Chinese Horoscoop Aap: Unieke Eigenschappen, Liefdesleven + Tips

Je zult jezelf vast herkennen onder de levendige en gevatte Chinese horoscoop van het gesternte Aap. Als nieuwsgierige persoonlijkheid ben je vast benieuwd wat je dierenriemteken inhoudt.

Wat je in dit artikel gaat ontdekken:

 • Wat maakt de Aap bijzonder
 • Waarom past eentonigheid niet bij je
 • Hoe verdien je het beste je geld

Geboortejaren van de Aap

 • 25 januari 1944  t/m 12 februari 1945 (Hout-Aap)
 • 12 februari 1956 t/m 30 januari 1957 (Vuur-Aap)
 • 30 januari 1968 t/m 16 februari 1969 (Aarde-Aap)
 • 16 februari 1980 t/m 4 februari 1981 (Metaal-Aap)
 • 4 februari 1992 t/m 22 januari 1993 (Water-Aap)
 • 22 januari 2004 t/m 8 februari 2005 (Hout-Aap)
 • 8 februari 2016 t/m 27 januari 2017 (Vuur-Aap)
 • 26 januari 2028 t/m 12 februari 2029 (Aarde-Aap)
 • 12 januari 2040 t/m 31 januari 2041 (Metaal-Aap)

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de Chinese horoscoop Aap

Met je snelle en scherpe geest ben je werkelijk overal te vinden. Wat je zoekt is plezier in het leven en mocht het je tijdelijk even tegen zitten, zorg je er wel voor dat je afleiding genoeg hebt om de sterren weer van de hemel te zingen. Ook al ben je vroeg uit de veren, je zet je beste beentje voort en kijkt uit naar de nieuwe dag die voor je ligt om hier het beste van te maken.

Omdat eentonigheid dodelijk voor je is, zorg je er altijd wel weer voor dat je uit ´de dode hoek´ tevoorschijn komt. Zelfs het saaiste feestje weet je met veel vermaak weer op te fleuren. Je bent charmant en grappig en daarom is het ook nooit saai als je in de buurt bent. Als je naar je drukbezette agenda kijkt, zal deze ook zeker vol staan met uitnodigingen van vrienden. Je bent de gangmaker op ieder gelegenheid en men heeft je er graag bij.

Met je levendigheid en nieuwsgierigheid weet je ook uitstekend te fascineren. Je creatieve en vernieuwende ideeën zijn dan ook onuitputtelijk. Met je vindingrijkheid weet je jezelf met het grootste gemak uit benarde situaties te redden. Dit maakt je ook sluw.

Je zou uitstekend tot je recht komen in de wereld van het coachen en de psychologie Aap. Naast je onuitputtelijke nieuwsgierigheid wat zich in mensen beweegt en waarom zij tot bepaalde keuzes komen, intrigeert je. Daarbij ben je instinctief sterk ontwikkeld, werkt je geheugen optimaforma en beschik je over een uitstekende mensenkennis. Deze fijne combinatie, maakt je dan tot een prettige gesprekspartner. Voordat je het weet ben je belandt in een diep gesprek en weet je de juiste vragen te formuleren. Echter, als je interesse op een andere wijze wordt gewekt verlies je de concentratie en ben je als een optimistische vlinder alweer op weg naar de volgende bloem. Net als de Aap uit de natuur die graag van tak naar tak slingert en overal even langs gaat. In een drukke en bruisende stad voel je jezelf ook zeker thuis.

Je bent bevoorrecht met het feit dat je geboren bent onder het gesternte die lang jong blijft. Zo jong als je van geest bent met daarbij je sprankelende gevoel voor humor en optimisme werken natuurlijk heel bevorderlijk. Communicatie staat centraal in je leven, zeker als het gaat om iemand uit te nodigen voor een goed en inzicht gevend gesprek. Echter, kan het een hele uitdaging voor je zijn om zelf openhartig je gevoelens te delen. Wat dat betreft hou je jezelf graag aan de oppervlakte. Achter je vlotte babbel kan een geheim document schuil gaan, waar je niet snel mee voor de dag komt. Je kunt ook best onzeker zijn en voor een gedeelte het vertrouwen in jezelf missen. Je sociale vaardigheden zijn geweldig Chinese Aap. Daarbij beschik je over een groot empathie vermogen en kan, voordat je het weet, de ander als afleidingsmanoeuvre functioneren om maar niet bij je eigen gevoelens te komen. Toon meer openheid, zodat een gesprek tweezijdig kan verlopen.

Geld en bezittingen

Door je veelzijdigheid en brede interesse kan het een hele uitdaging voor je zijn om een definitieve keuze te maken qua beroep. Je bent altijd wel weer op zoek naar nieuwe ervaringen en prikkels. Daarom doe je er goed aan ervoor te zorgen dat je de bankpas vult met werkzaamheden waar je veel afwisseling in hebt. De hele dag achter een computer is geestdodend voor je.

Je moet aan je concentratievermogen blijven werken en via de focus je middelen van bestaan vormgeven. Voordat je het weet blijf je zoekende en chaotisch, wat tot onrust leidt. Dit doet natuurlijk je banksaldo ook geen goed. Werken aan een expertise is belangrijk. Deze uiteindelijk uitbouwen met verschillende mogelijkheden zou het mooiste zijn.

Je beschikt in ieder geval over ruim voldoende ondernemingslust en voldoende energie Chinese Aap, zolang je maar zorgt dat je niet in routineklussen terecht komt. Werken in het onderwijs, financiën, wetenschap en politiek passen bij je.

Je hebt van nature een goed over- en inzicht wat betreft de financiën. In geld verdienen ben je dan ook handig. Net zo snel als je het verdient, vind je het heerlijk om het weer uit te geven, ondanks dat je uitstekend op de hoogte blijft wat de inkomsten en uitgaven. Hier genieten je naaste geliefden en vrienden ook van mee. Je bent gul en wat je wilt is genieten van het leven. Carpe Diem – Pluk de dag – sluit helemaal aan bij je sparkles.

Met het actieve leven wat je leidt, vind je het belangrijk om er verzorgt uit te zien. Zowel kleding als make-up worden op representatieve wijze onderhouden. Je vindt het leven te kort om saaiheid ook maar enigszins ruimte te geven.

Liefdesleven

Het is belangrijk voor je dat je ruimte ervaart in je liefdesleven. Je kunt het erg benauwd krijgen over het feit dat je jezelf vast zou moeten leggen en iemand toe laten. Het kan dan ook een tijd duren voordat je jezelf helemaal hebt gesetteld. Je geliefde hoeft zich vervolgens geen minuut te vervelen slingerende Chinese Aap. Geen dag zal hetzelfde zijn en het is genieten van spontane, ongecompliceerde en liefdevolle momenten.

Heb je kinderen, werken hun levensvreugde aanstekelijk op je eigen ervaringen. Kinderen zijn prachtige spiegels voor je en vaak heb je een groot gezin. Je stimuleert je kinderen op vooral de wijde wereld in te gaan en van het leven één groot avontuur te maken.

Tips

Geniet van de lange jeugd en wees een voorbeeld voor anderen op het gebied van je levensvreugde. Besef dat je met je geestige levendigheid, dromen waar kunt maken. Blijf je dromen volgen en geef je fantasierijke geest alle ruimte. Je bent het sprookjesboek voor anderen, om het geloof en vertrouwen weer terug te vinden.

Kom tot bloei, koester je zintuigen en blijf vooral jezelf Aap!

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

1 Reactie op "Chinese Horoscoop Aap: Unieke Eigenschappen, Liefdesleven + Tips"

 1. Geert koster says:

  Hoe ziet mijn toekomst er uit na mij scheiding komt het Fina wel weer goed en ik heb een nieuwe vriendin hoe gaat daar de toekomst er uit zien

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *