Toekomstvoorspelling – Wat is mijn Toekomst?

Je hebt je vast wel eens afgevraagd wat de toekomst je zal brengen en misschien ben je zelfs wel eens in de verleiding gekomen om je toekomst te laten voorspellen.

Er zijn veel mogelijkheden en filosofieën om een persoonlijke toekomstvoorspelling te laten doen. Hoe handig en praktisch het ook lijkt en hoe fijn het misschien is om te weten wat uiteindelijk de uitkomst zal zijn tijdens één van je grote levensprocessen, je kunt je ook afvragen of het wel verstandig is om een blik in de toekomst te werpen.

Wat je in dit artikel gaat ontdekken:

 • Wat is toekomst voorspellen
 • Hoe werkt het
 • Wat heeft het voorspellen van de toekomst mij te bieden

Je toekomst laten voorspellen

Een toekomstblik kan je natuurlijk steun en troost geven, zodat het proces waar je doorheen gaat dragelijker wordt. Toekomstgerichtheid en de kracht om je pijlen opnieuw op je boog te zetten om af te schieten richting vernieuwing in je leven, bied je weer toekomstperspectieven.

Wat echter ontzettend belangrijk is om te beseffen dat je dermate rekening gaat houden met datgene wat je in je toekomst orakel hebt gezien of gehoord, dat je hier naar gaat leven.

Het gevolg hiervan is dat je persoonlijke groei en ontwikkeling ondermijnd worden. Je bent tenslotte op deze aardbol om vanuit de keuze van de vrije wil, welke vanuit de astrologie onder de strenge maar rechtvaardige planeet Saturnus valt, bewust je keuzes te maken, angsten te overwinnen en een steeds vollediger mens te worden.

Daarbij is het van groot belang dat degene die een blik voor je in de toekomst werpt, onbaatzuchtig, integer en zuiver handelt.

Het is wetenschappelijk bewezen dat je de informatie die je vanuit het toekomstbeeld krijgt, negen jaar lang invloed heeft op je hele welzijn en handelen. Stel dat je een beeld is geschetst die niet correct is, heeft dit grote invloed op je dagelijkse leven en niet te vergeten je groeiprocessen en hartenwensen.

Kortom, je gaat ernaar leven, wat een ernstige belemmering voor je is en juist dátgene wat je wilt bereiken doet stagneren.

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Hoe werkt toekomst voorspellen?

Als je jezelf afvraagt of het wel mogelijk is om helder inzicht te verkrijgen via een blik richting de toekomst, zijn de Akasha Kronieken zeker interessant.

Vanuit de kwantumfysica is er langzamerhand het begrip ontstaan, dat er naast je menselijke intelligentie ook een spirituele intelligentie bestaat. Dit is ook terug te lezen in het artikel: wat is spiritualiteit en hoe kan ik dit ontwikkelen?.

Deze spirituele, energie intelligentie is van fundamenteel belang voor het leven, de kosmos en ieder levend wezen die hier deel van uit maakt.  Vanuit het centrum van je hersenen ben je hier direct mee verbonden. Je staat dus onafgebroken in verbinding met deze ether, de kosmos, het universum, kortom het begrip wat het beste bij je past.

In deze universele trillingen of blauwdruk is alle kennis aanwezig. Niet alleen al jouw levenservaringen, maar alles wat zich heeft afgespeeld over de hele wereld en universum. Als metafoor is de harde schijf van je computer passend. Zoals je alles opslaat op je pc, wordt ook alles bewaard in deze spirituele energievelden.

Het verleden, het heden en de toekomst. Je kunt de Akasha Kronieken dus zien als een soort archief of enorme bibliotheek, waarin alle kennis ligt opgeslagen zowel op het persoonlijke- als collectieve vlak. Akasha Kroniek is ontstaan vanuit het Sanskriet en betekent hemel of ether. Carl Gustav Jung maakte ooit ook de vergelijking.

Het is je ziel die toegang heeft tot deze enorme informatiebron en je hier en daar een tipje van de sluier geeft.

Je staat in verbinding met diverse werelden, anders dan dat waar je op dit moment bent als je dit artikel leest. Een helderziende ´leest´ hier bijvoorbeeld ook de informatie uit. Een andere werkelijkheid als de fysieke werkelijkheid. Het leven is één groot mysterie, waarin je misschien het grootste mysterie van jezelf bent.

Stel je voor dat je in dit leven van alles wilt onderzoeken, dat je zelf verslag legt van je leven, je eigen leraar en eigen gids bent. In je reis hier op aarde ben je als klein kind voor een deel gesloten geraakt, omdat het continue leven in diverse werelden tegelijk wel heel erg vermoeiend zou zijn.

Als er vervolgens uitdagingen op je pad komen die alles behalve makkelijk zijn en waarin je genoodzaakt bent om beslissingen te nemen, is dit geen fijne opdracht. De behoefte aan controle, feedback van je omgeving zijn zeker aanwezig. Angst en onzekerheid kunnen enorme plaaggeesten zijn en je doen belanden in een waar doolhof. Echter, hoe goed de adviezen vanuit jouw buitenwereld ook bedoeld zijn, hoeven deze niet altijd goed te zijn voor jou.

Iedereen kijkt vanuit zijn of haar kleuringen en levenservaringen naar het leven en daarbij heeft ook iedereen een ander pad te bewandelen.

Eigenlijk kan je het leven zien als één grote cursus en tijdens je cursus is het mooiste als je verslag legt van je leven, via de leraar en gids in jezelf, namelijk je ziel.

Leren samenwerken met je ziel of hogere zelf, nodigt je namelijk uit alle informatie en alle toekomstbeelden uit jezelf te halen. Zonder de invloeden van anderen hiervoor nodig te hebben. Je ziel is namelijk aangesloten op ‘het spirituele veld’ oftewel Akasha Kronieken.

Alle antwoorden zitten in jezelf en door bij jezelf te blijven en opnieuw blindelings te leren vertrouwen op je intuïtie, worden je mooiste toekomst dromen waar. Hiermee creëer je het mooiste verdienmodel die je maar bedenken kunt en bepaal je vanuit de keuze van de vrije wil, je eigen navigatie en route in het leven.

Daarbij is het belangrijk dat je jezelf bewust bent van de kracht van je gedachten. Deze beïnvloeden meer als dat misschien beseft. Je doet er daarom goed aan wishful thinking te vermijden en je te richten op positiviteit en fijne intenties. Hiermee zaai je nieuwe gedachtevormen in de wereld en voor jezelf en kan persoonlijke, spirituele transformatie ontplooien.

De Orakels van voorspellen

Maar hoe voorspel je dan wel? Als je toch de behoefte hebt om iemand in te schakelen, zorg er dan voor dat je met een professional en vakbekwaam iemand in zee gaat. Je wilt tenslotte de meest zuivere en kloppende informatie. Degene die met je aan het werk gaat is op zijn of haar best, als je in het toekomstvoorspelling gesprek zélf wordt aangestuurd op je intuïtie en keurig en integer het ‘midden’ bewaard.

Uiteindelijk is het jouw levensopdracht en mag je er zelf je kunstje van maken. Dit, zodat je jezelf kunt ontstijgen en weer een vinkje kunt plaatsen achter een afgerond ‘levensexamen’. Hopelijk doe je het zo goed dat je zelfs cum laude kunt slagen.

Nogmaals het mooiste is als je de antwoorden en inzichten uit jezelf kunt halen. Je bent namelijk zelf een magiër!

Je kunt ervoor kiezen de wereld te zien zoals jij dit wilt en een van de belangrijke stappen is het loslaten van gehechtheid en controlegedrag in alles. Alleen dat zal al een enorme opluchting geven en hierdoor komt er een beweging op gang, terug naar jezelf. Via deze beweging ben je heel goed zelf in staat om een voorspelling te doen.

Vanuit de oudheid en door de eeuwen heen, zijn er zoveel boeiende technieken ontstaan om in je toekomst te kijken. Denk bijvoorbeeld aan technieken zoals Tarot, I-Ting, Astrologie, Runen, Engelenkaarten, Numerologie, Raider Waite Tarot, Pendelen.

Via deze technieken is het eenvoudig een blik voor jezelf in de toekomst te werpen. Iedere kaart die je trekt en iedere runen die je gooit zijn namelijk een weerspiegeling van je hogere zelf. Het vraagt discipline van je. Door je gedachten volledig uit te schakelen, je verstand op nul te zetten en vervolgens contact met je lichaam te maken, stel je vervolgens je vraag. Je ´wensdenken´ mag niet aan bod komen. Dit beïnvloed namelijk direct je eigen krachtveld en vertroebeld de uitkomst van je toekomst voorspelling.

Maar wat dacht je ook van ‘hoop’ en ‘blindelings vertrouwen op jezelf’.

Via momenten van stilte, in het nú zijn en meditatie kom je bewust in contact met je centrum, het licht en de kracht van je ziel. Het is je ziel die altijd in verbinding is met jou echter, ben je misschien vergeten en is je niet meer geleerd om daarmee samen te werken.

Het zijn uiteindelijk de toetsingen in je leven, die je opnieuw in contact brengen met jezelf. Het is soms een lange en zware tocht die je moet afleggen, maar uiteindelijk brengen deze je het meest. Hierdoor zal je ook gaan ervaren dat de toekomst en toekomst voorspellen niet langer belangrijk zijn. Je komt namelijk dicht bij jezelf en in de kracht je centrum.

Er is alleen maar nu!

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

19 Reacties op "Toekomstvoorspelling - Wat is mijn Toekomst?"

 1. Malti says:

  Ik zou graag willen weten of ik binnenkort oma wordt van mijn dochter

 2. Bernaud says:

  Kom ik mijn vrouw deze week tegen.. Waar komt zij vandaan?

 3. Linda Vergeylen says:

  Ik zou een donatie krijgen van geld
  Wat denkt u daarvan

 4. Laura says:

  Hallo mijn naam is Laura en ik had een vraagje ik heb een heel lief vriendje genaamd Johan en kunt U ook zien hoelang we bij elkaar blijven groetjes Laura.

 5. Prenselina says:

  Wie is de man van mijn leven of ken ik hem al ?

 6. Gilbert says:

  Ik heb een lening aangevraagd, zal ik deze krijgen ?

 7. Jochem says:

  Hoi hoi zou ik later kindereb hebben en zou ik later de liefde tegen komen

 8. Ruta says:

  Hoe zit mijn toekomst eruit

 9. Dorland says:

  Komt alles goed
  Hoe verder
  Hoe ziet mijn toekomst eruit
  Hoe maak ik me los hier

 10. Lode Schepers says:

  Wat is mijn toekomst ? Zou jij mij willen helpen ?

 11. Mary says:

  Krijg ik het voor elkaar dat het pakje bij mij komt uit Milaan. Zeer belangrijk. BVD.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *