Chinese Horoscoop Haan: Unieke Eigenschappen, Liefdesleven + Tips

Geboren onder het Chinese gesternte Haan, ben je de logische en praktische persoonlijkheid van alle tekens van de dierenriem. Je bent geboren onder het gesternte van gerechtigheid. Je bent recht door zee en hebt niet zoveel met sentimenteel gedoe.

Wat je in dit artikel gaat ontdekken:

 • Wat maakt de Haan zo speciaal
 • Je talenten en bewegelijkheid
 • Wie ben je als vriend en geliefde

Geboortejaren van de Haan

Hieronder vindt je de jaren waarin de Haan geboren is.

 • 26 januari 1933 t/m 13 februari 1934 (Water-Haan)
 • 13 februari 1945 t/m 1 februari 1946 (Hout-Haan)
 • 31 januari 1957 t/m 17 februari 1958 (Vuur-Haan)
 • 17 februari 1969 t/m 5 februari 1970 (Aarde-Haan)
 • 5 februari 1981 t/m 24 januari 1982 (Metaal-Haan)
 • 23 januari 1993 t/m 9 februari 1994 (Water-Haan)
 • 9 februari 2005 t/m 28 januari 2006 (Hout-Haan)
 • 28 januari 2017 t/m 15 februari 2018 (Vuur-Haan)

De volgende Hanen worden geboren in 2029; tussen 13 februari 2029 t/m 1 februari 2030 om precies te zijn. Deze mensen zullen Aarde-Haan zijn.

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de Chinese horoscoop Haan

Het is je vooral praktische logica waarmee je iedere dag de wereld weer opnieuw tegemoet treedt. Vanuit een soort automatisme heb je veel met mensen met dezelfde karaktereigenschappen als jij echter, heb je maar weinig geduld met degenen die je niet bij kunnen houden. Jouw kracht is die van eerlijkheid en dat is niet altijd een makkelijke taak. Het laatste wat je wilt is mensen teleurstellen.

Je bent iemand van de details en zorgt er dan ook altijd voor dat alles goed geregeld is. Als perfectionist eis je enkel het beste van jezelf en dit maakt het niet altijd makkelijk voor je naaste omgeving. De hoge eisen die je aan jezelf stelt, kan je nogal eens bij de ander neerleggen. Natuurlijk is dit goed bedoelt en wil je ook graag het beste van je geliefden. Zeker omdat je jezelf als geen ander bewust bent hoe de realiteit van het leven soms voor behoorlijke uitdagingen kan zorgen waar je in jouw ogen op moet zijn voorbereid. Kortom, je bent een directe no nonsens type. Daarbij ben je erg slim, beschik je over een bijzondere vorm van humor waarin je met het grootste gemak de kern raakt. Als spreker kom je dan ook uitstekend tot je recht.

Je standvastigheid heeft je veel gebracht en je merkt dat je als van nature een respect afdwingt in de buitenwereld, waarin je ook wordt gewaardeerd. Als Chinese horoscoop Haan heb je de zaken goed voor elkaar en ben je een uitblinker als het gaat om het plannen van je agenda, afspraken en het uitzetten van je strategie. Je bent enorm gesteld op duidelijkheid en helderheid, bent een harde werker met een uitermate precisie. Als je het idee hebt dat er iemand in je omgeving is die de kantjes ervan afloopt, laat je ook zeker van je horen.

Daar waar je voelt dat je heen mag, pak je direct door en weet je in handomdraai de juiste richting in te slaan. Je gaat dan ook geen uitdaging uit de weg en verzet stap voor stap je pionnen op het schaakbord. Je hebt het dan ook zeker in je om veel te bereiken in het leven. Echter, kom je wel eens tegen dat het ook geen gemakkelijke taak is, omdat niet iedereen je doortastendheid en ambities begrijpen. Dan schiet men echter behoorlijk tekort Haan.

Je hebt namelijk een brede interesse en bent hierdoor een fijne gesprekspartner. Als men goed naar je luistert, valt er veel te leren en bovendien kan men ook werkelijk op je rekenen. Als motivator kom je dan ook uitstekend tot je recht. Je houdt ervan om een actief leven te leiden en doe werkelijk alles via de dosering van gedetailleerdheid. Er ontgaat je dan ook niets. Eenmaal vriendschap gesloten, is dit voor het leven.

Het is een grote kwaliteit van je om vooruit te plannen Haan. Echter, moet je ook voorbereid zijn op onvoorziene omstandigheden en flexibel zijn. Je enthousiasme kan wel eens wat onaangename verstoringen veroorzaken op het gebied van communicatie. Je kunt namelijk nogal bot overkomen, terwijl je het niet zo bedoelt. Door de jaren heen, leer je hier subtieler in te worden en leg je dat wat je uitspreek meer op de nuances van de weegschaal. Je draag de kleuring van oprechtheid, maar dan toch is het goed dat je meer rekening houdt met de anderen.

Geld en bezittingen

Zoals je voorkeur er vooral naar uit gaat om je zaken goed voor elkaar te hebben, zijn ook je financiën tiptop in orde. Je bent exact op de hoogte wat de dagelijkse gang van zaken is betreffende de debet en credit modus en dit ervaar je ook als een prettige bijkomstigheid. Je bent ook erg slim in het investeren en weet met je analytische geest exact de juiste stappen te nemen. Hierbij vertrouw je ook blindelings op je onderbuikgevoel. Je slaapt er liever nog een nachtje over dan dat je blindelings toe slaat en belangrijke details over het hoofd ziet. Je beschikt over grote kwaliteiten als manager, in het leger of bij de politie in een prachtig uniform, maar bent ook succesvol als presentator, in de PR en handel.

In je sociale contacten maak je graag indruk als trotse Haan, waarin je dan behoorlijk geld kunt uitgeven. Aan de andere kant ben je uitermate gedisciplineerd en kan je ieder dubbeltje omdraaien. Je leven heeft een stijlvol karakter en je houdt dan ook van mooie dingen waar je trots op kunt zijn. Je bent trots op je woning en hebt ook daar alles keurig op orde en efficiënt geregeld. Een proper, schoon en geordende leefomgeving is belangrijk voor je. Anders kan je gewoonweg niet functioneren. Tot in ieder hoekje is alles op orde en kom je zelfs in de garage en schuur geen ongenuanceerdheid tegen.

Liefdesleven

Je hebt geen gebrek aan vrienden en sociale contacten en in de liefde geniet je ontzettend van de passie en verbondenheid. Het zijn je geslotenheid en in eerste instantie wat afstandelijk gedrag die ervoor kunnen zorgen dat er een aanloop nodig is om de vonk over te doen slaan, maar als het eenmaal zo ver is ben je als geliefde zeer zorgzaam, liefdevol en attent.

Naar je kinderen toe ben je stimulerend en rechtvaardig streng. Je wilt hen graag voorbereiden op de grote buitenwereld en steekt hier dan ook veel energie in. Het is je liefdevolle begeleiding die hen doet genieten en waar je zelf ook veel voor terug krijgt.

Tips

Je bent een ultieme lijntrekker en beschikt over de kwaliteit, om daar waar chaos heerst, weer overzicht te brengen. Het is je logische geest waarmee je hoogstandjes bereikt op het gebied van vrede en harmonie.

Je bent een klokkenluider op humane wijze Haan! Trek nieuwe lijnen waar nodig is.

 

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *