Chinese horoscoop draak: Unieke Eigenschappen, Liefdesleven + Tips

Met je vrijgevochten geest wil je vooral vanuit je persoonlijk leiderschap functioneren Chinese Draak en ben je een fascinerende persoonlijkheid. Geboren onder dit gesternte Draak, ben je eigenlijk al een spektakel op zich en weet je op kleurrijke en betoverende wijze deelnemer te zijn van jouw leven. Wat je in dit artikel gaat ontdekken:

 • Wat maakt de Draak fascinerend
 • Je successen
 • Je verlangen naar een ongebonden liefdesleven

Geboortejaren van de Draak

 • 8 februari 1940 t/m 26 januari 1941 (Metaal-Draak)
 • 27 januari 1952 t/m 13 februari 1953 (Water-Draak)
 • 13 februari 1964 t/m 1 februari 1965 (Hout-Draak)
 • 31 januari 1976 t/m 17 februari 1977 (Vuur-Draak)
 • 17 februari 1988 t/m 5 februari 1989 (Aarde-Draak)
 • 5 februari 2000 t/m 23 januari 2001 (Metaal-Draak)
 • 23 januari 2012 t/m 9 februari 2013 (Water-Draak)
 • 10 februari 2024 t/m 28 januari 2025 (Hout-Draak)
 • 28 januari 2036 t/m 14 februari 2037 (Vuur-Draak)

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de Chinese horoscoop Draak

Hier geniet je van en doe je als extraverte persoonlijkheid jezelf eer aan. Je verafschuwd saaiheid en traditionele taferelen en leidt een behoorlijk, uitzonderlijk en opvallend leven. Kortom, je bent een orakel op zich en onderscheid je in alle opzichten van anderen.

Je bent ondernemend van aard en beschikt over een bruisende en vitale energie. Dit geeft je dan ook alle ruimte, om met allerlei activiteiten bezig te zijn. Met je grote enthousiasme zie je maar weinig obstakels op je levensweg. Mochten deze zich aandienen, kan je intens geraakt zijn. Deze tegengestelde emotie kan je behoorlijk verwarren. Echter is je veerkracht groot en beschik je daarbij over een sterke wilskracht. Het is deze ultieme combinatie die je optima forma kunt gebruiken om   schoon schip te maken. Doemdenken past niet in je aard. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het je niet.

Je bent initiatiefrijk en een rasechte leider met een grote overtuigingskracht. Hiermee kan je veel bereiken in verschillende beroepen. Als dynamische en ambitieuze persoonlijkheid word je al snel gerespecteerd en heb je voordat je het weet de touwtjes in eigen handen. Je bent een harde werker Draak en mocht het zijn dat een project niet dreigt te slagen of je tegenwerking krijgt, ontstaat er in je een enorme fanatieke power en krachtige wil en kan je als een bezetene door gaan. Je bewijsdrang dat het tóch kan slagen is dan ook groot. Hierdoor stel je hoge eisen aan je omgeving, waardoor het een uitdaging voor de ander kan zijn om met je samen te werken. Je bent niet vies van een eergevoel en houd je aan de principe afspraken. Hiermee wek je al snel het vertrouwen van anderen.

Je bent geen type voor de routineklussen en hebt echt uitdagingen in het leven nodig, zodat je bruisende energie zijn weg weet te vinden. Heb je éénmaal een doel of nieuwe uitdaging voor ogen en ben je die weg ingeslagen, functioneer je optimaal. Successen horen bij je. Je bent een persoonlijkheid met grote ideeën, waarin je uiterst zorgvuldig en gepassioneerd mee aan het werk gaat. Je bent in staat grenzen te verleggen en de klussen te klaren waarin anderen zich juist terugtrekken. Op de één of andere manier lukt het je ook en soms lijkt het wel alsof je een bijna magische kracht tot je beschikking hebt, waarmee je onmogelijke toch mogelijk maakt.

Beroeps sferen zoals de marketing en showbusiness passen bij je. Je bent communicatief bruisend zodra je passie aangesproken wordt. Echter pas je ook uitstekend in een baan in de reiswereld. Er zit echter wel een klein addertje onder het gras. Je enthousiasme en energieverbruik kunnen nog wel eens met je op de loop gaan. Hierdoor versplintert je energie met het gevolg dat je belangrijke details over het hoofd kunt zien. Zorg er daarom voor dat je de focus blijft handhaven en vermijdt de drang om te veel te plannen op een dag. Je resultaten zullen hierdoor nog beter zijn en je energieniveau blijft beter op pijl.

Geld en bezittingen

Velen onder de Chinese horoscoop Draak geboren, zitten er financieel warmpjes bij. Zeker vanaf ongeveer je middelbare leeftijd. Dit komt omdat je door je dynamiek en enorme enthousiasme alles behalve een muurbloempje bent in je opbouwfase. De risico’s die durft te nemen, zullen uiteindelijk uitmonden in een meer stabielere fase. Je geniet van je geld en hebt er zeker geen problemen mee om een groot deel aan jezelf te besteden. Daarbij ben je ook gul voor je naasten. Jouw levensmotto is; dat je voor financiën hard hebt gewerkt en dit zie je dan ook als jouw aandeel en investering.

Succes hoort bij je. Je bent iemand met grootse ideeën, aanpak en een grote behoefte aan onafhankelijkheid. Toch doe je er goed aan om af en toe anderen te raadplegen. Het advies van anderen kunnen je inspireren en bieden je de mogelijkheid om je blinde vlekken te ondervangen. Daarbij vraag je veel van jezelf en doe je er goed aan om regelmatig een pauze in te lassen. Zo wordt je energiepijl weer opgeladen en zorg je voor de juiste balans. Kies ervoor om 1 maal per week een slow activiteit te doen zoals bijvoorbeeld yoga of tai Chi. Dit bied je de mogelijkheid om uit je snelheid te stappen.

Liefdesleven

Aan vrienden en sociale contacten kom je niets tekort. In je liefdesleven heb je de neiging om ongebonden te zijn. Het is je vrijgevochtenheid die je onrustig kan maken en je ervan weerhoudt om je te binden aan een partner. Van een originele, humoristische en vrijheidslievende partner gaat je hart sneller kloppen. Je verlangt naar een ongecompliceerde en humoristische persoonlijkheid. Komt deze niet voorbij, gaat je voorkeur er naar uit om vrijgezel te blijven. Huiselijkheid waardeer je op jouw moment en daarbij heeft je woning een uitbundige en extraverte look. Eigenlijk is de wereld je woning en zou je overal kunnen wonen.

Je vindt het heerlijk om onder je vrienden te zijn en in het contact ben je uitbundig en enthousiast. Gastvrij en zorgzaam, zal het aan niets ontbreken om een vooral gezellige, bruisende en fijne tijd te hebben.

Naar je kinderen toe ben je uitbundig en enthousiast. Wat je hen graag mee geeft is het leven te leven in al haar glorie. Je bent inspirerend voor kinderen en laat hen dolgraag kennis maken met de wereld vol avontuur.

Tips

Omarm je vrijgevochten geest en bruisende enthousiasme en blijf met je kleurrijke eigenschappen de sferen van weelde creëren. Dit, voor jezelf en anderen. Gebruik de motivator in je om dat te bereiken waar de wind je naar toe leidt en blijf je doelen en targets stellen.

Draak, je beschikt over de dynamo en wilskracht van magie! Wees je hiervan bewust en leef je dromen

 

 

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

1 Reactie op "Chinese horoscoop draak: Unieke Eigenschappen, Liefdesleven + Tips"

 1. Malti Vidia Devie Thakoer says:

  Kom ik iemand tegen .
  Ga ik een bedrijf starten

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *