Chinese Horoscoop Tijger: Unieke Eigenschappen, Liefdesleven + Tips

Het prachtige en indrukwekkende uiterlijk van de Tijger draag je als eigenschap van nature absoluut met je mee. Hiermee val je dan ook direct op en dwing je van nature respect af. Als je jezelf hier nog niet helemaal bewust van bent, is het misschien een idee om hier wat meer oplettend op te zijn. Je bent namelijk geboren onder het gesternte van moed, assertiviteit, geestdrift en beschikt over een fikse dosis leiderschapskwaliteiten.

Wat je in dit artikel gaat ontdekken:

 • Wat zijn de unieke kwaliteiten van de Tijger
 • De geboren leider in je
 • Je vermogens om geld te verdienen

Geboortejaren van de Tijger

 • 31 januari 1938 t/m 18 februari 1939 (Aarde-Tijger)
 • 17 februari 1950 t/m 5 februari 1951 (Metaal-Tijger)
 • 5 februari 1962 t/m 24 januari 1963 (Water-Tijger)
 • 23 januari 1974 t/m 10 februari 1975 (Hout-Tijger)
 • 9 februari 1986 t/m 28 januari 1987 (Vuur-Tijger)
 • 28 januari 1998 t/m 15 februari 1999 (Aarde-Tijger)
 • 14 februari 2010 t/m 2 februari 2011 (Metaal-Tijger)
 • 1 februari 2022 t/m 21 januari 2023 (Water-Tijger)
 • 19 februari 2034 t/m 7 februari 2035 (Hout-Tijger)

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de Chinese horoscoop Tijger

Je bent vooral een mensen mens en voelt je sterk aangetrokken tot humanitaire hulpverlening. Mocht je momenteel op zoek zijn naar een liefdevolle invulling, staat het universele uitzendbureau voor liefdeswerk volledig tot je beschikking.

Je levensmotto luidt; alle mogelijkheden benutten die zich in het leven ontvouwen en je laat dan ook geen kans voorbijschieten Chinese Tijger. Het is je avontuurlijke instelling die de ontdekkingsreiziger ‘Robinson Crusoe’ regelmatig in je doet ontwaken. Vanuit je karaktereigenschappen beschik je over de ultieme combinatie van creativiteit en origineel zijn. Hiermee blink je uit als het gaat over nieuwe projecten en ideeën vormgeven. Je beschikt over de moed en een bijna ontembare spirit en deinst niet terug voor een risico. Waar anderen voor terug deinzen en hun bedenkingen hebben, ga je niet alleen tot actie over. Je beschikt over de kracht om frontaal de confrontatie aan te gaan. De tegenslag die je hierdoor in het leven hebt ervaren, hebben weinig vat op je gekregen. Je veerkracht is namelijk groot.

Van nature beschik je over een enorm groot rechtvaardigheidsgevoel. Er ontgaat je wat dat betreft ook niets. Je beschikt over een bijna instinctief overlevingsvermogen als het gaat om de thema’s macht, geld en ego. Als de zwakkeren onrecht wordt gedaan, verander je ook in een ware Tijger en komen je nagels als haarscherpe messen uit je door de wol geverfde klauwen. Je geest is beschermend en je beschikt over een uitstekende tactiek. Wat belangrijk voor je is dat je ook altijd een stapje voor op de ander ligt. Hiermee creëer je een soort controle, zodat je het overzicht goed kunt bewaken.

Je bent een geboren leider en verovert snel de harten van anderen. Het zijn je geestdrift en enthousiasme die ervoor zorgen dat er zoveel zaken zijn waar je jezelf in stort, dat alles je soms kan overweldigen. Besluitloosheid en roekeloosheid zijn dan het gevolg. Schakel daarom bij iedere vurige beslissing een time-out in en tel tot tien of slaap er eerst een nachtje over. Reizen en nieuwe plekken ontdekken op de aardbol vindt je heerlijk. Je beschikt over een grote kwaliteit om mensen te ontmoeten, mensen samen te brengen en hen te inspireren met je enorme levendigheid. Hierin ben je openhartig en neem je geen blad voor de mond. Je zit dan ook zelden stil.

Communicatief sta je sterk in je schoenen. Bovendien beschik je over een unieke gedachtegang waarmee je anderen kunt inspireren. Daarbij is het belangrijk dat je uitgedaagd wordt en dat je alle ruimte krijgt voor de creatieve geest in je. Ben je in dienst van een werkgever is het belangrijk dat je alle ruimte gegeven wordt om jezelf te ontplooien. Je werklust zal anders snel verloren gaan. Als advocaat, verslaggever, presentator, leraar of politici kom je uitstekend tot je recht.

Geld en bezittingen

Je vermogen om geld te verdienen is behoorlijk groot. Met je scherpe geest, instinctief weten en de bereidheid om je verantwoordelijkheid te nemen, beschik je over een uitstekend totaalpakket je banksaldo met regelmaat bij te vullen. Echter, is het wel verstandig om je discipline te bewaren als het gaat om je uitgaven. Je enthousiasme kan je nog wel eens keuzes doen maken die misschien niet altijd even verstandig zijn. Je bent een gulle gever en geniet ervan als je anderen kunt laten meegenieten van je successen. Zet regelmatig wat geld opzij voor onverwachte uitgaven.

In vele opzichten ben je in staat om met het grootste gemak indruk te maken. Buiten je aanstekelijke levendigheid, is een verzorgt uiterlijk ook belangrijk voor je. Hier besteed je dan ook welverdiende aandacht aan. Je bent je bewust van wie je bent en durft daardoor te kiezen voor een geheel eigen kledingstijl. Chique, modieus klassiek of een tikkeltje abstract, je kiest heel bewust voor een eigen identiteit. Blijf hiervoor kiezen en breng kleur in het leven.

Dit geldt ook voor je woning. Origineel zijn is één van je handelsmerken en dat zal zeker terug te vinden zijn. Je houdt van het experimenteren met kleur, stof en decoratie.

Als je de ruimte krijgt voor je creativiteit, word je al snel geplaatst in een functie waar je leiderschapskwaliteiten uitstekend van pas komen. Je bent een snelle leerling en krijgt vaardigheden snel onder de knie. Met het wisselen van een loopbaan heb je geen probleem. Het is zelfs zo dat je een paar keer totaal wisselt van carrière.

Liefdesleven

Als uiterst aardige en vriendelijke persoonlijkheid verzamel je altijd mensen om je heen. Je geniet van de aandacht, net zoals je omgeving ook van al je gezelligheid en warmte geniet. Met je natuurlijke charisma, heb je dan ook niet te klagen wat betreft gestreelde aandacht Tijger. Als partner ben je gul en zorgzaam. Je bent een vurige en hartstochtelijke minnaar en draag een gezonde spanning om je heen wat je onweerstaanbaar maakt voor het andere geslacht. Als grootmoedige persoonlijkheid ben je het gelukkigst in een hechte en liefdevolle relatie echter, moet je partner wel sterk in de schoenen staan. Voordat je het weet raak je verstrikt door overmatige aandacht van een ander.

Je geniet van je kinderen, bent ruimdenkend van geest, beschermend, zorgzaam en royaal. Graag kijk je met hun ontwikkelingen mee en moedigt hen aan de avonturen van het leven op te pakken en te gaan beleven.

Tips

Blijf zoals je bent en geef je stormachtige impulsen regelmatig de ruimte, zodat vastgeroeste ideeën en regels doorbroken worden. Vergeet niet te dromen Tijger immers, het rechtzetten van dát alles wat onderdrukt wordt is één van je levenstaken.

Wees de bron van energie en verwelkom velen, zodat men kennis kan maken met jouw magie!

 

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

4 Reacties op "Chinese Horoscoop Tijger: Unieke Eigenschappen, Liefdesleven + Tips"

 1. Westera Rob says:

  Wauw bedankt voor de prachtige tekst na het lezen van de tijger 🐅 wat herkenbaar maar ook prettig !!

  Nogmaals bedankt

  Vriendelijke groeten Rob

 2. Sander says:

  Graag meer uitleg....geboren 21 ,11,1974

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *