daarbij het eerst teken die verbonden is aan het element ‘vuur’. Je innerlijke drijfveren zijn gepassioneerde liefde en op verkenning gaan. Je bent een eersteklas veroveraar en avonturier.

Wees je ervan bewust dat je dé kiemkracht vertegenwoordigd, waardoor je er geen gras over laat groeien op verkenningstocht te gaan. Je volgt maar al te graag de bloemetjes en de bijtjes en fladdert het liefst via je eigen weg opnieuw de vrijheid in.

Je hebt een grote behoefte aan avontuur en vrijheid. Tegelijkertijd beschik je over een bepaalde, charmante en voor velen onweerstaanbare puurheid. Je zult dan ook zeker merken dat je snel aansluiting hebt, met daaraan gekoppeld een magnetische, seksuele kracht.

Het is de planeet Mars die aan je sterrenbeeld gekoppeld is. Dit maakt je nog vrijer in je houding, waardoor je je direct in actie schiet. Het reageren vanuit de eerste impuls zal je bekend voorkomen. Intimiteit en seksualiteit spelen een belangrijke rol in je liefdesleven.

Je bent actief, spontaan en verlegd graag je grenzen in de erotiek.

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Liefdeshoroscoop Stier

Je bent afwachtend in je liefdesleven Stier en hebt de grote voorkeur om het vooral rustig aan te doen. Jouw motto is in tegenstelling tot Ram, ‘haastige spoed is zelden goed’. Hier ben je met al je standvastigheid ook zeker niet vanaf te brengen. Je neemt dan ook alle tijd van de wereld en zoals een echte levensgenieter betaamd, geniet je ook vooral van de weg naar je liefdesrelatie toe.

Ben je éénmaal veroverd en heb je jezelf samen met je geliefde gesetteld, is er geen weg meer terug.  Je bent het trouwste teken van alle twaalf liefdes sterrenbeelden lieve Stier.

Je voorkeur om alles het liefst zo simpel en eenvoudig te houden, volg je ook gestaag. Dit geldt uiteraard ook voor je liefdesperikelen. Veiligheid en rust vormen belangrijke motieven en zijn je drijfveren.

Vanuit een stevig fundament wordt je liefdesleven opgebouwd en zweer je eeuwig trouw. De geluksvogel die op je pad komt kan dan ook rekenen op een astrologische liefdespartner waarop écht gebouwd kan worden.

Je vertegenwoordigd het element Aarde en bent hierin tevens het eerste teken van de dierenriem. Je geeft hiermee de puurste vorm weer en dit betekent een uitstekende basis van groei en bloei voor je liefdesleven. Alle facetten zijn aanwezig en mocht het even niet ‘boteren’ zet je met je stevige lichaam nog meer kracht bij om je liefdesleven te kunnen laten slagen. Je gaat niets uit de weg Stier.

De planeet Venus is met je verbonden, wat je vriendelijke hart nog meer aanmoedigt er optimaal gelukkig van te worden, als je samen met je geliefde kunt genieten van al het kleine en goede van het leven. Echter als ware levensgenieter ben je er ook niet vies van om met je geliefde te kunnen genieten van een heerlijk Wellnessweekend met als afsluiting een diner en een overnachting in een luxe resort.

Je sensuele zintuigen worden aan alle kanten gewekt vanuit je soms sluimerende lichaam en willen maar al te graag in hun verlangens voorzien worden. Massages en oliën zijn een must voor je seksuele genot.

Jouw liefdesmotto luidt ‘for ever’.

Liefdeshoroscoop Tweelingen

Als rasechte optimist geniet je enorm van je liefdesleven vrolijke Tweelingen. Jouw levensfilosofie luidt ‘Het leven hoeft niet zo ingewikkeld en compliceert te zijn’ en hiermee voeg je absoluut een heerlijke glans toe aan je liefdesrelatie en de twaalf liefdes sterrenbeelden van de westerse dierenriem.

Met je grote bewegelijkheid heb je veel vrijheid en bewegingsruimte nodig in je relatie. Je grote kennissen- en vriendenkring deel je dolgraag met je partner. Daarnaast geniet je er ook zeker van als je vol vertrouwen wordt vrijgelaten, om ook zelf op pad te kunnen gaan.

Ben je weer samen met je geliefde, doe je jouw identiteit ‘Tweelingen’ zoals deze duizenden jaren geleden symbolisch benoemd is, eer aan. Alleen en een dag op jezelf, zijn een zeldzaam begrip voor je. Je hebt een maatje naast je nodig, waarmee je de hele dag in uitwisseling kunt zijn en ook vooral om van alles ‘samen’ te kunnen ondernemen. Kortom, je bent niet gekomen om alleen te zijn.

Ben je op dit moment single, breng dan vooral veel tijd door met je hartsvrienden.

Je bent breed georiënteerd en vindt vele onderwerpen interessant. Hiermee ben je een fijne gesprekspartner. Je brede kennisboog delen met de liefde van je leven doe je dan ook graag en hiermee doe je het element lucht, waaronder je geboren bent, zeker aan niets te kort.

De verfrissende en aandoenlijke openheid die je zo eigen zijn, sieren je en zijn treffend voor het onderhouden van je liefdesrelatie.

De bewegelijke planeet Mercurius sluit dan ook naadloos aan op je verbindende aard, waardoor je er ontzettend van geniet om met je liefdespartner onderweg te zijn. In de auto, trein of het vliegtuig onderweg naar een mooi oord, de bossen of stranden doen je goed. Je geniet er dan ook ontzettend van om samen in de buitenlucht te zijn, om daarna neer te strijken bij een gezellige Beachclub met loungemuziek waar je uren kunt doorbrengen.

Je geniet dan ook graag van een afwisselende en open minded seksuele relatie.

Overal is over te praten, waarin je dolgraag samen de persoonlijke ervaringen deelt en zeker niet de moeilijkste bent om je aan te passen.

Liefdeshoroscoop Kreeft

Je bent een rasechte gever zachte Kreeft en dit is ook de basis, waarin je in alles je liefdesleven tegemoet treedt. Kom je in de warmte en hebben je voelsprieten je verteld dat het veilig is, kom je helemaal tot rust.

Het heeft dan ook wat tijd nodig voordat je het pantsertje, wat je als weekdiertje bij elkaar houdt, af kan doen. Is de ‘ware Jacob’ in je liefdesleven gekomen, laat je alle schuchterheid die je siert, van je af vallen en geniet je intens van een fantastisch liefdesleven.

Je geniet er ontzettend van als je kunt vertroetelen en bent overal voor te porren als het gaat om huiselijkheid en gezelligheid. Samen met je geliefde een gezinsleven opbouwen is een grote hartenwens. Dit doe je goed sentimentele Kreeft, je hebt het namelijk ook nodig om gekoesterd te worden.

Deze liefdes horoscoop vertelt dan ook, dat uren doorbrengen op de bank, bij romantisch kaarslicht en de houtkachel het ultieme beeld voor je vormen. Je waardeert de kleine dingen van het leven en kunt dik tevreden zijn door samen met je geliefde uren door te brengen in en rondom het huis.

Samen de boodschappen doen en daarna neerstrijken met een gezellig en knus bakkie, stemmen je kneuterige welzijn dik tevreden.

Je liefdes sterrenbeeld is toebedeeld aan het altijd stromende element Water. Je zult dan ook zeker herkennen dat je altijd scherp mag blijven om jezelf niet te verliezen in de ander. Zeker als er zich uitdagingen hebben gevormd in je liefdesleven.

Emoties en gevoelens komen altijd op de eerste plaats en dit kan natuurlijk ook een valkuil voor je zijn, waardoor je jezelf verliest. Durf uit te spreken wat je voelt en wilt.

De Maan behoort jou toe Kreeft en hiermee doet zij je eer aan, door alle verschillende gezichten die zij laat zien aan de oogverblindende sterrenhemel. Samen met je geliefde is het ultiem genieten voor je als je huid eindeloos gestreeld wordt, met zachte oliën. Je geniet optimaal van een zachte en warme start, wat eindigt in een intense sensuele sensatie.

Je vindt het heerlijk om zelf flink in de watten te worden gelegd.

Liefdeshoroscoop Leeuw

Als het edele teken van de liefdeshoroscopen worden je wilde manen maar al te graag gestreeld Leeuw. Je bent een persoonlijkheid met een groot en warm hart en hiermee geef je in alle gulheid graag terug, wat je van je geliefde krijgt.

De humoristische blik op jezelf, het leven en anderen werken aanstekelijk en voeden je liefdesleven op aangename wijze. Je bent initiatiefrijk en neemt vanuit je vurige enthousiasme graag de leiding om het je partner naar de zin te maken.

Je bent ruim van begrip en trekt er graag samen op uit om het leven te vieren. Geboren onder het hoogzomer gesternte wil je ook met al je enthousiasme alles de liefdesrelatie en het leven halen. Je bent je bewust van de betrekkelijkheid van het leven en gaat er het liefst van uit dat iedere dag weer opnieuw een feest moet zijn. Als je geliefde bij de pakken neer zit kan hij of zij dan ook rekenen op al je steun en toeverlaat.

Naast ook samen alle tijd door te kunnen brengen, geniet je ook van het samenzijn met je vrienden en sociale contacten. Dit weet je ook uitstekend te combineren met de ultieme liefdesmomenten samen met je partner, waarin je overigens uitermate beschermend kunt zijn.

Je vertegenwoordigt dan ook het tweede liefdes vuurteken van de dierenriem, waarin kenmerkend is dat je bijna kinderlijke speelsheid ook zeker de ruimte moet krijgen in je liefdesrelatie.

Het is belangrijk dat je geliefde in staat is je een fikse dosis ruimte geven, om onafhankelijk te kunnen zijn. Je bent uitermate creatief, charismatische Leeuw en je hebt het nodig om dit te kunnen beleven.

De Zon is je grote inspiratiebron en doet je samen met je geliefde graag genieten en de bloemetjes buiten zetten. Je beschikt over een onmiskenbaar vertrouwen in de flow van je liefdesleven. Je samen begeven in luxe en stijl vindt je heerlijk.

Lieve Leeuw, je vertegenwoordigt de gepassioneerde leider op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Hierin vind je het tevens heerlijk om je grenzen te verleggen.

Werkelijk niets is je te veel, waarin je van nature beschikt over gepassioneerde levensenergie

Liefdeshoroscoop Maagd

In je liefdesleven loop je niet zo hard van stapel geordende Maagd. Met je bescheiden en analytische structuur kijk je liever eerst de kat uit de boom, voordat je inhaakt aan een liefdesaffaire.

Degene die je zou kunnen ‘strikken’ moet dan ook van goeden huize komen. Voor de allereerste date, heb je al aardig wat vooronderzoek verricht en als het je wat lijkt, is het je nuchtere verstand die je vertelt dat het pluis is.

Je groeit ín de liefdesrelatie en hier neem je ook alle tijd voor. Heb je jezelf eenmaal verbonden met een fijne en liefdevolle partner, komt je dienstbaarheid helemaal tot zijn recht.

Met een aangeboren precisie ben je uitermate dienstbaar en boft je geliefde absoluut. Dit, in combinatie met je natuurlijke bescheidenheid en verfijnde lichamelijke verzorging doen Cupido meer dan goed.

De liefdesgebaren die je maakt zijn vooral praktisch en realistisch en zitten hem meer in de kleine, liefdevolle intenties. Wat betreft de romantiek, sla je graag de tijdschriften er op na om alle info te kunnen opslaan om er jouw liefdeskunst van te maken.

Met emoties kan je ook wat minder uit de voeten. Het uitspreken van je gevoelens en verlangens kan dan ook waar oefenmateriaal voor je zijn.

Wat je te bieden hebt in de astrologische liefdesrelatie is het element Aarde. Dit is dé bedding van diepe bewondering, samen in de zachte zalf van de stilte kunnen zijn en een onvoorwaardelijke vriendschap. Je trekt dan ook graag met je geliefde de natuur in om de stilte op te zoeken of kunt ook een hele zondag samen verdiept zijn in een boek, als het huis aan kant is.

Het is de planeet Mercurius waaraan je verbonden bent en die je de waardevolle combi in de liefdesrelatie geven, dat woorden welke niet altijd uitgesproken hoeven te worden er toch zijn in de vanuit voelbaar respect.

Dit geldt ook zeker op het gebied van intimiteit. Je bent uitermate zorgzaam en een echte gever, waarin je het fijn vindt jezelf te verzorgen en je dit ook van je geliefde verwacht.

Amor laat je graag je grenzen verleggen, met daarbij de aangename verdieping van spiritualiteit.

Liefdeshoroscoop Weegschaal

Als het thema liefde wordt besproken en is je omgeving op zoek naar onvoorwaardelijk en gratis horoscoop advies, moet jij worden ingeschakeld Weegschaal. Je streeft naar het hoogste en beste in je liefdesleven. Harmonie, schoonheid en de juiste balans vinden zijn één van je levensmissies.

De basis die je legt in de relatie luidt ‘Als jij gelukkig bent, dan ben ik ook gelukkig’. Dit is natuurlijk een prachtig uitgangspunt zolang je de eigen identiteit niet verliest en je soms grote twijfels niet met je op de loop gaan. Je kwaliteit is dat je zo in staat bent om mee te bewegen met de ander, dat het gevaar om de hoek loert dat je jezelf verliest.

Met je zachtaardige en liefdevolle karaktereigenschappen geniet je ontzettend van de hoofdpersoon in je leven. Samen opstaan, de klok rondwerken om vervolgens weer samen thuis te komen en te genieten van een lange, sfeervolle avond vindt je fantastisch.

Je vindt het heerlijk om er samen op uit te trekken, een City Trip te doen om de laatste modesnufjes te bekijken en aan te schaffen of samen heerlijk genieten op de sfeervolle en zachte bank voor de buis. Wat je wilt is samen met je geliefde genieten van het leven en op je gemak alles eruit halen wat mogelijk is.

Je vertegenwoordigd als Weegschaal het zevend teken van de astrologische liefdesdierenriem, namelijk het element lucht en hier maak je dankbaar gebruik van.

Je geniet van de meest uiteenlopende gesprekken, uitwisselingen en raakt samen met de liefde van je leven niet uitgepraat. Het is heel belangrijk voor je om te delen. Samenwerken, samenleven en het traditionele huwelijk aan gaan past dan ook echt bij je.

De lieftallige planeet Venus is maar al te graag met je verbonden en hiermee wordt de spijker op de kop geslagen dat je een ware romanticus bent. Je opent je hart heel makkelijk voor de ander. Samen genieten van de liefdes strelingen van Cupido betekent de ultieme verbinding aan gaan. Je bent zacht en ontvankelijk in de erotiek als al je twijfels achter je liggen.

Je vertegenwoordigt als Vredesduif alles omtrent het liefdesleven.

Liefdeshoroscoop Schorpioen

Het is je ondoorgrondelijke en geheimzinnige blik waarmee je jezelf niet snel laat strikken Schorpioen. Zelfs je geliefde weet soms niet wat er zich in je gevoelige hart afspeelt. Emoties en gevoelens beleef je zeer intens en daarom staan veiligheid en integriteit op de eerste plaats.

Je liefdesleven beleef je vooral op intense en begerenswaardige wijze. Doordringen in de liefdeskern is belangrijk voor je en als de liefde eenmaal beklonken is, ga je voor een ‘alles of niets’ liefdesrelatie.

Primetime met je geliefde en je optimaal gesteund voelen, zijn ontzettend belangrijk voor je. Iemand aan je zijde, waarmee je door dik en dun kunt gaan. Je vindt het heerlijk om je regelmatig terug te trekken van de buitenwereld en strijkt het liefst samen met je partner neer op een onbewoond eilandje.

Daar is het overzichtelijk en komen je emotionele gemoederen weer tot rust. Een goed boek, diepgaande gesprekken met je geliefde, of je samen verdiepen in psychologie en de mystieke kanten van het leven doen je goed. Reizen met je geliefde om vreemde oorden te ontdekken, de oerwouden uitkammen en de Pyramides bezoeken doen je hartstochtelijke honger stillen.

Als vertegenwoordiger van het element water heb je de neiging om gevoelens en verlangens op te kroppen en diep weg te stoppen. Het is je feilloze mensenkennis welke er ongetwijfeld voor heeft gezorgd dat de geluksvogel naast je, je kent als een broekzak. Koester dit ultiem gevoelsmens.

Het is de dwergplaneet Pluto met de grootste, transformatieve krachten, die bij je hoort en dit staat symbool voor je liefdeshoroscoop. Niets is veranderlijker als het leven, de mens en hiermee natuurlijk ook je liefdesrelatie.

Doorgewinterd in het leven, ben je jezelf hier als geen ander bewust van. Samen met je partner groei je in voor- en tegenspoed tot een steeds hechter koppel en zijn jullie ervan bewust wat er te doen staat.

Je seksualiteit maakt hier een belangrijk deel van uit. Via gepassioneerde liefde en begeerte jezelf kunnen verbinden, bezorgt je de aangename verdieping en het gevoel dat je leeft Schorpioen.

Hartstochtelijke passie doet je verbinden met je geliefde en versterkt jullie ultieme liefdesverbinding.

Liefdeshoroscoop Boogschutter

Je hebt alles in je om met je vurige en optimistische hart in je liefdesleven optimaal te scoren Boogschutter.

Vol vertrouwen en enthousiasme stort je jezelf in het liefdesavontuur en blijft ook bij liefdes tegenwind optimistisch. Je bent bewegelijk en draait snel warm voor fijne initiatieven en reist het liefst de hele wereld over met je maatje.

Je positieve en humoristische instelling zijn je charme. Bij binnenkomst op een feestje zijn de ogen op je gericht en dit maakt het makkelijk voor je om snel contact te maken met een interessante persoonlijkheid waar Cupido je naar toe leidt.

Heb je het gevoel dat het klikt, kan je de hele wereld aan. Echter hier is één belangrijke voorwaarde aan verbonden. Je geliefde moet in staat zijn je ‘als los zand in het kommetje van je hand’ de vrijheid te geven. Dit heeft je Arabierenbloed nodig. Is dit vertrouwen er niet, haak je teleurgesteld af.

Het is intens genieten als je samen met de liefde van je leven kunt reizen en de grote wijde wereld kunt verkennen. Culturen ontdekken en samen te paard door de natuur reizen, zijn ultiem liefdesgeluk.

Je vertegenwoordigt het element vuur lieve Boogschutter en je zult dan ook herkennen dat stilzitten een straf voor je is, net als te grote verantwoordelijkheden. Loert het gevaar om de hoek dat er vaste patronen je liefdesrelatie binnen sluimeren, trek dan ook direct aan de bel.

Het zijn je vrije geest en temperamentvolle inborst die je uitnodigen om ook in je relatie meer bij de dag te leven. Leuke en spontane uitstapjes doen je goed, waarin je graag regelmatig even neerstrijkt en je belandt in diepgaande, filosofische gesprekken.

De grote planeet en weldoener Jupiter is verbonden met je. Dit vergroot je verlangen naar een open liefdesrelatie, waarin je graag plezier wilt beleven met je levenspartner.

Je astrologische liefdesleven geeft je graag de garantie van luchtige en ontluikende momenten. Dit bevalt je passievolle hart uitstekend en vergroot je verlangen tijdens de intense liefdesmomenten, waarin je samen met je geliefde de erotische momenten deelt.

De ultieme samensmelting doet je bloed weer stromen en bezorgt je liefdevolle en royale hart ware levensvreugde.

Liefdeshoroscoop Steenbok

Geen berg is je te hoog als de liefde van je leven je pad kruist Steenbok. De liefdeshoroscoop vertelt dat je iemand bent waarop je kunt bouwen. Je bent uitermate serieus en betrouwbaar in de liefde en biedt alles wat binnen je vermogen ligt, de ander dát te geven wat nodig is.

Je bekijkt de liefde vooral van de praktische kant en kiest voor de voorzichtige en ietwat behoudende aanpak, als de vonk van Amor eenmaal is overgesprongen. Is het je gelukt om tot de liefdeskern door te dringen, ben je een liefdespartner voor het leven.

Als het ambitieuze astrologische liefdesteken van de dierenriem hou je er van om je bezig te houden met je werk en het opbouwen van je Imperium. Je hebt dan ook iemand aan je zijde nodig die je hierin volledig ondersteund en aanmoedigt. Hiermee gepaard, geniet je er ook ontzettend van als je geliefde zijn of haar kwaliteiten en talenten vorm geeft en hiermee iets bereikt in het leven.

Samen ontspannen en het er van nemen vindt je heerlijk. Met een goed boek in de loungehoek van een hotel, samen een concert bezoeken of op ontdekkingstocht in een museum, zijn momenten waar je van geniet. Gezamenlijke kunst, culturele en wetenschappelijke uitstapjes zijn ultieme ontspanning voor je.

Het is de planeet Saturnus die je aanmoedigt in je verlangen om je liefdesleven te versterken met concrete doelen. In alles wat je oppakt streef je perfectie na en dit geldt natuurlijk ook voor je liefdesleven.

Heb je eventuele onzekerheden overwonnen, geef je jezelf ook helemaal zorgzame Steenbok. Je doet er goed aan jezelf te uiten als het in je liefdesleven ergens aan schort. Doe je dit niet, kan je belanden op een eenzame hoogte waar je moeilijk vanaf te halen bent.

In feite ben je een laatbloeier en dit geldt ook op het gebied van intimiteit. Je geeft je jezelf niet zo snel echter, als de doorbraak is ontstaan heeft je geliefde de meest betrouwbare partner van het leven. Je bent uitermate zorgzaam in het liefdesspel en geniet in de stilte van jullie samen zijn.

Je partner is dan ook een ware geluksvogel.

Liefdeshoroscoop Waterman

Je bent een ware avant-garde van de maatschappij Waterman en dit geldt ook voor je liefdesleven.

Wat je nodig hebt in de liefde is je vleugelvrij kunnen voelen om regelmatig je vlucht te kunnen maken. Een maatje aan je zijde die begrip heeft voor je moderne en abstracte tijdsgeest zijn van levensbelang voor je liefdesrelatie. Wat je zoekt is een maatje.

Wat je aantrekt aan een partner is iemand die naast je en achter je staat. Een fijne en liefdevolle persoonlijkheid die vooral gelijkwaardig is aan wie jij bent. Vrijheid, gelijkheid en broederschap zijn de begrippen die midden in de liefdesroos schieten en welke je liefdesverlangen op laten bloeien.

Word je geringd, is de kans groot dat jezelf beperkt en beknot voelen de gevolgen zijn. Als rasechte Waterman past het dan ook zeker bij je om er bijvoorbeeld een latrelatie op na te houden, of een eigen ruimte in jullie woning te creëren waar je jezelf regelmatig kan terugtrekken.

Je vindt het fantastisch om samen met je geliefde op stap te gaan. Deze uitstapjes hebben vaak een originele tint. Jouw motto ‘waarom de standaard aanpak kiezen als het ook anders kan’ leef je dan ook graag. Je bent iemand die het heerlijk vindt om grensverleggend bezig te zijn in de liefde. Een prachtig Zeiljacht om samen regelmatig het ruime sop te kiezen staat je op het lijf geschreven.

Je bent geboren onder het element lucht en dit betekent dat je vooral iemand van de logica bent. Je gaat dus op een mentale wijze met gevoelens en emoties om. Verloopt je liefdesleven even stroef, doe je er goed aan om bij je geliefde te toetsen hoe het is gesteld. Als je partner je tegen de haren instrijkt zijn koelheid en hardheid het gevolg.

De eigenzinnige planeet Uranus zorgt er voor dat je verlangen naar onafhankelijkheid groot is.

Plannen maken en samen aan de toekomst blijven bouwen zijn een must voor je. Het is je eigentijdse en intelligente kijk op het leven die je vooruitstrevend en experimenteel maken in je liefdesleven. Dit geldt ook voor de erotiek.

Samen op onderzoek met je liefdesmaatje doen je liefdesverwachtingen hoog stemmen.

Liefdeshoroscoop Vissen

Als hekkensluiter van de liefdesastrologie bezit je een groot en romantisch hart waar de hele wereld in past lieve, zachte Vissen.

Je droomt van de prins(es) op het witte paard en hier kan je een heel leven over doen. Wat je zoekt is een geliefde waar je mystieke en fantasierijke ervaringen mee kunt delen, waarin jullie samen volledig kunnen opgaan.

Wat je nodig hebt in de liefde is een warm bad, gevuld met Lavendelkruiden en een geliefde waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Je bent sentimenteel en kunt overgevoelig reageren als het ergens aan schort. Waar je ook bent en wat jullie ondernemen, je bent al snel tevreden en geniet van ieder moment samen. Het is fantastisch voor je om te genieten van alle creativiteit die je tot je beschikking hebt en deelt dit het liefst ook onvoorwaardelijk met je partner.

Samen luisteren naar de zachte klanken van muziek, het beoefenen van meditaties of Yoga en het drinken van kruidenthee doen je ultra gevoelige zintuigen meer dan goed. Het is je kwaliteit om helemaal op te gaan in je partner en jezelf te verliezen. Je persoonlijkheidsgrenzen vervagen en dit is natuurlijk een addertje onder het gras.

Waak er namelijk voor dat je de eigen identiteit niet verliest. Voordat je het weet wórdt je namelijk de ander.

Het altijd stromende element water behoort je toe Vissen en hiermee leg je gevoelsmatig contact met de ander en soms maakt dit je ook ongrijpbaar. Dit betekent ook dat je samen met je geliefde ultiem kunt genieten door te reizen naar verre en onbekende oorden. Je bent een spiritueel specialist en hierin heb je van je geliefde ook de ruimte nodig om alles te onderzoeken.

Via de mysterieuze krachten van de prachtige blauwgekleurde planeet Neptunus wordt je liefdesleven gekleurd met je ultieme intuïtie en liefde verlangens. Je voelt haarfijn aan wat je geliefde nodig heeft en dit is een kwaliteit van je. Het liefst combineer je seksuele belevingen met de tantra en mystieke kanten van het leven.

Voel je jezelf veilig en gekoesterd, gaan alle remmen los en is het samen met je geliefde intens genieten.

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *