Chinese Horoscoop Os: Unieke Eigenschappen, Liefdesleven + Tips

Al duizenden jaren lang, wordt je kracht als Os op prijs gesteld en dit prachtige gegeven zal je vast niet zijn ontgaan. Je bent een uiterst toegewijde en ijverige persoonlijkheid en doet hiermee dan ook de stille kracht, die de Os van nature uitstraalt, alle eer aan.

Wat je in dit artikel gaat ontdekken:

 • Wat maakt de Os bijzonder
 • Wie ben je als persoonlijkheid
 • Je talenten en kwaliteiten

Geboortejaren van de Os

 • 11 februari 1937 t/m 30 januari 1938 (Vuur-Os)
 • 29 januari 1949 t/m 16 februari 1950 (Aarde-Os)
 • 15 februari 1961 t/m 4 februari 1962 (Metaal-Os)
 • 3 februari 1973 t/m 22 januari 1974 (Water-Os)
 • 20 februari 1985 t/m 8 februari 1986 (Hout-Os)
 • 7 februari 1997 t/m 27 januari 1998 (Vuur-Os)
 • 26 januari 2009 t/m 13 februari 2010 (Aarde-Os)
 • 12 februari 2021 t/m 31 januari 2022 (Metaal-Os)
 • 31 januari 2033 t/m 18 februari 2034 (Water-Os)

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de Chinese horoscoop Os

Als betrouwbare en hardwerkende persoonlijkheid is niets je te veel en heb je voordat je er zelf weet van hebt, je handen alweer uit de mouwen gestoken om de klus te klaren. Je bent niet voor een halfslachtige aanpak en zet je voor de volle honderd procent in. Hierin wil je direct resultaat zien. Het woord ´trouw´ staat je als eersteklas eigenschap op je krachtige lijf geschreven. Je weet wat je wilt, bent ogenschijnlijk onvermoeibaar en beschikt over een groot uithoudingsvermogen.

Met een fikse dosis gezond verstand zal je absoluut al velen ‘ontnuchterd’ hebben Os. Je bent een type die met beide benen op de grond staat en gaat bij voorkeur voor de traditionele aanpak. Dit maakt je enigszins koppig echter, beschik je over een groot vermogen en een lange adem. Daar waar anderen het bijltje erbij neer leggen, haal je diep adem om de eindstreep te kunnen halen. Je bent dan ook het teken in de Chinese dierenriem welke heel goed in ´het nu´ kunt blijven. Er zijn er maar weinigen die je ervan kunnen weerhouden, om het doel wat je voor ogen hebt te kunnen bereiken.

Je bent minder gesteld op grote veranderingen en houdt het graag eenvoudig in je leven. In je woorden en daden ben je zorgvuldig. Er is een grote voorkeur om nogmaals te kunnen herkauwen en te overwegen, voordat je een beslissing neemt. Zekerheid in het leven is belangrijk voor je en hiermee zorg je er ook voor dat het je aan zekerheden niet ontbreekt.

Dit geldt ook voor je kring van vrienden. Je communiceert op een rustige, meer introverte wijze en bent gesteld op je kleine, duurzame vriendenkring. Je zult dan ook herkennen dat sommige vriendschappen nog uit je kindertijd stammen. Je bent niet alleen trouw, maar ook beschermend ten opzichte van je geliefden. Gedachten en gevoelens hou je graag voor jezelf en op roddelpraatjes ben je niet gesteld. Toch doe je er goed aan je omgeving te laten delen van de gevoelens en verlangens die in je omgaan. Hiermee geef je de ander de ruimte om dichterbij te komen en voorkom je de situatie dat je zaken gaat opkroppen. Voor je vrienden doe je ook alles en ben je in het delen van je vriendschappen, met alle lastige en leuke levenservaringen heel trouw. Geef anderen de mogelijkheid om je dieptes te mogen ervaren en stel je gedempte energie bij.

Als je eenmaal een carrière hebt gekozen, wijk je hier bijna niet meer vanaf en word je door de jaren heen steeds vakkundiger. Met de ‘eer’ strijken is niet je stijl Os echter, ontpop je jezelf als een ware en solide specialist op je gebied. Beroepen in de techniek passen bij je. Het gaat om de details. Omdat je ook graag buiten bent, zijn beroepen in de boswachterij, tuinieren en op de boerderij ook treffend voor je. Je kunt de lat voor jezelf heel hoog leggen en dit maakt het soms wat uitdagender voor je naaste collega’s om met je samen te werken.

Geld en bezittingen

Het is je zorgvuldigheid die je behoedzaam maakt wat betreft je financiën. Je waakt over je bankrekening en bent geen type om met geld te smijten. Je denkt goed over een aanschaf na en zorgt ervoor dat je dierbaren en jezelf niets tekort komen. Veiligheid is één van de voornaamste drijfveren in je leven Os en hier zorg je ook op financieel gebied optima forma voor. Als je een spaarrekening wilt openen of eventueel wilt gaan beleggen, valt je keuze op een traditioneel bedrijf.

Je hebt oog voor smaak en stijl, wat vaak meer richting de klassieke kant gaat. Er is een grote voorkeur voor kwaliteit, waarin je waar voor je geld krijgt en hier zorg je dan ook wel voor. Je geeft liever iets meer geld uit, dan dat je besparen moet. Zowel in je kledingkast, woning en bijvoorbeeld je auto zijn je classy style terug te vinden. Je beschikt over een fijngevoelige snaar op het gebied van muziek.

Ook als werknemer ben je plichtsgetrouw en betrouwbaar. Als symbolische statige, gespierde en indrukwekkende Os, ben je van de lange termijnplanningen en dit maakt je ook voor een werkgever, tot een graag geziene en zeer gewaardeerde persoonlijkheid. Echter, wil je dit graag via je banksaldo graag terugzien. Het spreekwoord ‘Boter bij de vis’, past dan zeker bij je. Werkzaam kunnen zijn voor een bedrijf met een traditionele winstuitkering op langer termijn, past uitstekend bij je.

Liefdesleven

Je hecht grote waarde aan je gezinsleven en het contact met je geliefden. In de liefde ben je uiterst trouw, oprecht en liefdevol. Eénmaal je hart gegeven, ga je niet snel rondzwerven. Met geduldig en overwogen gedrag zet je de pijlen van Cupido op je boog en is je slogan ‘je neemt mij maar zoals ik ben’. Je bent sensueel van aard en een ware levensgenieter.

Als ouder bewaak je huis en haard als een buffer en doe je de uiterste best, de waanzinnigheid van de wereld, buiten de deur te houden. Je woning moet niet alleen mooi en van kwaliteit zijn, het is ook je toevluchtsoord voor jezelf en je gezin. Altijd kunnen je kinderen op je rekenen en is je inzet als ouder ook betrouwbaar, vol compassie en oprecht. Je bent een inspirerende, gulle maar ook grens aangevende opvoeder.

Tips

Heb vertrouwen in jezelf en wees niet bang om in actie te komen Os. Benut je talenten ten volle, zodat het leven nog meer tot je kan komen. Het zijn je kenmerken van geduld, volharding en doorzettingsvermogen waarmee je een inspiratiebron voor anderen bent. Vergeet niet in al je trouw zijn voor anderen, ook trouw te blijven aan jezelf.

Os, de wereld heeft je stille kracht nodig om in de stilte en op adem te kunnen komen!

 

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *