Chinese horoscoop konijn: Unieke Eigenschappen, Liefdesleven + Tips

Als je geboren bent onder het Chinese sterrenbeeld Konijn, beschik je over een sterk gevoel en betrokkenheid bij de wereld, met al haar bewoners. Je bent een echt gevoelsmens en rent het liefst door prachtige landschappen om te genieten van de groene weiden samen met je metgezellen.

Wat je in dit artikel gaat ontdekken:

 • Wat maakt het Konijn zo bijzonder
 • Wie ben je als geliefde
 • Hoe ga je om met je gevoeligheid

Geboortejaren van het Konijn

 • 19 februari 1939 t/m 7 februari 1940 (Aarde-Konijn)
 • 6 februari 1951 t/m 26 januari 1952 (Metaal-Konijn)
 • 25 januari 1963 t/m 12 februari 1964 (Water-Konijn)
 • 11 februari 1975 t/m 30 januari 1976 (Hout-Konijn)
 • 29 januari 1987 t/m 16 februari 1988 (Vuur-Konijn)
 • 16 februari 1999 t/m 4 februari 2000 (Aarde-Konijn)
 • 3 februari 2011 t/m 22 januari 2012 (Metaal-Konijn)
 • 22 januari 2023 t/m 9 februari 2024 (Water-Konijn)
 • 8 februari 2035 t/m 27 januari 2036 (Hout-Konijn)

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over het Chinese horoscoop Konijn

Je vindt het namelijk heerlijk om met anderen te zijn en de handen inéén te slaan. Het is belangrijk geaccepteerd te kunnen worden en opgenomen te zijn in de groepséénheid. Hiermee ben je al dit tevreden. Uit het samen zijn met anderen, put je veel steun en troost als je tegenwind ervaart in je leven.

Geweld verafschuw je. Dit gaat werkelijk aan al je begrippen voorbij. Geboren onder de Chinese horoscoop Konijn, ben je een vredestichter en stel je alles in werking om conflicten te vermijden. Deze ga je het liefst uit de weg echter, ben je juist degene die ingezet kan worden tijdens een conflictsituatie. Je weegt alle voor- en tegens af en blijft in alle opzichten onpartijdig. Op vriendelijke en integere wijze leg je contact en zijn het je intelligentie en van nature psychologische inzichten, die je tot een eerste klas diplomaat maken. Er ontgaat je niets en je kunt mensen en situaties goed inschatten. Daarnaast beschik je over een krachtige, natuurlijke intuïtie die je alles vertelt. Vertrouw hierop. Hiermee samenwerken brengt je geen windeieren. Als onderhandelaar doe je het dan ook uitstekend. Je beschikt over een diepgaande blik en een haarfijn gevoel hiervoor en maakt hier dan ook dankbaar gebruik van.

Kortom, je bent een echte vredestichter en zeer sociaal, waarin het belangrijk voor je is dat je streeft naar een veilig en sociaal bestaan. Dit is één van je grote kwaliteiten en de wereld heeft je hierin nodig. Het is je streven om een veilig en gesetteld bestaan op te bouwen en dit laat je natuurlijk niet graag los.

Met je kalme en vriendelijke eigenschappen, kan je het goed met anderen vinden. Je bent welbespraakt en hebt de beschikking over een geheel eigen charme en stijl. Dit prettige totaalpakket bied je de prettige omstandigheid dat je heel gemakkelijk toegang hebt tot anderen. Heb je plannen om contact te leggen met een instantie of bedrijf om een project op te starten, zijn de uitkomsten succesvol. Je prettig overkomen, bied je alles binnen handbereik. Eigenlijk kom je maar weinig het woordje ‘nee’ tegen en staat de deur altijd voor je open.

Als het gaat om de laatste nieuwtjes en informatie, blijf je graag op de hoogte. Zeer waarschijnlijk is lezen een prettig tijdverdrijf voor je. Vanuit je verlangen naar stabiliteit en je focus die je hierdoor hebt ontwikkeld, weet je heel goed wat je sterke kanten zijn. Hiermee zal je ook een specialiteit hebben ontwikkeld en een vaste positie hebben gecreëerd op de arbeidsmarkt. Safety first! Hiermee kan je jaren werkzaam zijn bij een opdrachtgever en zorg je ervoor dat je bestaanszekerheid en veiligheid gewaarborgd zijn.

Je gehechtheid aan zekerheden kan veroorzaken dat het een uitdaging voor je is om met veranderingen om te gaan. Waak er daarom voor dat je belangrijke keuzes niet te lang uitstelt. In vastgeroeste patronen terecht komen zou je creatieve impulsen een groot tekort doen. Waag zo nu en dan de Quantum sprong.

Met je oog voor details, zou je uitstekende functies kunnen bekleden in de financiële wereld, in de rechtspraak en het onroerend goed. Vanwege je gevoel voor stijl en harmonie, past de detailhandel ook bij je. In een oogwenk weet je de juiste inrichting te creëren met meubels en accessoires of kom je in de mode ook uitstekend tot je recht. Je bent gekomen om de wereld van glans en kleur te voorzien Konijn.

Geld en bezittingen

Wat betreft je geld en bezittingen, ben je alles behalve roekeloos en ga je niet over één nacht ijs. Je bent handig met geldkwesties en houdt er het een hoge levensstandaard op na. Het zijn je voorzichtigheid en uitstekend inschattingsvermogen, waarmee je risico’s weet te vermijden. Je zult ook niet veel op de ‘beurshallen’ te vinden zijn. Speculeren vind je maar niets. Ook hierin is het de veiligheid die je hoog in het vaandel stelt.

Wat je wilt is genieten van al het goede van het leven. En vanuit je Chinese gesternte ben je dan ook niet zuinig voor jezelf en je dierbaren. Je hebt oog voor mooie dingen en zorgt er ook voor dat je hiermee jezelf en je omgeving versiert. Het zijn je verzorgde look in kleding, make-up en stijl die het goed doen. Daarnaast zal ook je woning smaakvol en netjes zijn ingericht. Je beschikt over klasse en stijl en hebt een onweerstaanbare drang om schoonheid en kunst te creëren. Hiermee zal ook je woning versierd zijn. Het is daar netjes, schoon en overzichtelijk zonder overdaad en in de juiste balans.

Liefdesleven

Ook in je liefdesleven zorg je voor een rustig en stabiel bestaan. Je bent vooral een liefdevolle en verzorgende partner. Je bent meelevend en begripvol richting je geliefde. Cupido gaat te werk via je romantische en nostalgische hart, in combinatie met je sensuele aanleg en laat geen pijl je liefdesdoel missen.

Je kinderen en familieleden staan altijd op de voorgrond en het is je verzorgende instinct waar iedereen van kan mee genieten. Je kijkt graag over de schouders van je kinderen mee en biedt hen alles om vanuit een vruchtbare bedding op te groeien. Dit kan echter zo’n sterk verlangen zijn, dat je hiermee je kinderen en ook je geliefde enigszins verstikt. Blijf hier waakzaam in en rijk hen ook de losse pols.

Tips

Geef je gevoel voor stijl, verfijning en schoonheid alle ruimte. Als heuse levenskunstenaar weet je dat alles wat kleurloos en grauw is om te toveren tot een prachtige creatie. Blijf de vredestichter in je trouw en wees de meester van jezelf. De wereld heeft je nodig om dat alles wat ruw en gewelddadig is, te bestrijden met je fluweelzachte aanpak.

Geef de diplomaat in je alle ruimte en gebruik je stuwende, positieve kracht om de wereldvrede aan te moedigen!

Doe deze test en ontdek het lot dat jou te wachten staat, krijg advies en ontdek jouw 5 uitdagingen

Doe deze test in een paar minuten tijd en ontvang direct een analyse met antwoorden op jouw uitdagingen en een voorspelling van wat jou te wachten staat. Ontdek hoe jij met jouw uitdagingen om kan gaan.

Over de auteur Sandra Jansen van Galen

Hi lezer, ik ben Sandra Jansen van Galen en sinds 14 jaar professioneel astrologe, auteur, coach en trainer. Met veel plezier en toewijding publiceer ik regelmatig artikelen op deze site, met als missie je te inspireren en een bijdrage te leveren om je persoonlijk levensgeluk te verhogen. Wie weet krijg je nog meer helderheid over wie je bent en wat je wilt en kunt in het leven.

2 Reacties op "Chinese horoscoop konijn: Unieke Eigenschappen, Liefdesleven + Tips"

 1. Devaroopa says:

  Dank je wel voor de mooi uitleg over de Chinese horoscoop 'Konijn'. Dit klopt echt helemaal! Ik heb het geluk om met een partner samen te zijn die Konijn is en herken haar echt volledig in dit.

 2. jef kevelaers says:

  eindelijk een mens zonder slechte kanten!

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *