Laad je Energie op met je Gratis Daghoroscoop

Jouw Mysterie inspireert je ook via de gratis daghoroscoop

Zoals jouw leven continue in beweging is, staat het boven je hoofd in de prachtige sterrenhemel ook absoluut niet stil. Iedere planeet en ieder hemelobject beweegt in een eigen en uniek tempo via een vaste loopbaan rondom de Zon, oftewel je sterrenbeeld. Deze astrologische prognoses – horoscopen worden van dag tot dag beschreven en zijn op deze site terug te vinden.

Zoals je misschien weet kan je het zonnestelsel zien als één groot organisch geheel en hebben knappe wetenschappers, die in de oudheid zowel astronoom als astroloog waren, een unieke hemelkaart gecreëerd, namelijk de radix. Het is deze horoscooptekening die iedere dag opnieuw door de astroloog bestudeerd wordt.

Hoe staan de planeetstanden ten opzichte van elkaar. Welk gradencontacten worden er gemaakt en welke planetendynamiek ontstaat er iedere dag weer opnieuw. Via welke kleuring van een sterrenbeeld bewegen de planeten.

Het zijn met name de Zon en de Maan die in een dag analyse centraal staan, omdat deze twee ‘grote lichten’ het snelst bewegen. De Zon schuift iedere dag één graden via het wiskundige wiel door in een sterrenbeeld. De Maan doet twee en een halve dag over een dierenriemteken.

De informatie die hieruit te lezen is vanuit je persoonlijke ontwikkeling, wordt nog gedetailleerder als je jouw eigen unieke persoonlijke geboortehoroscoop ernaast legt.

Waardevolle info over wat je even mag loslaten, wat je juist mag toelaten en waar je jezelf op kunt focussen, worden zichtbaar.

Wil je weten wat er voor jouw iedere dag opnieuw te beleven is en wil je goed voorbereid zijn om je dag in te gaan, lees je sterrenbeeld en neem de kennis en inspiratie met veel plezier mee je dag in!

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *